Östermalm - Stockholm


Nybrogatan 66A


Kommande försäljning

Nybrogatan 66A

Östermalm

Välplanerad 2:a med fransk balkong i obelånad förening!

Välkommen hem till denna fina mini 2:a på bästa Östermalmsläge i klassisk och skuldfri förening med trevligt och ljust läge. Bostaden är smakfullt renoverad och erbjuder härliga fönsterpartier, en fransk balkong, ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, vackra golv och ett fullt utrustat kök med både vinkyl, diskmaskin samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Du har även gott om förvaring i två stycken klädkammare. Här finns även ett stilrent renoverat badrum i exklusiva materialval. Här bor du på den lugna delen av Nybrogatan med högt och lummigt läge mot omkringliggande fastigheter. Brf Bävern är en mycket välskött obelånad förening med god ekonomi.

Fakta

Adress:
Nybrogatan 66A
Område:
Östermalm, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Församling:
Hedvig Eleonora
Lägenhetsnummer:
14  /  1004
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1927 Ombyggnadsår 1985
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Fransk Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Com hem, Telenor
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
714 kr
Överlåtelseavgift:
1666
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Energideklaration

Utförd
2019-03-19
140 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
2 160 kr/år
1 800 kr/år
3 960 kr/år
Schablonberäknad

Förening

HSB Brf Bävern i Stockholm
702000-3161
Ja
Nej

Om föreningen:

Välskötta Brf Bävern är en äkta bostadsrättsförening som äger och förvaltar fastigheterna med adress Nybrogatan 66-72 samt Nybrogatan 81-87. Föreningen upplåter 231 stycken lägenheter samt innehar 11 stycken kommersiella lokaler. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av årets prisbasbelopp som debiteras säljaren samt pantsättningsavgift om 1% av årets prisbasbelopp som debiteras pantsättaren. Juridisk person godkänns ej. Kabel-TV och bredband/fiber levereras av ComHem-gruppavtal.

Föreningens medlemmar disponerar gemensamt festlokal, bastu, gästrum, samlingslokal, tvättstuga/torkrum och cykelrum. Det finns även extra förråd att hyra. Det finns även 11 utomhusgårdar, samtliga med bord och stolar för att tex äta utomhus.

Fantastiskt välskött förening som sedan vindsförsäljning är skuldfri, samt har gott om likvida medel. Föreningens gemensamma ytor som tvättstuga, övernattningslägenhet samt trapphus är nyrenoverade. 

Utförda renoveringar:

Vacker fastighet anno 1927 med ombyggnadsår 1985. Fastigheterna är ritade av välkända Sven Wallander som under denna tid valde att spara på sprängämnen då husen är byggda på Tyskbagarberget. Detta resulterade i att antalet våningsplan i fastigheterna varierar mellan 2-5 våningsplan.

Ett urval av genomförda renoveringar och underhållsarbeten;

1985 stambyte och elstammar

1997 fasadrenovering

2014 stamspolning

2014/2015 installation av säkerhetsdörrar

2015/2016 fönsterrenovering, installation av hiss i gårdshus, renovering av hiss i gathus samt ventilation

2017 renovering av samtliga trapphus och entréer som återställdes i största möjliga mån till den tidstypiska estetik fastigheten har, uppfräschning av trädgård med nya planteringar och beskärning av buskage.

2020 Renovering av balkonger

2020 Byte av undercentral på Nybrogatan 81, 83, 85, 87

Beskrivning

Hall:
Välkomnande entréhall med gott om förvaring i inbyggd garderob med gott om förvaring. Snyggt grått klinkergolv och målade väggar i vitt.

Vardagsrum: 
Luftigt och inbjudande vardagsrum med utgång till den franska balkongen som vetter mot trevlig innergård. Här finns gott om plats för både en rejäl soffgrupp samt ett matbord på plats. Väggarna är målade i en ljusgrå nyans och på golvet ligger ett vackert trägolv i original. I vardagsrummet nås bostadens trevliga klädkammare. 

Sovrum:
Rofyllt sovrum som vetter mot föreningens lugna innergård. Här finns ett stort fönsterparti samt gott om plats för en dubbelsäng. Väggarna är målade i mörkgrått och på golvet ligger en stilren heltäckningsmatta.

Kök:
Fräscht renoverat kök med gott om förvaring i både över och underskåp. Här finns alla bekvämligheter så som integrerad spis, induktionshäll, integrerad diskmaskin, samt integrerad kyl & frys. I köket finner du dessutom en vinkyl och en kombinerad tvättmaskin.

Badrum:
Fräscht renoverat badrum med helkaklade vita väggar och marmorklinker på golv med golvvärme. Här finns även duschhörna med duschväggar i klarglas, WC, handfat med kommod samt handdukstork. I taket sitter det även dimbara spotlights i tak.

Här bor du på perfekt läge beläget på lummiga övre delen av populära Nybrogatan. Nybrogatan är en paradgata för restauranger såsom Nybrogatan 38, Papà Italiano, Nyko samt Riche och Teatergrillen. På Östermalmstorg finner vi både kommunikationer saluhall och matbutiker. ICA Esplanad ligger ett stenkast bort på andra sidan Karlavägen. Närhet till både Djurgården och dess grönska, som ner på stan och till Stureplan.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Nybrogatan 66A

Välj en tid för visning nedan

Alexander König
Kontorsägare/Fastighetsmäklare
072-310 70 60