Bandhagen - Bandhagen


Rangstagatan 18


Rangstagatan 18

Bandhagen

2 rok i absolut toppskick, med 9 kvm balkong!

Välkommen till denna fantastiska 2:a i absoluta toppskick med balkong! Lägenheten är mycket välplanerad och ljus med social- och öppen planlösning genom hela bostaden. Köket är fullt utrustat med inbyggd micro, diskmaskin, kyl/frys samt gott om plats för köksförvaring. Badrummet går i stilrena färgval och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är socialt och rymmer både en soffgrupp samt matbord. Sovrummet har plats för en dubbelsäng och gott om klädförvaring i platsbyggda garderober. Lägenheten ligger nära till t-bana och matbutiker. Stor och möblerbar balkong om 9 kvm med härlig utsikt!

Fakta

Adress:
Rangstagatan 18
Område:
Bandhagen
Kommun:
Stockholm
Lägenhetsnummer:
3-1504  /  1504
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.59060
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2017
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
I bostaden
TV- Internetutbud:
Telia
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
374 kr
Överlåtelseavgift:
1 183 kr
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Energideklaration

Utförd
2020-02-05
C
80 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
3 000 kr/år
1 100 kr/år
4 100 kr
Schablonberäknad

Förening

BRF Scenen i Teaterkvarteret
769630-1097
Ja

Allmän information

Brf Scenen i Teaterkvarteret i Högdalen består av två huskroppar med totalt 150 lägenheter (1-5 rok). Ett punkthus med 16 våningar på Rangstagatan 18 och ett lamellhus med adress Stenkvistavägen 9 och 11. Föreningen har även tre hyreslokaler, en är belägen i punkthuset och två i lamellhuset med entréer mot Högdalsplan.
Utöver det finns det 48 parkeringsplatser varav 14 platser i garage. 
Hushållsavfall hanteras via tre sopkassuner vid Rangstagatan 18, för återvinning av tidningar, glas, kartong/wellpapp, batterier, metalförpackningar, ljuskällor och plast finns ett miljörum beläget på Stenkvistavägen 8. 

Ordinarie föreningsstämma skall hållas innan juni månads utgång.

Gatuadresser
Rangstagatan 18, 124 54 Bandhagen - punkthuset
Stenkvistavägen 9 och 11, 124 54 Bandhagen - lamellhuset

Fastighetsbeteckning
Köksluckan 2
Brf Scenen i Teaterkvarteret äger marken.

Avgiftshöjningar 
Inga kommande avgiftshöjningar är planerade (uppdaterat: mars 2020)

Bredband, TV och Telefoni
Bredband 100/10, TV grundutbud och fast telefoni ingår i månadsavgiften via Telia.

Parkering
Föreningen har idag tillgång till totalt 48 parkeringsplatser varav 14 platser är belägna i garage. Avgifter för markparkeringsplatser är 450 kr/mån, för garage är det 1125 kr/mån. Det är idag kö till både markparkeringar och garage.

Cykelförvaring
Cykelrum finns i punkthusets bottenvåning, Rangstagan 18. Vi har även tillgång till ett flertal cykelrum i Brf Regissörens punkthus, både i markplan och i källaren. Ingången till markplanet är granne med garagenedfarten på Stenkvistavägen 8 och till källaren kommer man via portarna eller via garaget. Använd nyckeltaggarna för att komma in. 

Besiktningar

2 -årsbesiktning genomförd januari 2020. 

Hall:
En välkomnade hall med utrymme för avhängning av ytterplaggen.

Kök:
Modernt och socialt kök, öppen planlösning till vardagsrummet. Vita luckor, vitt matt kakel och mörkgrå bänkskiva i laminat. Fullt utrustat med; induktionshäll, inbyggd ugn, mikro, kyl-frys, och diskmaskin. 

Vardagsrum:
Stort och ljust vardagsrum med stora fönster och gott om plats för soffgrupp, tv-möbel och matbord. Utgång till balkongen. 

Badrum:
Helkaklat badrum i stilrena färgval med vitt kakel på väggarna och svart klinkers på golvet . Badrummet är  utrustat med wc, kommod med förvaring, dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum:
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Även skrivbord eller garderober ryms här.

Förråd:
Förråd i anslutning till hallen med generösa garderober och smarta förvaringslösningar.

Balkong:
En rymlig balkong om 9 kvm högt upp i huset med en härlig utsikt. Här får du gott om soltimmar!  Ytorna ger dig möjlighet att möblera med utemöbler och grill.

Närområdet:
I närområdet finner du matbutiker, restauranger, gym, natur och andra aktiviteter . Bussar och Högdalens T-bana, som tar dig snabbt in till city. 

Mitt i Teaterkvarteret, bor man med bra kommunikationer och nära till service och stadsliv. Här finns gott om sport, fritid som bad och gym endast 30 meter från lägenheten, fotbollsplan och andra aktiviteter. För den som älskar att jogga eller gå långpromenader i vacker natur finns Högdalstoppen och Magelungen. I Högdalen finns ett brett utbud av service - loppis, systembolag, kondis, och restauranger. I närområde ligger även flertal skolor, barnomsorg och vård.

Kommunikationer: I närområdet finner du bussar och T-banans gröna linje, Högdalens T-bana, som tar dig snabbt in till city. För färd möt Södertörns högskola eller Karolinska i Huddinge så genar bussen rakt och smidigt över Hagsätra.

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Rangstagatan 18

Välj en eller flera visningar nedan

Daniel Johansson
Kontorsägare/Fastighetsmäklare
070-895 07 35
Jesper Odén
Mäklarassistent/Blivande mäklare
073-352 46 35