Kungsholmen/Marieberg - Stockholm


Fyrverkarbacken 27, 10tr


Såld

Fyrverkarbacken 27, 10tr

Kungsholmen/Marieberg

Fantastisk välplanerad 3:a med milsvid utsikt!

Varmt välkomna till denna ljusa fina 60-tals lägenhet på 3 rok med en makalös utsikt över Riddarfjärden och Stockholms innerstad. Lägenheten ligger i högt läge helt utan insyn. Yteffektivt planerade kvadrat där det finns plats för både sällskaps- och matplats. Det fullt utrustade köket har ett härligt formspråk och är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll och ugn. Master bedroom med goda förvaringsmöjligheter och ett barnrum/kontor intill kök. Kaklat badrum med duschhörna och tvättmaskin. Stor och välskött äkta förening som äger marken. Tillgång till gym och odlingslåda. Belägen på attraktiv citynära adress. Fyrverkarbacken är en återvändsgata med lummig grönska utanför knuten och utsikt över Mälarens vatten alldeles invid Västerbron. Huset ligger fritt på höjden utan insyn från grannar. Det är lugnt men ändå mitt i händelsernas centrum. Nära till kommunikationer åt alla håll med bil, buss från Västerbroplan och T-bana från Fridhemsplan, Thorildsplan och Hornstull.

Fakta

Adress:
Fyrverkarbacken 27, 10tr
Område:
Kungsholmen/Marieberg, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Lägenhetsnummer:
189  /  2004
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.465%
Andelstal avgift:
0.465%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1962
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Balkong
Förråd:
Vindsförråd
TV- Internetutbud:
Föreningen är gruppansluten till Bahnhof på 1000 Mbit/s. Från ComHem levereras ett basutbud bestående av ca 15 TV-kanaler till varje hushåll.
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV och bredband
Hiss:
Ja
Radon:
Radonmätning är gjord i mitten av 2019. Resultaten var 30 i vardagsrum och lilla sovrummet 40 Bq/m3. Referensnivå är 200 Bq/m3.

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Energideklaration

Utförd
2019-09-21
106 kWh/m²/år
Ellevio

Förening

BRF Lysbomben
716421-4566
Ja

ALLMÄN INFORMATION

Huset byggdes 1962 på uppdrag av Riksbyggen. Brf Lysbomben har ägt huset sedan 1995, och från 1 februari 2019 äger föreningen även marken, efter att tomträtten friköpts av Statens Fastighetsverk.

Brf Lysbomben består av totalt 210 lägenheter, varav 172 st är upplåtna med bostadsrätt och 37 st med hyresrätt (varav 30 st till SSSB, Stiftelsen Stockholms Studentbostäder). Brf Lysbomben är en s.k. äkta bostadsrättsförening.

VÄRMEANLÄGGNING

Värmeanläggningen består utav fjärrvärme med frånluftsåtervinning.

RENOVERINGAR

Föreningen har en underhållsplan och avsätter medel för kommande behov.

2003 Ny fasad, tilläggsisolering

2006 Renovering tvättstuga

2009 Renovering trappuppgångar

2012 Nya fläktar

2013 Nya hissar

2014 Renovering motionsrum

2016 Nytt tak

2016 Ny solcellsanläggning på taket

PLANERADE OCH PÅGÅENDE RENOVERINGAR

Projekt för utbyte av värmeanläggning inkl värmepumpar pågår och driftsätts hösten 2020. Besiktning av underhållsbehovet i föreningens hyreslägenheter pågår, för planerat genomförande närmaste 2-3 åren (2020-2023).

STAMBYTE

Stammar i källarplan bytta 1995. Inget övrigt stambyte är planerat i nuläget

ÖVRIGA UTRYMMEN

I fastigheten finns motionslokal, pingisrum, festlokal, övernattningslägenhet, odlingslådor, boulebana samt grillplats till medlemmarnas förfogande. 4 tvättstugor finns i föreningen samt 2 st mangelrum. Bokning görs elektroniskt via föreningens hemsida, mobilapp eller informationstavla i respektive port. Föreningen innehar också ett antal cykelrum samt ett mindre hobbyrum för enklare snickerier. En övernattningslägenhet på 43 kvm finns till för medlemmar att boka till en kostnad av 500 kr/natt.

TV/INTERNET

Från ComHem levereras, via föreningens gruppanslutning, ett basutbud bestående av ca 15 TV-kanaler till varje hushåll. Extra kanaler bekostas av boende och beställes direkt av ComHem. I huset är det installerat ett fastighetsnät (Cat5E nät). Via nätet har alla hushåll tillgång till bredband via en gruppanslutning till operatören Bahnhof. Uppkopplingen är på 1000 Mbit (1 Gbit) per sekund.

PARKERING

Parkeringsplatser och garage ägs och sköts av grannföreningen Silvieberg. Möjlighet till laddning av bil via laddstation. För medlemmar är månadsavgiften för en garageplats 1 100 kr och för en p-plats 550 kr.

Beskrivning

HALL
Rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter med lång garderobsvägg.

KÖK
I öppen planlösning mot vardagsrummet finns det välplanerade köket i vinkel med mycket förvarings- och arbetsytor. Utrustningen i köket består av induktionshäll, ugn med varmluft, kolfilterfläkt, kyl/frys och diskmaskin.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt rum med plats för både sällskaps- och matdel. Stort fönsterparti och utgång till balkong med en öppen utsikt över vattnet och Stockholms innerstad.

SOVRUM
Här ryms dubbelsäng och optimal förvaring i garderobsvägg. Fönster med helt fritt läge.

BADRUM
Kaklat badrum med dusch, handfatskommod och tvättmaskin.

Dokument

Planritning

Jonathan Lundin
Fastighetsmäklare
073-034 70 56