Kungsholmen - Stockholm


Kungsholms Strand 171, 4 tr, Accepterat pris


Budgivning pågår

Kungsholms Strand 171, 4 tr, Accepterat pris

Kungsholmen

Smakfullt renoverad 2:a med bländande sjöutsikt och låg avgift! Möjlig ”mini 3:a”

MÖJLIG ”MINI 3:A” - Högt upp i huset på vån 4 finner ni denna smakfullt renoverade 2:a med fenomenal utsikt, låg avgift, hiss, utsikt över Karlbergskanalen & Karlbergs slott. Här finns många vackra attribut välbevarade som en fiskbensparkett i original, luftig takhöjd och breda fönsternischer. Bostaden erbjuder ett smakfullt renoverat kök med barbord i en social öppen planlösning mot bostadens vardagsrum som lockar till många trevliga tillställningar. Sovrummet är mysigt och har praktiska skjutdörrar samt plats för en dubbelsäng.Badrummet är helkaklat i stilrena färgval och säljaren har även installerat en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.I hallen finns gott om förvaring i garderober samt klädkammare. Välskött förening med låg belåning (1478 kr/kvm).Föreningen har en mysig grönskande innergård. Utanför dörren finner du Kungsholms strands grönskande promenadstråk samtidigt som du har närheten till Fridhemsplan.

Fakta

Adress:
Kungsholms Strand 171, 4 tr, Accepterat pris
Område:
Kungsholmen, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Församling:
Västermalm
Lägenhetsnummer:
22  /  1404
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
2.92%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1930
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Vädringsbalkonger finns att nyttja i föreningen samt en trevlig innergård. Balkongmöjligheter kommer att diskuteras vid nästa årsmöte.
Förråd:
Vindsförråd
TV- Internetutbud:
Fiber
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
473 kr
Överlåtelseavgift:
1 182 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Energideklaration

Utförd
2019-06-26
159 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
2 400 kr/år
1 600 kr/år
2 700 kr/år
6 700 kr
Schablonberäknad

Förening

Brf Isbrytaren 24
716417-9587
Ja
Nej

Om föreningen:

Brf Isbrytaren 24 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1982 och förvärvade fastigheten 1985. Föreningen äger marken och har en trevlig innergård med sittgrupp och lummig grönska.

Föreningen innehar 33 st lägenheter som upplåts med bostadsrätt och 1 hyreslokal samt en bostadsrättslokal.

Föreningen är mycket lågt belånad och har en bra ekonomi. 

Belåningsgrad: 1478 kr/kvm.

Gemensamma utrymmen:

Till lägenheten hör ett stort vindsförråd. I föreningen finns soprum, barnvagnsrum, cykelförråd samt tvättstuga. Tvättstugan ligger på gatuplan och är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp.

Utförda renoveringar:

- Fiberinstallation 2018
- OVK utförd 2018
- Maskinparken i tvättstugan byttes år 2011
- Byte av elstigar (från källare till lägenheternas elcentraler) år 2011
- Radonmätning 2011
- Stamspolning av samtliga köksstammar genomfördes år 2010
- Elementöversyn genomfördes år 2010
- OVK arbeten genomfördes 2008
- Entré och trapphus målades år 2006
- Säkerhetsdörrar installerades år 2005
- Stambyte 2003. 
- Gården rustades upp år 2003
- Hissen renoverades år 2001
- Fasaden, taket och fönster målades år 2001-2002
- Elstigar från källare till elcentral byttes i samtliga lägenheter år 2001
- Fjärrvärme installerades år 1999

Beskrivning

Hall:

Välkomnande entréhall med plats för avhängning för ytterkläder och skor. Hallen har grå klinkers på golv, ljusgråa väggar samt säkerhetsdörr. Vidare in finner ni den inre hallen med vacker fiskbensparkett på golv, ljusgråa väggar samt luftig takhöjd om 2,8 meter. Här finns även gott om förvaring i två stycken garderober med dörrar i spegelglas. I den inre hallen finns även plats för ett skrivbord.

Vardagsrum:

Rymligt och ljust vardagsrum i en social öppen planlösning mot kök samt matplats. Här finns gott om plats för både ett rejält matbord, soffgrupp och övrigt möblemang. Vardagsrummets väggar är målade i en ljusgrå kulör och har många fina attribut som luftig takhöjd om 2,8 meter, vacker fiskbensparkett och breda fönsternischer. Från vardagsrummet har du en bländande utsikt över Karlbergskanalen med sin vackra vy mot grönska och Karlbergs slott. Här finns även stora spröjsade fönsterpartier som ger ett trevligt ljusinsläpp in i lägenheten. Från vardagsrummet nås klädkammaren som erbjuder gott om förvaring.

Kök:

Smakfullt renoverat kök med vita köksluckor, vita bänkskivor och kakel ovanför diskbänk. Köket är fullt maskinellt utrustat med diskmaskin, integrerad frys, integrerad kyl, gasspis samt ugn. Här finns även gott om förvaringsmöjligheter i höga överskåp samt underskåp. Vid köket finns även det gamla serveringsskåpet bevarat som bidrar med trevlig charm samt erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Kökets väggar är målade i en ljusgrå kulör och på golvet ligger ett vackert furugolv. Säljaren har även byggt till ett barbord mellan kök och vardagsrum.

Sovrum:  

Mysigt sovrum med plats för en 180 cm bred dubbelsäng. Sovrummets takhöjd är luftig om 2,8 meter, väggarna är målade i en ljusgrå kulör och här finns praktiska låsbara skjutdörrar med fönsterpartier som ger bostaden ett naturligt ljusflöde. 

Badrum:

Fräscht renoverat badrum med mörk klinker på golv med golvvärme samt vitt kakel på väggarna. Badrummet har infällda spotlights i tak, handdukstork, handfat med kommod, wc, duschvägg samt spegel med integrerad belysning. Säljaren har även installerat en kombinerad tvättmaskin/torktumlare  i badrummet. 

Klädkammare:

I anslutning till vardagsrummet finns en praktisk klädkammare med överskåp hela vägen upp till tak som rymmer ytterligare förvaring.

Närområde:

Fastigheten är belägen alldeles invid vackra Karlbergskanalen med dess härliga promenad- och joggingstråk samt flertalet utomhusgym. Här bor du på ett centralt men lugnt läge med Fridhemsplans citypuls bara någon minut bort. Shopping finner du i Västermalmsgallerian och runt Fridhemsplan med ett stort utbud av välkända restauranger och trendbutiker. Fridhemsplan erbjuder även ett stort urval av caféer, butiker, gym, välsorterade mataffärer som Coop Daglivs, ICA och Willys samt mycket mer. Nyetablerade området Hornsbergs Strand med bra badbryggor och restauranger finns en kort promenad bort. Läget är också optimalt för den som vill ha närhet till populära Rörstrandsgatan med sitt sitt trevliga utbud av restauranger och butiker som du når på några minuters promenad.

Kommunikationer:

Vid Fridhemsplan finner du Tunnelbanans gröna och blåa linje samt ett flertal bussar (bl a 1, 3 och 4). Utanför porten finner du även busslinje 65.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Kungsholms Strand 171, 4 tr, Accepterat pris

Välj en tid för visning nedan

Alexander König
Fastighetsmäklare & Partner
072-310 70 60