Kristineberg - Stockholm


Ola Hanssonsgatan 4, 5 tr


Såld

Ola Hanssonsgatan 4, 5 tr

Kristineberg

Välplanerad 2:a högst upp i huset med balkong i västerläge!

Högst upp i huset med hiss finner ni denna otroligt välplanerade och ljusa 2:a med balkong i soligt västerläge. Bostaden ligger i ett trevligt gavelläge och har stora fönsterpartier som ger lägenheten ett fantastiskt ljusflöde. Balkongen vetter mot väster och här kan du njuta av många soltimmar under eftermiddagen samt kväll samtidigt som du har en bländande sjöutsikt mot Mälarens glittrande vatten. Sovrummet har plats för en dubbelsäng och har gott om förvaring i garderober. Bostaden har även ett trevligt kök med plats för ett matbord. Badrummet är smakfullt renoverat i stilrena materialval och erbjuder golvvärme samt är även förberett för tvättmaskin om så önskas. Brf Kristinebergshöjden är en mycket välskött förening med god ekonomi och många renoveringar utförda. Du finner även goda kommunikationer med både t-bana och bussar inom kort avstånd. Välkommen att boka in dig på visning!

Fakta

Adress:
Ola Hanssonsgatan 4, 5 tr
Område:
Kristineberg, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Församling:
Västermalm
Lägenhetsnummer:
89  /  1501
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.95824%
Andelstal avgift:
0.95824%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1933 Fastigheten totalrenoverades 1997
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Balkong
Förråd:
Vindsförråd
TV- Internetutbud:
Com hem
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
476 kr
Överlåtelseavgift:
1190
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Energideklaration

Utförd
2019-02-20
169 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
2 160 kr/år
2 160 kr/år
4 320 kr/år
Schablonberäknad

Förening

HSB BRF Kristinebergshöjden i Stockholm
716417-8183
Ja
Nej

Om föreningen:

Brf Kristinebergshöjden består av 96 lägenheter och 2 kommersiella lokaler. Föreningen bildades 1982 och förvärvade fastigheten 1997. För mer information se föreningens hemsida; www.hsb.se/stockholm/kristinebergshojden

Antal lägenheter: 96

Antal lokaler i föreningen: 2

Besök föreningens hemsida för mer info: https://www.hsb.se/stockholm/brf/kristinebergshojden

Äkta/oäkta: Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person: Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande: Ja

Äger föreningen marken? : Ja

Utförda renoveringar:

1997: Fasad, tak, stambyte och elstigare 
2005: Renovering av tvättstugor 
2009: Fasadrenovering i samband med balkongbyggnation 
2011: Stamspolning samt obligatorisk ventilationskontroll  
cykelrum/barnvagnsrum samt soprum. 
2015: Stamspolning i hela huset.
2017: Hissrenovering, OVK samt utbyte av tvättmaskiner och torkskåp
2020: Stamspolning
2020: Förbättring av ventilation

Gemensamma utrymmen:

Det finns två stycken bokningsbara tvättstugor samt en tvättstuga med drop in tider.

Det finns även grovsoprum, 2 cykel/barnvagnsrum i källaren och på gavlarna finns vädringsbalkonger som får användas av alla boende i föreningen. På några av balkongerna finns under sommarhalvåret balkongmöbler.

Beskrivning

Hall:

Välkomnande entréhall med gott om förvaring i två stycken inbyggda garderober. Hallens väggar är målade i en ljusgrå kulör samt på golvet ligger ett laminatgolv. 

Vardagsrum:

Mysigt vardagsrum med ett trevligt ljusinsläpp från balkongens glasade dubbeldörrar. Vardagsrummet är lättmöblerat och rymmer en soffgrupp samt tv hörna. Här finns ett parkettgolv och väggarna målade i en ljusgrå kulör med en mönstrad tapet vid soffhörnan. 

Balkong:

Rymlig balkong högst upp i huset med milsvid utsikt över bland annat Bromma och Mälarens glittrande vatten. Balkongen vetter mot väster och erbjuder sol från dagen till kväll. Här finns gott om plats för en mindre loungemöbel och trevliga odlingar.

Sovrum:

Mysigt insynsskyddat sovrum med milsvid utsikt och plats för en dubbelsäng. Idag står det en 140 cm bred säng på plats och du har även gott om förvaring i praktiska garderober. Du har även plats att ställa en 2 meter lång säng åt andra hållet om du skulle önska det. Sovrummets väggar är målade i en sober ljusgrå kulör och på golvet ligger ett parkettgolv. 

Kök:

Välplanerat kök med vita köksluckor och gott om förvaring i både över och underskåp. Köket är utrustat med en kyl & frys, spis & ugn samt fläkt. Här finns även plats för ett matbord med 4 stolar. Väggarna är målade i en ljusgrå kulör och på golvet ligger ett laminatgolv.

Badrum:

Fräscht renoverat badrum från 2018 med vitt kakel på vägg, grå hexagonformad klinker på golv med golvvärme. Badrummet är utrustat med duschhörna med vikbara duschväggar i klarglas, toppdusch & handdusch, handdukstork, badrumskommod med förvaring undertill samt spegelskåp med integrerad belysning. Du har även ett extra förvaringsskåp som erbjuder ytterligare förvaring. Badrummet är även förberett för tvättmaskin med el, vatten och avlopp om så önskas.

Närområde: 

Välkommen hem till vackra Kristineberg. Ett lugnt och trevligt område med närhet till badplatser, trevliga motionsspår runt Kungsholmen samtidigt som du har närhet till stadspulsen. 

Kommunikationer:

På 2 minuters gångavstånd når du Gröna linjen och tunnelbanestationen Kristineberg. Stationen trafikeras tätt av linje 17, 18 och 19. Busslinje 65 & 61 nås via tunnelbanestationen Kristineberg.

Dokument

Planritning

Alexander König
Fastighetsmäklare & Partner
072-310 70 60