Nacka - Saltsjö-Boo - Saltsjö-Boo


Tollareslingan 27


Tollareslingan 27

Nacka - Saltsjö-Boo

1:a med balkong & delvis utsikt mot havet/skogen!

Välkommen till områdets bästa läge, HSB Brf Tollare Strand. Här finner du denna otroligt välplanerade 1:a med balkong delvis mot havet/skogen (se bild). Här bor du så nära kajen att du kan njuta av vågskvalp och ljudet av fiskmåsar till ditt morgonkaffe. Du har dessutom en trevlig strandpromenad utanför dörren. Från såväl lägenheten som föreningens innergårdar och takterrasser ser du havet. Toppfint och modernt boende i eftertraktade Tollare Marina som är en del av den nya skärgårdsstaden. Området kännetecknas av variationsrik och kuperad natur med ett fantastiskt läge vid vattnet.

Fakta

Adress:
Tollareslingan 27
Område:
Nacka - Saltsjö-Boo, Saltsjö-Boo
Kommun:
Nacka
Församling:
Boo
Lägenhetsnummer:
105  /  1105
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.49864%
Andelstal avgift:
0.44929%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2018
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Ja
TV- Internetutbud:
Fiber Zmarket
Inkluderat i avgift:
Kall- & Varmvatten
Ej inkluderat i avgift:
El, internet, IP-telefoni & tv (obligatorisk avgift om ca 208 kr/månad)
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
1 656 kr
Överlåtelseavgift:
710 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
30.51%

Energideklaration

Behövs ej

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
1 200 kr/år
2 400 kr/år
1 200 kr/år
4 800 kr
Schablonberäknad

Förening

HSB Tollare Strand
769630-5809
Ja

Om föreningen

HSB bygger fem hus med 115 lägenheter i ett soligt söderläge på kajen, precis intill Tollares härliga strandpromenad.

I ett fantastiskt soligt söderläge vid strandpromenaden växer bostadsområdet Tollare fram. Här skapas utrymmen för människor som ställer krav på sitt boende och som vill ha det lilla extra. Välkommen till HSB brf Tollare Strand, områdets absolut bästa läge invid kajen.

Njut av livet på kajen
Strama eleganta putsfasader, väl tilltagna fönster som låter ljuset flöda in i lägenheterna, vattnets speglingar som reflekteras på de solbelysta fasaderna. Alla de 115 lägenheterna i HSB Brf Tollare Strand har sjöutsikt, om inte från fönstren så från balkongen. Här är du långt från storstadens ljud och buller, istället bor du så nära kajen att du kan njuta av vågskvalp och ljudet av fiskmåsar till ditt morgonkaffe.

Vacker sjöutsikt
Den som flyttar in i Tollare Strand väljer livskvalitet och ett liv nära vatten och natur. Varför inte börja dagen med frukost på terrassen, balkongen eller den egna uteplatsen. Husen har söderläge och sol hela dagen. Utsikten över Lännerstasundet och ön Mårtens holme är magnifik. Det här är ett riktigt exklusivt läge där husen placerats som ett pärlband längs vattnet.

Härlig strandpromenad
Ta en daglig "passeggiata" längs strandpromenaden och solbryggan och koppla bort allt vad jobb och vardagsstress heter. Och är du intresserad av sjöliv och har fritidsbåt är det i stort sett bara att kasta loss. Det finns planer på en ny marina med båtplatser.

Genomtänkta och funktionella planlösningar
De fem husen har varsamt placerats längs bergets sluttning för att smälta in i miljön. Byggnaderna, som får sex till åtta våningsplan, är utförda i suterräng. Lägenhetsstorlekarna är anpassade efter olika behov och finns från ett till fem rum och kök. Planlösningarna är väl genomtänkta och arkitekterna har tänkt på allt från estetik till funktion. En genomgående tanke är att skapa ljusa rum där gränsen mellan ute och inne suddas ut.

Sociala ytor för gemenskap
Det här är ett bostadsområde som bjuder in till gemenskap och socialt umgänge. Trivsel och livskvalitet står i fokus. Dina grannar träffar du på de gemensamma takterrasserna där utsikten över vattnet är slående. Föredrar du att umgås lite längre ner, närmare vattnet beger du dig till någon av de tre gemensamma innergårdarna som bjuder på en grön oas med lummig växtlighet och lugn. Här blir det även en sandlåda och utrymme för barnens lek.

Relax, bastu och gym
Det är inte bara utemiljön som lockar. Efter en lång dag kan det vara skönt att ta en sväng till föreningens gym, eller slappna av i relaxavdelningen där det finns bastu. Den som har långväga gäster har möjlighet att använda ett gemensamt övernattningsrum som även kan nyttjas som festlokal eller styrelserum. Vinter och höst är det perfekt att efter en promenad i naturen kunna skölja av leriga stövlar och skor eller för den delen djurtassar i groventrén. För lite mer omfattande tvättbehov finns två gemensamma grovtvättstugor.

Parkering och bilpool
Du parkerar bekvämt i garaget, som kommer att ha 88 platser, eller på någon av föreningens fyra markparkeringar. Men egen bli är inte ett måste. Ur miljösynpunkt är det ett smart val att dela bil med andra. Vi bygger tre bilpoolsplatser, och bjuder på medlemskapet under de första två åren.

Beskrivning

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare fönster med generösa ljusinsläpp som tillsammans med den öppna planlösningen skapar en härligt luftig atmosfär.

Inredningen har en trendig stil med hög kvalitet och produkterna kommer från kända varumärken. Det blir parkettgolv i ek och ljusa kulörer på väggarna i samtliga rum. Se inredning under filer. (bilderna interiört är endast referensbilder från nyproduktion)

Köken är välutrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro har hög miljöklass. Där HSB:s inredare har satt ihop stilrena kök med en lyxig, trendig touch som varar under många år framöver.

Helkaklade badrum med golvvärme och handdukstork garanterar komfort och trivsel. I badrummet finns en kombi tvättmaskin.

Vardagsrum är i anslutning till köket och erbjuder goda sällskapsytor samt perfekt utrymme för matplats. Det finns stor och härlig balkong.

Tollare i Nacka erbjuder en härlig skärgådsmiljö med vacker natur och vatten samtidigt som du har nära till Stockholms innerstad. Här finns möjligheten till båtliv, skogspromenader, joggingrundor badplatser och tillgång till en egen skärgårds ö via den nyanlagda gångbron till Mårtens holme. Oavsett om du väljer bil eller buss kan du räkna med goda kommunikationer från Tollare. Bussen till Slussen tar ca 25 minuter. Ett oslagbart boende med livskvalite´.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Tollareslingan 27

Välj en tid för visning nedan

Jonathan Lundin
Fastighetsmäklare
073-034 70 56