Vasastan - Stockholm


Odengatan 36B Ö.G


Såld

Odengatan 36B Ö.G

Vasastan

Sekelskiftes 2:a på attraktiv adress!

På lugn innergård finns nu chans att få förvärva denna fantastiska sekelskiftes 2:a belägen på bästa adress på Odengatan i gårdshus. Social öppen planlösning med gott om plats för både matbord för sex personer och soffmöblemang. Tidigare har det funnits bygglov för altandörr mot innergården. Mycket generös takhöjd och vackra fönsterpartier. Välskött BRF med låg avgift. Här bor du i lugnet men endast några steg ut så har du Odengatans puls runt omkring dig med några av Stockholms populäraste restauranger, caféer och butiker. Mycket goda kommunikationer med flertalet busslinjer och promenadavstånd till Odenplans tunnelbanestation. Välkommen på visning!

Fakta

Adress:
Odengatan 36B Ö.G
Område:
Vasastan, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Lägenhetsnummer:
113 51  /  1002
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
2.49252%
Andelstal avgift:
2.50005%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1901-1902
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Förråd:
Vindsförråd
TV- Internetutbud:
100Mbit bredband från Ownit via Fiber TV via com hem
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
473 kr
Överlåtelseavgift:
1 183 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Energideklaration

Utförd
2019-10-31
159 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
1 800 kr/år
1 800 kr/år
3 600 kr
Schablonberäknad

Förening

BRF Surbrunn 13
716420-0524
Ja

Brf Surbrunn 13 är en äkta föreningen. I föreningen finns 20 lägenheter, varav samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns även 5 hyresrättslokaler. Föreningen köpte fastigheten 1994 enligt fastighetskalendern 2008 ( äger marken). Föreningen har inget större underhåll planerat.

Föreningens gemensamma tvättstuga är belägen i källaren, utrustad med tre tvättmaskiner, två torktumlare, ett torkrum samt en mangel. I källaren finns en även en relaxavdelning med stolar och bord samt en bastu. Ingen kostnad för att nyttja lokalen. På gården finns hus för cyklar och barnvagnar. Föreningen har en gemensam innergård med utemöbler och grillmöjligheter. 

1990-taletrenoverades fönster.
2000 renoverades tak och fasad samt tvättstugan.
2001 byttes samtliga V/A-stammar i kök och badrum samt el-stigare. Samma år renoverades fasaden, källarlokalen, trappuppgången i gårdshus och gathus samt balkonger byggdes.
2008 renoverades gården.
2010 renoverades taket.
2016 totalrenovering med nytt bjälklag samt ytskikt på gården

Hall
Välkomnande hall med gott om plats för avhängning samt garderobsförvaring. Vackert vitlaserad originalgolv och ljusgrå väggar. 

Kök
Fint renoverat kök (2018). Vita skåpsluckor i tidstypisk stil med god förvaring. Den maskinella utrustningen består av integrerad ugn, micro, diskmaskin, induktionshäll, kyl/frys samt fläkt. Plats för matbord och stolar för 6 personer. Spotlights i tak. Fönsterpartier mot lugn innergård.

Vardagsrum
Här har det funnits ett tidigare bygglov för altandörrar ut mot innergården. Vackra fönsterpartier med generöst ljusinsläpp. Plats för soffa, soffbord och mediamöbel.

Sovrum
Parkettgolv och väggar målade i en harmonisk grå ton. Plats för dubbelsäng och sängbord. Goda förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderobsvägg. Fönsterparti mot innergården.

Badrum
Mörka klinkergolv med golvvärme och vitkaklade väggar. WC, dusch med kabin, handfat, spegelskåp och handdukstork. 

Dokument

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Odengatan 36B Ö.G

Välj en eller flera visningar nedan

Jonathan Lundin
Fastighetsmäklare
073-034 70 56