Nedre Gärdet/ Östermalm - Stockholm


Skeppargatan 81


Såld

Skeppargatan 81

Nedre Gärdet/ Östermalm

Välplanerad mini 2:a på attraktiv adress!

På attraktiva Skeppargatan finner ni denna mycket välplanerade 2:a där varje kvadratmeter har utnyttjas på bästa sätt. Här bor du på optimalt läge på nedre Gärdet bara ett stenkast från Karlaplan och vackra Tessinparken. Bostaden är fräscht renoverad med ett smakfullt kök som vetter mot vardagsrummet, ett fräscht renoverat badrum i stilrena färgval med Carrara marmor på golv. Här finns många charmiga attribut som luftig takhöjd, samt nyslipade vitlaserade furugolv. Sovrummet vetter mot lugn innergård och här finns praktiska garderobssystem samt plats för en 140 cm bred säng mellan garderoberna. Området karaktäriseras av närheten till restauranger, mysiga caféer, uteliv, natur och Karlaplans tunnelbana. En kort promenerad längs Skeppargatan tar dig ner till vattnet och Strandvägen. Brf Mässen är en stabil och välskött förening som äger marken samt har en låg belåning om 3 570 kr per kvadratmeter. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Fakta

Adress:
Skeppargatan 81
Område:
Nedre Gärdet/ Östermalm, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Församling:
Oscar
Lägenhetsnummer:
0344
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.11100%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1933
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Under 2021 går existerande avtal ut med Comhem som levererar TV och Bredband, uppgradering med fiber för nästa avtalsperiod utreds.
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
473 kr
Överlåtelseavgift:
1 182 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Energideklaration

Utförd
2019-05-09
148 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
1 800 kr/år
1 800 kr/år
1 800 kr/år
5 400 kr
Schablonberäknad

Förening

BRF Mässen i Stockholm
702001-5017
Ja

OM FÖRENINGEN:

Bostadsrättsförening bildades den 12 oktober 1931 och registrerades den 17 februari 1932.

Föreningen äger och förvaltar fastigheterna i kvarteret Mässen 7-13 i Oscars församling. 

Belåning per kvm: 3570 kr.

Juridisk person godkänns inte som medlem.

Klassificering:

Bostadsrättsföreningen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken.

Antal lägenheter och lokaler:

Inom föreningen finns 642 lägenheter, vilka samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Inom föreningen finns 2 lokaler upplåtna med bostadsrätt (Coop-butik).
Inom föreningen finns 30 kommersiella lokaler.

Avgifter:

Årsavgiften för lägenheter och lokaler tas ut månadsvis med kvartalsvis utskick av avier. 


TV och bredband:

Föreningen har gruppavtal med ComHem som omfattar TV och bredband till alla lägenheter t.o.m. 31 mars 2021. Abonnemang på TV och bredband kostar 100 kronor per månad och debiteras tillsammans med månadsavgiften. Bredbandet är ComHems Bredband 100 (100/10 MB/s). Högre hastighet och flera Tv-kanaler kan köpas som tillägg. Fast telefoni via ComHem finns som option.

Gemensamma utrymmen:

Alla lägenheter har tillgång till tvättstuga (digital bokning), liksom cykelrum. Medlemmarna har även tillgång till ett grovsoprum.

 

Hall:

Välkomnande entréhall med avhängning för ytterkläder direkt till höger samt skyddande säkershetsdörr. På golvet ligger vackra nyslipade furutiljor och väggarna är vitmålade.  

Kök:

Modernt kök med vita släta köksluckor, vita bänkskivor samt transparent glas som stänkskydd. Köket erbjuder gott om förvaring i över samt underskåp. Här finns maskinell utrustning i form av en integrerad kyl & frys, fläkt, gashäll samt integrerad ugn. Kökets väggar är vitmålade och på golvet ligger vackra nyslipade furutiljor. 

Vardagsrum:

Välplanerat vardagsrum med plats för både en soffgrupp samt matbord. Vardagsrummet har luftig takhöjd samt stora fönsterpartier som ger ett härligt naturligt ljusflöde. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger vackra nyslipade furutiljor.

Sovrum:

Mysigt sovrum som vetter mot föreningens lugna innergård. Sovrummet har gott om förvaring i platsbyggda garderober som ingår i köpet. Mellan garderoberna ryms en 140 cm bred säng. Sovrummets väggar är vitmålade och på golvet ligger vackra nyslipade furutiljor. 

Badrum:

Helkaklat badrum med Carrara marmor på golv, vitt kakel på vägg samt dimbara spotlights i tak. Badrummet är utrustat med Duschhörna i klarglas, WC, tvättställ med kommod samt gott om skåpsförvaring.

Närområde:

Välkommen hem till mysiga nedre Gärdet! Här bor du på eftertraktat läge med Östermalms karaktäristiska lugn samtidigt som du har närhet till alla bekvämligheter och service i Fältöversten. En kort promenad tar dig till Djurgården och pulserande Östermalmstorg med dess breda restaurangutbud. Du har även nära till kommunikationer med T-bana samt flertalet innerstadsbussar. Strax intill lägenheten finner du även grönskande Tessinparken med restauranger samt uteserveringar sommartid. 

Dokument

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Skeppargatan 81

Välj en eller flera visningar nedan

Alexander König
Fastighetsmäklare & Partner
072-310 70 60