Vasastan - Stockholm


Sveavägen 140


Såld

Sveavägen 140

Vasastan

Totalrenoverad 3:a med balkong!

Varmt välkommen denna högklassiga 3:a i Vasastan! Bostaden har varsamt renoverats med öga för detaljer och med påkostade materialval. Denna bostad har en genomgående planlösning med en trevlig balkong och två sovrum som vetter mot föreningens lugna innergård. Du har även ett stort kök och vardagsrum i en social öppen planlösning med plats för både en rejäl soffgrupp samt matbord. Bostaden har gott om karaktär med en fungerande eldstad, höga golvsocklar, luftig takhöjd samt vitvaxad fiskbensparkett. Bostaden erbjuder även två stycken renoverade badrum i smakfulla materialval. Här finns även gott om förvaring i en anslutande walk in closet till master bedroom. Föreningen är en äkta förening som är mycket välskött, har god ekonomi samt äger marken. I föreningen finns även en trevlig innergård. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Fakta

Adress:
Sveavägen 140
Område:
Vasastan, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Församling:
S:t Johannes
Lägenhetsnummer:
1031  /  1201
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.0229218
Andelstal avgift:
2.20523%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1926-1927
Fönster:
2+1 glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Balkong
Eldstad:
Öppen spis
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Sappa, Bahnhof
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud), Bredband, bostadsrättstillägg
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
476 kr
Överlåtelseavgift:
1190
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Energideklaration

Utförd
2019-11-10
125 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
3 000 kr/år
2 400 kr/år
5 400 kr/år
Schablonberäknad

Förening

BRF Killingen 21
769610-3543
Ja
Nej

Om föreningen:

Bostadsrättsföreningen Killingen 21(adresserna Frejgatan 47, och Sveavägen 140) är en äkta förening som äger fastigheten Killingen 21 i Stockholms stad. Brf Killingen 21 köpte fastigheten Killingen 21 den 30 september 2013. Fastigheten har en sammanlagd total yta på 4 231 kvm. Föreningen består av 50 bostadsrätter (3 399 kvm) samt 5 lokaler med hyresrätt.

Utförda och planerade renoveringar:

1996 Byttes el-stigare och V/A-stammar i kök samt badrum.

1996 Renoverades fönster.

2012 Renoverades tvättstugan.

2015 Trapphus.

2015 Fasadrenovering.

2015 Takrenovering.

2015 Hiss.

2015 Ventilation.

2015 - 2017 Ombyggnation av vindarna till 4 bostadsrättslägenheter.

2017 - Nya källarförråd byggdes i samband med vindsombyggnationen.

2020 - Sista hyresrätten såldes av under Q1.

2020 - Nya 3-glasfönster med bullerdämpande effekt installeras. Innergården rustas upp och inhägnas.

Planerat underhåll:

2021 - Rusta upp innegården, lägga gatusten istället för asfalt. Bygga en pergola , Byta portar

Parkering:

För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad.

Gemensamma utrymmen:

Tvättstuga finns i källaren och är utrustad med två tvättmaskiner, två torktumlare och torkskåp. Cykelställ finns på gården. Barnvagnsrum med åtkomst från innergården. Soprum finns i entrén på Frejgatan 47.

Hemsida:

Läs mer på föreningens hemsida, brf-killingen21.se

Beskrivning

Hall:

Välkomnande entréhall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Hallen har en vacker vitvaxad fiskbensparkett på golv, ljusgrå väggar, luftigt takhöjd, samt praktiska dörrar med kodlås.

Sovrum 1:

Det första sovrummet nyttjas idag som ett rum för inneboende och har en egen entrédörr med kodlås. Rummet har vackra vitvaxade furtiljor på golv, luftig takhöjd, ljusgrå väggar samt två fönsterpartier som ger ett trevligt ljusflöde. Rummet vetter mot föreningens lugna innergård och har även praktiska inbyggda garderober som erbjuder förvaring. Här finns även ett fullt utrustat kök med kyl & frys, integrerad diskmaskin, integrerad ugn samt induktionshäll. 

Duschrum:

Helkaklat duschrum som nås via entréhallen. Duschrummet har en grå klinker på golv, vitt kakel på vägg, infällda spotlights i tak, kommod med förvaring undertill, spegel, WC, duschhörna, 

Vardagsrum/kök:

Vidare från hallen har du en dörr med kodlås in till resterande del av bostaden. Här finns ett luftigt vardagsrum och kök i en social öppen planlösning. Här kan du njuta av många trevliga middagar framför den fungerande eldstaden och du har även gott om plats för både matbord samt en rejäl soffgrupp. Rummet har en vacker vitvaxad fiskbensparkett på golv, ljusgrå väggar, takrosett, luftig takhöjd samt höga golvsocklar. Det fullt utrustade köket har integrerad diskmaskin, induktionshäll, integrerad ugn, integrerad kyl & frys samt integrerad mikro. Köket har grå köksluckor som matchas snyggt med vackra bänkskivor i exklusiv Carrara marmor samt smakfulla detaljer med en mässingskran och mässingsbeslag.

Badrum:

Smakfullt badrum med carrara marmor klinker på väggar samt golv. Badrummet är utrustat med duschväggar i glas, toppdusch samt handdusch i mässing, wc, kommod med förvaring, spegelskåp med förvaring och infällda spotlights i tak.

Master bedroom:

Mysigt master bedroom som vetter mot föreningens lugna innergård. Sovrummet har en luftig takhöjd, takrosett, höga golvsocklar och vackra vitvaxade furutiljor på golv. Sovrummets väggar är målade i en ljusgrå kulör. Här ryms både en dubbelsäng, sminkbord/skrivbord samtidigt som du har gott om förvaring i anslutande walk in closet. Från sovrummet når du balkongen via pardörrar.

Balkong:

Mysig balkong som nås via pardörrar från bostadens master bedroom. Balkongen har ett lugnt läge och vetter mot föreningens trevliga innergård. Balkongen ligger i ett sydöstläge och erbjuder sol under förmiddag fram till strax efter lunch. Balkongen är rymlig och har gott om plats för utemöblemang.

I hjärtat av Vasastan bor du lugnt och attraktivt med närhet till bland annat butiker, lekplatser, fina grönområden, bra kommunikationer, tunnelbanestation och pendeltågsstation. Vanadislunden ligger runt hörnet, Pulserande Odengatan och Odenplan en kortare promenad bort och Vasaparken når du enkelt på cykel eller via kollektivtrafik. Söker du efter ett boende i toppskick med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Dokument

Planritning

Alexander König
Fastighetsmäklare & Partner
072-310 70 60