Södermalm - Stockholm


Maria Bangata 2B, 2 tr


Maria Bangata 2B, 2 tr

Södermalm

Välplanerad mini 2:a i populära Mono!

ACCEPTERAT PRIS - På attraktiv adress finner ni denna stilrena lägenhet i det populära projektet Mono! Njut av detta högkvalitativa konceptboende med omsorgsfullt valda och kvalitativa material. Bostaden är mycket kvadratsmart med smarta lösningar. Bostaden erbjuder ett mysigt sovrum samt ett vardagsrum och kök i öppen planlösning. Hela bostaden präglas av kvalité och funktion i allra högsta grad. Köket är även det smakfullt och här finns integrerad diskmaskin. Badrummet är helkaklat i exklusiva materialval och har även en egen tvättmaskin. Dessutom erbjuder bostaden ypperliga förvaringsmöjligheter i garderober. I föreningen finns även en gemensam takterrass med generösa ytor för umgänge och en gemensam grill med arbetsbänk för matlagning och fest, dessutom finns ytterligare en gemensam gård. Garage finns även i huset. Stabil och välskött förening som äger marken.

Fakta

Adress:
Maria Bangata 2B, 2 tr
Område:
Södermalm, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Församling:
Högalid
Lägenhetsnummer:
01202  /  1202
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
1.36850%
Andelstal avgift:
1.37%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2018
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Förråd:
Källarförråd
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
473 kr
Överlåtelseavgift:
1 182 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
2 400 kr/år
1 800 kr/år
4 200 kr
Schablonberäknad

Förening

Brf Mono
769630-4414
Ja
Nej

Föreningens namn: Brf Mono

Föreningsform: Bostadsrätt

Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta förening)

Markägare: Föreningen äger marken

Projektet Mono genomsyras av genomtänkta och yteffektiva boenden samt hållbara och stilsäkra materialval i exklusiv miljö så vill du ha något som inte alla andra har hamnar du helt rätt här. Inredningen är specialdesignad och signerad Note Design, StudioNote har flera utmärkelser varav bland annat Designer of the year 2015 av både Residence Magazine och på Swedish Design Awards 2016.

OM FÖRENINGEN

Mono ligger mitt i Stockholms nya designdistrikt på Södermalm. I ett kulturminnesskyddat kvarter har Note Design Studio och Koncept Stockholm tillsammans skapat ett helt nytt hus med yteffektiva och exklusiva lägenheter. Mono står stadigt i en klassisk industrimiljö och smälter in med sin nätta volym. Det är enkelt och funktionellt vid en första anblick, men enkelheten kontrasteras och kompletteras av exklusiva materialval och en detaljkänsla utöver det vanliga.

Föreningen godkänner delat ägande, föredrar att minsta ägarandel är 10%.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Högst upp i huset ligger en gemensam takterrass med generösa ytor för umgänge och en gemensam grill med arbetsbänk för matlagning och fest. En våning ner från entréplan och mot det omgivande kvarteret ligger ytterligare en gemensam gård, en "pocket park" som utgör en naturlig och omhändertagen mötesplats för alla boende. Tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torkskåp. Barnvagnsrum, cykelrum med lånecyklar och soprum.

PARKERING

Bilplats 1: Garage . Avgift 2700 kr/mån, har separat kö.
Garageplatser finns i grannfastigheten, lediga platser finns - ingen kö. (2020)

Beskrivning

Hall:
Välkomnande hall där man direkt möts av det ljus från allrummets stora fönsterpartier som präglar detta boende. I hallen finns utrymme för att hänga av ytterkläder, samt mer förvaring i ett platsbyggt linneskåp och garderob, på golvet ligger en bekväm grå matta och på väggarna en modern ljusgrå kulör som matchar till säkerhetsdörren av ljus trä. 

Kök/ Vardagsrum:
Från passagen till vardagsrummet finner du köket i en social öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns ett stilrent kök med en rostfri bänkskiva, gott om förvaring i inbyggda skåp och stilrena köksluckor i lackerad askfanér. Detta kök är av hög standard i sin maskinella utrustning från Smeg så som induktionshäll, ugn, integrerad fläkt, kyl/frys, diskmaskin och blandare. Rummet får ett fint ljusinsläpp från två stora fönsterpartier. I rummet har du plats att möblera med bord, stolar, soffa, TV och ändå ha social yta för härligt umgänge.

Sovrum:
Mysigt sovrum med plats för en dubbelsäng. Här finns även praktiska skjutdörrar.

Badrum:
Modernt badrum utöver det vanliga med klinker i fiskbensmönster på väggar och golv. Här får ni ett fullt utrustat badrum med riktigt hotellkänsla, stor spegel, inbyggd förvaring i form av kommod och hyllor, vägghängd wc, dusch och handdukstork.

OMRÅDET:
Bostaden är belägen kring kvarteren runt Mariatorget och närliggande Tantolunden som tillhör några av Södermalms mest eftertraktade områden. Här har man närhet till mycket goda kommunikationer såsom tunnelbana, pendeltåg och flertalet bussar som gör det enkelt att färdas runt i staden både dag som kväll. Söders puls med mysiga kaféer, restauranger och uteliv finner du bara ett stenkast bort.

Värt att nämna här är uteställen/restauranger som Morfar Ginko, Bistro Sud, Marie Laveau och bageriet Fabrique och är du kaffesugen så får du inte missa Johan & Nyström och Drop Coffee. Ytterligare bekvämligheter är närheten till flertalet skolor och förskolor, apotek, post, mataffärer, gym samt grönområden såsom Tantolunden som även erbjuder bad sommartid och mysiga promenader längs Årstavikens vatten.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Maria Bangata 2B, 2 tr

Välj en tid för visning nedan
2021-01-24

Alexander König
Fastighetsmäklare & Partner
072-310 70 60
Jonathan Lundin
Fastighetsmäklare
073-034 70 56