Hornstull - Stockholm


Heleneborgsgatan 9C


Såld

Heleneborgsgatan 9C

Hornstull

1:a med exklusiva materialval och fantastisk balkong i Sydvästläge!

På attraktiv Södermalmsadress finns projektet M6 där två vackra 20-talshus har totalrenoverats på ett ytterst smakfullt sätt. Yteffektiv och exklusiv 1:a med öppet kök och stor rymlig balkong i soligt läge med gott om plats för utemöblemang. Genomgående påkostat med fina material- och färgval med ett platsbyggt kök samt exklusiv bänkskiva i Carrara marmor. Ekonomiskt stark äkta BRF med låg avgift. Här bor du i populära Hornstull med närhet till allt. Underbara Söderkvarter med enbart ett stenkast till oasen Långholmen med fina bad och lika nära till allt som det nya Hornstull erbjuder. Ett par minuter bort ligger T-bana och bussar finns direkt utanför porten. Denna lägenhet måste upplevas på plats!

Fakta

Adress:
Heleneborgsgatan 9C
Område:
Hornstull, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Lägenhetsnummer:
4641-13021  /  1302
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.93892%
Andelstal avgift:
0.93003%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Fiber är indraget och bredband 100 mbit ingår ej samt Kabel- TV grundutbud från Comhem. Obligatorisk avgift om 229 kr/mån tillkommer för bredband, tv och telefoni.
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
473 kr
Överlåtelseavgift:
1 183 kr
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
1 800 kr/år
1 800 kr/år
3 600 kr
Schablonberäknad

Förening

BRF M 6 i Stockholm
769630-4091
Ja
Nej

Brf M6 är ett klassiskt 1920-talshus på Södermalm i Stockholm som omvandlats till toppmodernt boende för den kräsna storstadsbon. Hela fastigheten och samtliga lägenheter har 2016 renoverats med känsla och höga materialval. Huset har den charm och historia man förväntar sig av ett Stockholmshus byggt på 1920-talet. Inuti uppenbarar sig 62 välplanerade lägenheter, helrenoverade från grunden utifrån arkitekt Love Arbéns ritningar.

Föreningen äger marken. Otroligt välskött Brf med mycket god ekonomi där man man har ett stort överskott varje månad tack vare mycket låga räntor som bundna på tre olika löptider.  Föreningens medlemmar har tillgång till en innergård där man smidigt kan parkera sin cykel. Tvättstuga finns i gårdshus med två tvättmaskiner, torkskåp, mangel och torktumlare.Nyinstallerad värmepump. Tillhörande lägenheten finns ett källarförråd. Fiber är indraget och bredband 100 mbit ingår ej  samt Kabel- TV grundutbud från Comhem. Obligatorisk avgift om 229 kr/mån tillkommer för bredband, tv och telefoni.  Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.

Hall:

På golvet ligger en ljusgrå klinkers och här finns platsbyggda garderober samt yta för avhängning.

Kök:

Köket är platsbyggt och kommer från Hagaköket. Köket är fullt utrustat med integrerad diskmaskin, varmluftsugn/ugn/micro, induktionshäll samt köksblandare i mässing från Tapwell. Köksluckorna går i en stilren vit ton med bänkskiva i klassisk carrara marmor. Praktisk belysning finns monterad under högskåpen.

Badrum:

Badrummet håller hög klass och är väl tilltaget. På golvet ligger snygg grå klinker med härlig golvvärme. Kranar och duschblandare följer kökets utformning och kommer från Tapwell i krom. Badrummet är utrustat med en vägghängd WC stol, kommod samt duschdörr i klarglas & handdukstork. Här finns även en takdusch samt ett fönster för härligt ljusinsläpp. Badrummet är även förberett för tvättmaskin.

Allrum:

Allrummet är ljust, trevligt och bjuder in till sociala sammanhang. Här finns plats för såväl säng som soffa samt matbord. Väggarna är ljusgråa och på golvet ligger det ett ljust ekgolv från Kährs.Tack vare den mycket uppskattade uteplatsen som hör till bostaden så förlängs rummet då man enkelt slår upp pardörrarna i glas.

Balkong:

I anslutning till allrummet så ligger den rymliga balkong. Här finns gott om plats för stolar och bord. 

Dokument

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Heleneborgsgatan 9C

Välj en eller flera visningar nedan

Jonathan Lundin
Fastighetsmäklare
073-034 70 56