Kristineberg/ Kungsholmen - Stockholm


Kristinebergs strand 31


Såld

Kristinebergs strand 31

Kristineberg/ Kungsholmen

Mini 2:a med egen uteplats och sjöutsikt!

Välkomna till denna välplanerade 2:a om 33 kvm belägen på attraktiva Kristinebergs strand. Här bor du med tillgång till en privat uteplats och vattnet som närmsta granne vilket ger en extremt hög livskvalitet. Bostaden erbjuder en social öppen planlösning mellan vardagsrummet och det fullt utrustade köket. Du har även ett mysigt insynsskyddat sovrum med plats för en dubbelsäng. Badrummet är helkaklat och har en kombinerad tvättmaskin/tokrtumlare på plats. Här bor du på ett lugnt och naturskönt läge invid populära Hornsbergs strand samtidigt som du har stadens puls inom kort räckhåll via områdets goda kommunikationer med både buss & tunnelbana. Välkommen att boka in dig på visning!

Fakta

Adress:
Kristinebergs strand 31
Område:
Kristineberg/ Kungsholmen, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Församling:
Västermalm
Lägenhetsnummer:
702  /  1002
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.66327%
Andelstal avgift:
0.66300%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1998
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Egen uteplats
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Com Hemn
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud)
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
476 kr
Överlåtelseavgift:
1190
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Energideklaration

Utförd
2020-06-07
152 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
1 800 kr/år
1 800 kr/år
3 600 kr/år
Schablonberäknad

Förening

BRF Mälarstrand 1
716405-7510
Ja

Brf Mälarstrand 1 bildades 1993, klassas som en äkta bostadsrättsförening och äger marken. Föreningens tre fastigheter byggdes 1998 av JM och huserar på adresserna Kristinebergs Strand 31-35. Totalt innefattar föreningen 82 st lägenheter, där alla upplåts med bostadsrätt.

Ekonomi
Föreningen har varit med länge och har en upparbetad stabil ekonomi. Vid årsskiftet 2018/2019 låg det totala lånet på ca 57 msek, vilket ger en fin belåningsgrad på ca 8,700 kr/kvm. Föreningen har som policy att amortera minst 400.000 kr per år, vilket 2018 blev ca 1,400,000.

Genomförda renoveringar
2005 - Ommålning i entré och trapphus samt slipning och inoljning av ekportar
2006 - Nya tvättmaskiner
2010 - Spolning av samtliga stammar
2018 - OVK

Gemensamma utrymmen
- Bastu
- Gästlägenhet
- Hobbyrum
- Cykel- och barnvagnsrum
- Tvättstuga på markplan i samtliga fastigheter
- Innergård med sittmöbler och grillar
- Källarförråd

Tv
Föreningen är ansluten till ComHem där ett grundutbud av TV-kanaler ingår. Föreningen har ett gruppavtal med ComHem. Denna tjänst ingår i den befintliga månadsavgiften.

Internet
Föreningen har även ett fastighetsnät för Internet i fastigheten och nätverksuttag (RJ45) är framdraget till lägenheterna. Föreningen tecknat ett gruppavtal med Ownit, som då kommer att tillhandahålla Internet samt IP-telefoni till föreningens samtliga lägenheter med en hastighet på 700-1000/700-1000 Mbit/s. Denna tjänst ingår i den befintliga månadsavgiften.

Samfällighet
Föreningen ingår i en gemensamhetsanläggning tillsammans med fastigheterna Kräftan 7, Kräftan 8 och Kräftan 9. Gemensamhetsanläggningen förvaltas av en samfällighetsförening. Anläggningen omfattar markytor, kör-, gång- och cykelvägar, ledningar och anläggningar för dag- och spillvatten samt grovsoprum inom Kräftan 9.

Båtplatser
Boende i föreningen har förtur till båtplatserna som ligger i direkt anslutning till boendet.

Bilplatser
I föreningen finns det 32 p-platser fördelat på 2 carports, 22 garageplatser och 8 parkeringsplatser på kajen. Priset ligger från 1,175 till 1,800 beroende på storlek. I övrigt är det mycket enkelt att parkera direkt utanför huset på gatan med boendeparkeringstillstånd.

Tidningen Strandhugget
Föreningen har en egen tidning som ges ut till föreningens medlemmar ca en gång i kvartalet.

Hemsida
Besök gärna föreningens hemsida: http://brfmalarstrand1.se/

Beskrivning

Hall:

Välkomnande entréhall med vitmålade väggar, grå klinkers på golv och gott om förvaring i skjutdörrsgarderober.

Vardagsrum:

Luftigt vardagsrum med vitmålade väggar och utgång till lägenhetens trevliga uteplats med sjöutsikt. Vardagsrummet ligger i en social öppen planlösning mot bostadens kök och här ryms både en soffgrupp samt matplats.

Kök:

Smart planerat kök i öppen planlösning mot bostadens vardagsrum. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, kyl & frys, spis & ugn, fläkt och integrerad vinkyl. Köksluckorna är vita, bänkskivan är i ek, som stänkskydd sitter ett vitt kakel.

Sovrum:

Mysigt sovrum med vitmålade väggar och plats för en 160 cm bred säng.

Badrum:

Helkaklat badrum med vitt kakel på vägg och ljus klinker på golv. Badrummet är utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, duschhörna, vägghängd WC, handfat med förvaringsskåp undertill, spegel samt handdukstork.

Område:

Välkommen hem till vackra Kristinebergs strand! Här finns flertalet populära strandrestauranger som bland annat Piren Restaurang, Lilys Burger, Stranden Bar & Restaurang, Primo Ciao Ciao och Gotland Grill, Taperian, glassbarer, bagerier och flera Sushi-ställen. Hit åker folk från hela Stockholm soliga sommarkvällar för att avnjuta god mat och fantastiska solnedgångar.

Kristinebergsparken ligger också nära med härlig grönska och barnvänlig sektion med lekplats för barnen samt fotbollsplan med konstgräs och en populär Skate-park. Bad och solmöjligheter finner man längs hela Kristinebergs strand samt Hornsbergs strand som kantas av ett flertal badbryggor.

Lindhagensgallerian ligger i området och här har du allt du behöver i form av närservice och mer därtill. ICA Maxi, Apotek, Systembolag, stort garage med goda parkeringsmöjligheter, caféer, frisör och hårvård.

Kommunkationer:

Kommunikationerna är utmärkta med T-banestationer Stadshagen och Kristineberg (blå och grön linje) inom några minuters avstånd samt buss 56 mot Stureplan. Karlbergs Pendeltågstation finns även inom gångavstånd tvärs över bron.

Dokument

Planritning

Alexander König
Kontorsägare/Fastighetsmäklare
072-310 70 60
Jonathan Lundin
Fastighetsmäklare
073-034 70 56