Properties & Partners

Kungsholmen - Stockholm


Fleminggatan 21, Ö.G


Såld

Fleminggatan 21, Ö.G

Kungsholmen

Smakfull sekelskiftes 3,5:a i etage med egen uteplats!

Mellan två lugna innergårdar finner ni denna unika bostad med Townhouse-känsla i lugnt gårdshus. Mycket välplanerad sekelskiftes 3,5:a i etage om 90 kvm boarea +39 kvm biarea med egen uteplats om cirka 25 kvm. Här bor du i äkta förening med låg belåning som även äger marken. Vardagsrum och kök har en social öppen planlösning på entréplan och här finns många charmiga attribut som luftig takhöjd och en vacker kakelugn som pryder rummet. På entréplan har du även två rejäla sovrum, ett badrum samt egen uteplats med gott om plats för utemöblemang. Via en industriell spiraltrappa når du källarplan så har du ett extra vardagsrum som kan disponeras som ett master bedroom med anslutande badrum samt egen tvättstuga. Du har även en separat ingång via ett rymligt källarförråd som nås via lägenheten. Brf Åkermannen 34 är en välskött förening med stabil ekonomi och många renoveringar utförda. Välkommen att boka in dig på visning!

Fakta

Adress:
Fleminggatan 21, Ö.G
Område:
Kungsholmen, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Församling:
Västermalm
Lägenhetsnummer:
07631-02-01-GÅ02  /  1001
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.043512100
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1906
Uppvärmning:
Direkt el
Balkong:
Egen uteplats
Eldstad:
Kakelugn
Förråd:
Källarförråd
Inkluderat i avgift:
inkl VA (exkl värme) samt kabel-TV (basutbud)
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
473 kr
Överlåtelseavgift:
1 183 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
2011-03-31
142 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
14 400 kr/år
3 600 kr/år
3 000 kr/år
21 000 kr/år
Schablonberäknad

Förening

BRF Åkermannen 34
769613-4332
Ja
Nej

Om föreningen:

Brf Åkermannen 34 är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen äger fastigheterna Åkermannen 34 och Åkermannen 45 med adress Fleminggatan 21 och Fleminggatan 21A. Marken innehas med äganderätt. Föreningen upplåter 31 st lägenheter med bostadsrätt samt en lägenhet och tre lokaler med hyresrätt. Föreningen har inte beslutat om någon förändring av avgiften.

Utförda renoveringar:

Välskött fastighet anno 1906. Total bostadsyta om 2559 kvm och lokalyta om 507 kvm. Gemensamma utrymmen i form av innergård samt tvättstuga. Till lägenheten hör ett förråd.

1985 Stambyte (stammarna spolades nyligen).

2015 Målning av tak i gårdshuset.

2016 Renovering av takbryggor och räcken m.m på gatu- och gårdshuset.

2017 Installerat en ny varmvattenbredare i gatuhuset.

2017 Takbesiktning och justering av brister i gatu- och gårdshuset.

2017 Målning och renovering av fönster. 

2017 OVK utförd och godkänd.

Beskrivning

ENTRÈPLAN:

Hall:
Välkomnande entréhall med goda förvaringsmöjligheter i praktisk skjutdörrsgarderob till höger med plats för avhängning. Hallens takhöjd är luftig, väggarna är målade i en grå kulör och på golvet ligger ett rustikt vitlaserat trägolv. 

Kök/ Vardagsrum:
Luftigt ljust kök med luftig takhöjd och en social öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns hela fyra stycken stora fönsterpartier som vetter mot föreningens lugna innergård som släpper in rikligt med ljus. Köket har vita skåpsluckor samt rejäla arbetsytor på väl tilltagna bänkskivor. Maskinell utrustning i form av varmluftsugn, keramisk häll, diskmaskin, fläkt samt kyl och frys. Vardagsrummet har gråmålade väggar och vackra rustika vitlaserade trägolv. Här kan du njuta av många trevliga tillställningar då du har stora sociala ytor med plats för både ett rejält matbord samt soffmöblemang. Vid soffdelen finns även en vacker fungerade kakelugn som ger rummet karaktär.

Master bedroom:
Rymligt insynsskyddat Master bedroom med avskildhet. Här finns ett härligt ljusinsläpp från fönsterpartiet och dörr som vetter mot den privata uteplatsen. Sovrummet är luftigt och har gott om utrymme för dubbelsäng och kontorsplats om så önskas. Du har även gott om förvaring i en stor walk in-closet med praktiska förvaringssystem. 

Privat uteplats:
Stor lummig privat uteplats om cirka 25 kvm i söderläge som nås via Master bedroom. Här finns gott om plats för ett större matbord där många härliga sommarkvällar kan avnjutas! 

Sovrum 2:
Insynsskyddat sovrum med fönsterparti som vetter ut mot den egna uteplatsen. Här finns gott om plats för säng och skrivbord samt gott om förvaring i rymlig klädkammare. Sovrummets väggar är vitmålade och på golvet ligger en snygg fiskbensparkett.

Inre hall:
I den inre hallen är väggarna målade i grått och på golvet ligger en vacker fiskbensparkett.

Duschrum:
Fräscht duschrum med vit och svart kaklade väggar med ett mörkt mosaikgolv. Duschrummet är utrustat med WC, badrumskommod, förvaringsskåp, handdukstork, golvvärme, dimbara spotlights i tak och duschhörna. 

KÄLLARPLAN:

Nedre vardagsrum:
Utmärkt utrymme för mysiga filmkvällar och häng i soffan eller varför inte skapa ditt eget Master bedroom med anslutande badrum? Här finns ett effektfullt välvt tak med dimbara spotlights samt detaljer som en vitmålad tegelvägg och ljusinsläpp via källarfönster. Rummets väggar är vitmålade och på golvet ligger ett trägolv. Från rummet nås även bostadens rymliga källarförråd och här finns även separat ingång samt praktiska garderober för extra förvaring.

Badrum: 
Lyxigt badrum i anslutning till tvättstugan. Badrummet har vitt kakel på väggarna samt tegelvägg i original som är våtrumsbehandlad i vitt. Golvet är ett stengolv med svarta stenar samt golvvärme. Badrummet är utrustat med dimbara spotlights i tak, vägghängd WC, handfat samt badkar. 

Tvättstuga:
Mycket fräsch tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, förvaringsskåp samt grovdiskho. Tvättstugans väggar är vitmålade och på golvet ligger en mörk klinker med golvvärme.

Närområde:

Läget är centralt med City inom promenadavstånd. Vackra promenadstråk längs vattnet finns i båda riktningar antingen längs Norr Mälarstrand i söder eller Kungsholms Strand i motsatt riktning och går runt om hela Kungsholmen. Med närhet till både Kungsholms torg och Fridhemsplan finns all tänkbar service och oslagbara kommunikationer i direkt närhet. Här finns även ett brett utbud av restauranger, caféer, matbutiker, shopping och gym. Strålande kommunikationer med Rådhusets tunnelbana (blå linje) och Fridhemsplan ( blå och grön linje samt flertalet linjebussar). 1:ans buss stannar utanför porten, T-centralen med Arlanda Express finns en kort promenad bort. 

Planritning

Alexander König
Ägare/Fastighetsmäklare
072-310 70 60
Jonathan Lundin
Fastighetsmäklare
073-034 70 56