Nacka - Nacka


Saltsjöqvarns kaj 1, vån 5


Såld

Saltsjöqvarns kaj 1, vån 5

Nacka

Välplanerad 3:a med sjöutsikt, balkong & vinterträdgård!

På våning 5 med hiss finner ni denna ljusa och välplanerade gavel 3:a belägen invid strandpromenaden i populära Saltsjöqvarn. Här bor du med en rymlig balkong i soligt sydvästläge med plats för utemöblemang. Här finns även ett extra rum/vinterträdgård stora fönsterpartier. Från bostaden har du en magisk sjöutsikt över Saltsjön mot Djurgården. Bostaden är genomgående med stora fönsterpartier i två väderstreck som ger rikligt med ljusinsläpp. Här finns även en social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med stora sällskapsytor. Du har även två stycken sovrum samt gott om förvaring med ett flertal garderober och klädkammare. Rymlig, modern hiss. Stort garage finns i samfälligheten, kostnad ca 1000 kr/mån. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål. Välkommen att boka in dig på visning!

Fakta

Adress:
Saltsjöqvarns kaj 1, vån 5
Område:
Nacka
Kommun:
Nacka
Församling:
Nacka
Lägenhetsnummer:
1262  /  1502
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
2.6811%
Andelstal avgift:
2.68%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2004
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Balkong, Vinterträdgård/Inglasat uterum , 2 stycken franska balkonger
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Bredband om 100Mb/s ingår i månadsavgiften och anmälan om abonnemang skall göras till Ownit AB tel: 08-525 073 00, www.ownit.se Tele2 är leverantör av TV-tjänster. Ett antal analoga kanaler ingår i basutbudet och är kostnadsfria.
Inkluderat i avgift:
I avgiften ingår värme, vatten och internet
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
476 kr
Överlåtelseavgift:
1190
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
30.31%

Energideklaration

Utförd
2018-09-06
129 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
3 000 kr/år
2 400 kr/år
5 400 kr/år
Schablonberäknad

Förening

BRF Östra Saltsjön
769602-1653
Ja
Nej

Brf Östra Saltsjön bildades 1997 och är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen äger marken och förvärvade fastigheten år 2005. Föreningen består av 35 lägenheter. Adresserna är Saltsjöqvarns kaj 1, 3, 9, 11, 13 och 15. Fastighetens bostadsyta uppgår till 3 475 kvm. 

Gjorda renoveringar
Löpande förbättringar i fastigheten: - Nya tvättmaskiner har installerats - Samtliga brandvarnare har bytts genom Olle Norrbys försorg - Nya vattenbesparande duschmunstycken och munstycken till kranar har installerats - Nacka Energi har bytt föreningens elmätare - GSM abonnemang har tecknats för hissarna genom TryggaHiss - Golvet i föreningslokalen har fräschats upp - Bastuaggregat, duschslangar och duschmunstycken har bytts ut i föreningslokalen - Två mindre skador på fasaden har lagats. Fasaden har besiktigats. Hissen har reparerats i port 1 och 3. 

 

  • På gården finns ingång till tvättstuga och föreningslokal som vi delar med brf Västra Saltsjön och brf Inloppet. Föreningslokalen kan bokas gratis i en almanacka i tvättstugan.
  • Grovsoprum finns vid tunnelmynningen. 
  • Cykelrum finns vid vardera entrén och till höger om entrén vid Saltsjöqvarns kaj 1. 
  • Snickarrum finns i källarkorridoren under radhusen. 
  • Vi har central upphandling av elförbrukning och separat mätning av respektive lägenhet. Mätare finns i lägenheten men avläses centralt via föreningens driftdator. Preliminär debitering sker månadsvis via månadsavgiftsavin från vår ekonomiska förvaltare, Arcada AB.  Avräkning sker fyra gånger per år.
  • Bredband om 100Mb/s ingår i månadsavgiften och anmälan om abonnemang skall göras till vår operatör Ownit AB tel: 08-525 073 00, www.ownit.se
  • Tele2 är vår fastighets leverantör av TV-tjänster. Ett antal analoga kanaler ingår i basutbudet och är kostnadsfria. För beställning av digitala kanaler kontakta deras kundtjänst 90 222 eller beställ via www.tele2.se.   
 
  • Garageplatser hanteras av Aimo Park, 0771-96 90 00, som ni kontaktar för bokning av plats i garage Inloppet och för att få ut kort för tillträde till garaget. Hyreskostnad 1000:- per månad. För plats för laddning betalas extra. //Ägare är garanterad plats inom en månad. Till elplatser är det kö.
  • Gästparkering med avgift finns i garage Utsikten. Detta garage är beläget mitt i tunneln. Dag och kvällstid kommer man in genom att köra fram till porten. Vid betalning i automat får man en kod för att komma in igen. Kod för att komma in i garaget nattetid byts varannan månad och finns på vår hemsida.
  • Det finns en korttidsparkering vid hotellets gavel. Ett parkeringstillstånd krävs som ni får av tidigare medlem eller kontakta styrelsen.

Beskrivning

Hall:
Ljus och välkomnande entréhall med säkerhetsdörr. På golvet ligger ett vackert stengolv, väggarna är målade i vitt. Här finns även gott om plats för avhängning på hatthylla samt i garderob/städskåp som erbjuder ytterligare förvaring.

Sovrum 1:
Rymligt sovrum med utgång till härlig balkong i soligt sydvästläge. Här finns plats för en dubbelsäng, förvaring och annan möblering. På golvet ligger en ekparkett, väggarna är målade i vitt. Garderobsvägg skapar ypperlig förvaring. Fönsterpartiet vetter mot lugn och välskött innergård.

Balkong:
Rymlig baIkong i soligt sydvästläge och viss havsutsikt mot Saltsjön och Djurgården. Balkongen har plats för bord och stolar samt trevlig utsikt från högt läge över den fina innergården.

Walk-in-closet/Barnrum/Kontor:

Extra rum som kan disponeras som ett kontor, extra sovrum eller Walk in closet. På golvet ligger en ekparkett och väggarna är målade i vitt. Här finns även ett fönsterparti ger ljusinsläpp. (Plats för säng, kontorsdel eller mycket förvaring).

Vardagsrum:
Rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp och annan möblering. På golvet ligger en ekparkett och väggarna är målade i vitt. Stora fönsterpartier och generöst ljusinsläpp. Magnifik havsutsikt över Saltsjön och vy mot Djurgården. Öppen planlösning mot kök och matsalsdel.

Sovrum 2:
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och annan möblering. På golvet ligger en ekparkett och väggarna är målade i vitt. Stora glaspartier med eleganta skjutdörrar mot rum/vinterträdgård.

Rum/Vinterträdgård:

Mysig vinterträdgård med vackert stengolv, väggar målade i vitt. Stora, öppningsbara fönsterpartier som skapar terrasskänsla på sommaren. Magnifik havsutsikt över Saltsjön och vy mot Djurgården.

Kök:
Stilrent kök med bra förvaring, plats för stor matsalsdel i anslutning. Stora fönsterpartier med magnifik havsutsikt över Saltsjön och vy mot Djurgården. Spishäll i glaskeramik samt fläkt. Separat kyl och frys i vitt. Inbyggd diskmaskin, varmluftsugn och mikrovågsugn. Vitt kakel ovan de generösa arbetsytorna. Tvådelad diskho med blandare. Gott om köksskåp i stilfullt trä skapar bra förvaring, spotlights under köksskåpen. 

Badrum:
Rymligt badrum med smakfulla materialval. Vägghängd wc samt handfat i vitt porslin med en rymlig dusch hörna. Ljust kakel samt klinker i ljust grå nyans med golvvärme. Handdukstork med värmefunktion. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Spotlights monterade i tak. Väggmonterat badrumsskåp i trä. Hyllnisch med avställningsmöjlighet samt stor väggmonterad spegel.

Dokument

Planritning

Alexander König
Kontorsägare/Fastighetsmäklare
072-310 70 60
Jonathan Lundin
Fastighetsmäklare
073-034 70 56