Gärdet - Stockholm


Rindögatan 12


Såld

Rindögatan 12

Gärdet

Fin 1,5:a med balkong omgiven av grönska & perfekt planlösning!

Perfekt planerad med rymlig och solig balkong, på fantastiskt läge med närhet till såväl puls som natur. Lägenheten vetter mot den grönskande baksidan där husets suterräng gör att den hamnar i högt läge utan insyn. Bostaden har genomgående fina ytskikt. Lättmöblerade ytor, rymligt kök med rejäl arbetsbänk och fullt utrustat. Praktisk sovalkov med platsbyggd säng som rymmer mycket förvaring. Ytterligare förvaring i rymlig klädkammare. Brf Mörsaren 7 & 8 är en trevlig och välskött förening med god ekonomi. Föreningen äger marken och är en äkta bostadsrättsförening. Bra kommunikationer, med tunnelbanans röda linjen som tar dig till Universitetet och KTH samt grönska och puls! Varmt välkomna på visning!

Fakta

Adress:
Rindögatan 12
Område:
Gärdet, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Lägenhetsnummer:
0112  /  1002
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.011849500
Andelstal avgift:
0.011771300
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1939
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Balkong
Förråd:
Vindsförråd
TV- Internetutbud:
Föreningen är ansluten till analoga TV-nätet med 12 och 4 och bredband via från Stockholms stadsnät 100/100 Mbit/s. TV via bredbandet (IPTV) kan köpas till via Stockholms stadsnäts samarbetspartners, sewww.stockholmsstadsnat.se/hushall/tjanster/iptvhdtv/ för ytterligare information.
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
473 kr
Överlåtelseavgift:
1 183 kr
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
1 800 kr/år
1 800 kr/år
3 600 kr
Schablonberäknad

Förening

BRF Mörsaren 7&8
769617-0377
Ja

BRF Mörsaren 7 & 8 är en äkta bostadsrättsförening som äger 2 fastigheter med 70 bostadsrättslägenheter på adresserna Rindögatan 12 och 14.

I föreningen finns även 3 hyreslägenheter om 86 m² .


I föreningens båda fastigheter finns gemensamma utrymmen såsom en terrass på taket och i källaren finns det cykelförråd och tvättstuga. Det finns en gemensam trivsam för - och bakgård med gräsmattor och buskar. Föreningen anordnar gemensam höst- och vårstädning.


RENOVERINGAR
2010 Byte av undercentraler för värmesystem.
2011 Stambyte, byte av elstigare, renovering av tvättstugor, målning samt ny belysning i trappuppgångar, renovering av garageutrymmen.
2011– 2012 Bredbandsinstallation.
2011 OVK Besiktning.
2012 Renovering av två av föreningens lokaler.
2012–2013 Renovering av hissar, renovering av rökkanaler för öppna spisar.
2014 Renovering av piskbalkonger.
2015 Renovering av fasad, balkonger och fönster
2016 Nya maskiner i tvättstugan på Rindögatan 12
2017 Införskaades nya portar och kodlås till framsidan
2018 Införskaades nya kortar och kodlås till baksidan. Belysning monterad på fasaden på baksidan. OVK genomförd och godkänd.
2019 Servades samt renoverades hissarna i båda fastigheterna. Föreningen har genomfört en energideklaration. Sotning av rökkanalerna genomfördes. Träd utanför fastigheterna har fällts. Stenläggning utanför garagen, på baksidan av fastigheterna har gjorts.
2020 kommer föreningen åtgärda de uppkomna bristerna efter OVK.

Hall
Välkomnande ljus hall med vita väggar och klassiskt stengolv från funkiserans tidsepok. Här finns hatthylla med krokar för avhängning av ytterkläder och en stor klädkammare som erbjuder gott om förvaringsutrymme.

Kök:
Med öppen planlösning mot sällskapsrummet upplevs köket luftigt och rymligt. Köket har stilrena, klassiska materialval med vita skåp och arbetsbänk i massiv ek. Här kombineras generösa förvaringsutrymmen med ordentliga arbetsytor. Maskinell utrustning i form av integrerad fullstor diskmaskin, ugn, induktionshäll samt kyl/frys.

Allrum:
I en härlig öppenhet med köket ligger allrummet. Rummets yta kan på ett ypperligt sätt nyttjas där sängen placeras i ett av rummets hörn och en matplatsdel/soffgrupp framför fönsterpartiet. Två ordentliga fönster tillsammans med halvglasad balkongdörr och fönster i köksdelen gör att rummet fullkomligt flödar av ljus.

Balkong: Fantastisk balkong i soligt läge. Lummigt med grönska precis utanför. Här finns plats för utemöbler samt blommor och parasoll.

WC/Dusch:
Fräscht helkaklat badrum med vitkaklade väggar och svart klinker på golv. Glasdusch, handfat, handdukstork och WC.

Dokument

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Rindögatan 12

Välj en eller flera visningar nedan

Jonathan Lundin
Fastighetsmäklare
073-034 70 56