Kungsholmen - Stockholm


Lindhagensgatan 59


Kommande försäljning

Lindhagensgatan 59

Kungsholmen

Välplanerad 20-tals 2:a i gavelläge!

Välkommen hem till denna charmiga och ljusa 20-tals 2:a i trevligt hörnläge! Här bor du på 50 välplanerade kvm med många tidsenliga originaldetaljer välbevarade som vackra fönsterpartier, luftig takhöjd och fina mörkbetsade trägolv. Socialt vardagsrum med gott om plats för både en rejäl soffgrupp och ett rejält matbord. Sovrummet är mysigt med inbyggd garderob och plats för dubbelsäng. Här finns även en bred fönsterbräda som man med hjälp av mysiga kuddar kan göra till en mysig läshörna. Smakfullt kök med bra förvaringsmöjligheter och gott om arbetsyta. Köket är utrustat med spis, ugn kombinerad kyl/frys och är även förberett för diskmaskin. Välkomnande entréhall med plats för klädhängare ytterligare förvaring i platsbyggda garderober. Badrummet är fräscht renoverat med toalett, dusch och handfat med vitt kakel på väggarna och klinker på golvet. Bostaden har genomgående vitmålade väggar och vackra mörkbetsade trägolv. Stabil och välskött förening med god ekonomi.

Fakta

Adress:
Lindhagensgatan 59
Område:
Kungsholmen, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Församling:
Västermalm
Lägenhetsnummer:
004  /  1004
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
2.99236%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1927
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Kabel-TV via ComHem (Basutbud) ingår i avgiften. Bredbandsanslutning via Ownit. Kostnaden för bredbandstjänsten står medlemmen själv för.
Inkluderat i avgift:
Värme , Vatten, det tillkommer en obligatorisk avgift om 150 kr för kabel-TV (basutbud) och bredband.
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
714 kr
Överlåtelseavgift:
1666
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Energideklaration

Utförd
2019-09-11
119 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
2 400 kr/år
2 160 kr/år
4 560 kr/år
Schablonberäknad

Förening

BRF Fasanen 4
769604-1834
Ja
Nej

Allmänt om föreningen:

Brf Fasanen 4 är en äkta bostadsrättsförening och består av 31 lägenheter varav en hyresrätt samt fyra lokaler. Föreningen huserar på adresserna Lindhagensgatan 59 samt Thorildsvägen 1, och äger marken. Fastigheten är byggd på 20-talet och föreningen registrerades 1999 och tas väl hand om genom en ordentlig styrelse som värnar om att främja medlemmarnas ekonomiska intresse.

Utförda renoveringar:

Fastigheten genomgick en större renovering år 1984 då bland annat stambyte genomfördes.

2004/2005: installation av fjärrvärme.

2004 Renovering av tvättstuga.

2006: OVK

2012: Upprustning av gården, stamspolning, OVK

2012: Spolning av stammar

2012: Dränering vid en av lokalerna

2013: OVK

2013: Installation av värmeslingor på taket för att förhindra istappar

2014: Dränering mot innergården

2015: Underhåll av hyreslokal

2015: Plattläggning på innergården

2019: OVK kontroll godkänd

2019: Stamspolning

2020 Torkskåp har bytts. Flertalet dörrar har fått nya inbrottsskydd.

Planerade renoveringar:

Färdigställande av vindslägenheter - Arbetet påbörjas förhoppningsvis under Q2. Beräknas pågå i 10-12 månader. Fasaden kommer även renoveras i samband med detta och taket kommer läggas om Utbyte eller renovering av fastighetens fönster Byte av entrédörrar källare Ombyggnation av hela källaren vilket inkluderar ytskikt i tvättstuga, soprum och cykelrum. Nya förråd kommer byggas i källarplan. Nya tvättmaskiner och torktumlare kommer köpas in. I tillägg kommer vinden inredas med bostadsrätter. Arbetet påbörjas förhoppningsvis under Q2. Beräknas pågå i 10-12 månader. Fasaden kommer även renoveras i samband med detta och taket kommer läggas om.

Gemensamma utrymmen:

Föreningens medlemmar har tillgång till tvättstuga i källaren. Det finns även en fin innergård med plattor samt grönska, sittmöjligheter och grillning sommartid. Lätt att tillgå innergården för fest eller sammankomst.

Beskrivning

Hall:

Välkomnande entréhall med vitmålade väggar och charmigt mörkbetsat plankgolv. Hallen är välplanerad och erbjuder klädhängare, platsbyggda garderober och säkerhetsdörr.

Kök:

Det stilrena, fräscha och praktiska köket har vitmålade väggar och charmigt mörkbetsat plankgolv. Utrustningen består av spis, kombinerad kyl/frys, ugn och fläkt. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, släta luckor och vita skåpluckor. 

Vardagsrum:

Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt. Här kan du njuta av ett rymligt, socialt och öppet rum med mörkbetsat trägolv och vitmålade väggar. Här erbjuds fönster åt två väderstreck, generösa sällskapsytor, generös takhöjd, fint ljusinsläpp och plats för större soffa, mediamöbler samt en större matgrupp.

Sovrum:

Från vardagsrummet når du lägenhetens sovrum som är ljust, charmigt och rogivande. I sovrummet finner du ett charmigt mörkbetsat plankgolv och vitmålade väggar. Rummet har inbyggd garderob, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Här finns det även en väldigt bred fönsterbräda som man kan med hjälp av mysiga kuddar ordna en mysig läshörna.

Badrum:

Trevligt, fräscht och funktionellt badrum med toalett, dusch och handfat. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

Närområde:

Välkommen till Thorildsplan, ett charmigt och lugnt område med lummiga härliga innergårdar. Vackra fastigheter många från 20-talet med pastellfärgade vackra fasader. I området kring Thorildsplan finner du en lugn stadsmiljö med närhet både till Fridhemsplan, Hornsbergs strand mer flertalet restauranger samt klipporna och vattnet vid Fredhäll och Kristineberg. På gångavstånd ligger Lindhagens galleria med Ica Maxi, Systembolag och ett par minuter bort hittar du även Friskis och Svettis. Thorildsplan har goda kommunikationer, den gröna T-banelinjen, Thorildsplan är bara ett stenkast bort och Stadshagen med blå T-banelinje nås på kortare gångavstånd.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Lindhagensgatan 59

Välj en tid för visning nedan

Alexander König
Kontorsägare/Fastighetsmäklare
072-310 70 60