Vasastan - Stockholm


Gävlegatan 32


Såld

Gävlegatan 32

Vasastan

Exklusiv 2:a med stor balkong i sydvästläge!

ACCEPTERAT PRIS - FLEXIBELT TILLTRÄDE. Välplanerad 2:a med en rymlig balkong i soligt sydvästläge samt exklusiva materialval av absolut högsta klass! Här bor du på attraktiv adress i populära Haga Nova som erbjuder allt man kan önska sig i form av öppna sociala ytor, påkostade materialval, stora fönsterpartier samt alla tänkbara bekvämligheter. Sovrummet erbjuder gott om förvaring och har även plats för en dubbelsäng. Läget är perfekt med närhet till Hagaparken och Brunnsviken. Bästa tänkbara service genom livsmedelsbutiker, apotek, gym och restauranger precis utanför porten. Kommunikationerna är mycket goda med både bussar, tunnelbana och Citybanan inom kort promenadavstånd. Dessutom finns garage i huset. Denna lägenhet måste upplevas på plats! Välkommen att boka in dig på visning.

Fakta

Adress:
Gävlegatan 32
Område:
Vasastan, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Församling:
S:t Matteus
Lägenhetsnummer:
4038  /  1308
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.20000000
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2017
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Balkong
Förråd:
Förråd i lägenheten
TV- Internetutbud:
Det tillkommer ett obligatorisk tillägg om 165 kr/mån för bredband (fiber via Bredbandsbolaget 250/100 Mbit).
Inkluderat i avgift:
I avgiften ingår värme och kallvatten. Debitering för varmvatten och el tillkommer utifrån förbrukning. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 16
Ej inkluderat i avgift:
Debitering för varmvatten och el tillkommer utifrån förbrukning. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 165 kr/ mån för bredband
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
473 kr
Överlåtelseavgift:
1 182 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Energideklaration

Utförd
2020-07-07
106 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
1 800 kr/år
1 200 kr/år
1 800 kr/år
4 800 kr
Schablonberäknad

Förening

BRF Haga Nova
769630-4547
Ja
Nej

Förening:

Förening: Brf Haga Nova
Byggår: 2017
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Hiss: Hiss finns

Allmänt om föreningen: 

Brf Haga Nova. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 276 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns 6 lokaler på gatuplan som upplåts med hyresrätt och två bostadsrättslokaler som upplåts till förskolor. Två övernattningslägenheter samt 40 st extra förråd finns att hyra. (I dagsläget finns lediga förråd att hyra)

Föreningen köpte fastigheten 2017 (äger marken).


Parkering: 

I föreningen finns 173 garageplatser. Plats kan hyras till en kostnad om ca 2 250 kr/månad för en vanlig parkeringsplats och 2 750 kr/månad för parkeringsplats med el. I dagsläget finns lediga platser 2020-09-02. Föreningen förfogar dessutom över 3 MC-platser. I övrigt råder boendeparkering i området. För mer information se: www.stockholm.se


TV och internet: 

Föreningen är ansluten till TV och bredband via Telenor. Debiteras separat.

Beskrivning

Hall:

Välkomnande entréhall med gott om plats för avhängning. Vacker vitlaserad stavparkett på golv och vitmålade väggar. Här finns även en praktisk säkerhetsdörr med kodlås. Bra plats för förvaring av ytterkläder och skor.

Kök

Stilfullt och exklusivt HTH-kök. Luckor med vågräta ådringar, integrerade handtag, bänkbelysning, infälld diskho, stänkskydd och bänkskiva av en smakfull kvartskomposit. Mycket hög standard på den maskinella utrustningen i form av en induktionshäll, integrerad spisfläkt, kombinationsugn/mikro, helintegrerad kyl/frys samt en integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror från välkända kvalitetsmärket Siemens IQ-serie. Köket övergår till en halvöppen planlösning mot vardagsrummet. Kökets väggar är vitmålade och på golvet ligger en vitlaserad stavparkett.

Vardagsrum

Välplanerat vardagsrum med plats för både soffa, tv-möbel och matgrupp. Vardagsrummet erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp genom både stora fönsterpartier och den glasade balkongdörren. Vardagsrummets väggar är vitmålade och på golvet ligger en vitlaserad stavparkett.

Balkong:

Rymlig balkong i soligt sydvästläge med dubbla utgångar från både vardagsrum och sovrum. Balkongen har ett elegant glasat balkongräcke och här finns plats för ett caféset och planteringar. 

Sovrum:
Mysigt sovrum med plats för en dubbelsäng. Här finns även en snygg platsbyggd garderob med praktiska skjutdörrar. Fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och den glasade balkongdörren. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger en vitlaserad stavparkett.

Badrum:

Exklusivt badrum med klinker i en granitkeramik på golv med matchande klinker på väggarna. I badrummet finns en praktisk duschhörna med tak- och handdusch bakom glasade duschväggar. Badrumsutrustning med en elegant kommod med snygg designblandare, en spegel ovan med infälld belysning samt en wc-stol. Golvvärme, infällda dimbara spotlights i tak samt en integrerad tvättmaskin från Siemens.

Närområde:

Välkommen hem till attraktiva Hagastaden. Här bor du på trevligt läge i Vasastan med direkt närhet till Hagaparken och Brunnsviken samt utsikt mot Norra tornen. Bästa tänkbara service genom livsmedelsbutiker, apotek, gym och restauranger precis utanför porten. Kommunikationerna kan knappast bli bättre med både bussar, tunnelbana och Citybanan inom kort promenadavstånd.

Dokument

Planritning

Alexander König
Fastighetsmäklare & Partner
072-310 70 60
Jonathan Lundin
Fastighetsmäklare
073-034 70 56