Brotorp - Sundbyberg


Brogatan 9, 5 tr


Kommande försäljning

Brogatan 9, 5 tr

Brotorp

Välplanerad mini 2:a i gavelläge med stor balkong i sydväst-läge!

Högst upp i huset finner ni denna mysiga och kvadratsmarta mini 2:a med en härlig balkong i soligt sydvästläge! Här samspelar smakfulla materialval & fönster i två väderstreck ger bostaden ett trevligt naturligt ljusflöde! Vardagsrummet och köket ligger i en social öppen planlösning. Fullt utrustat kök med gott om förvaring samt plats för ett större matbord för ett större sällskap. Rofyllt sovrum med en vacker industrivägg samt plats för stor säng, sängbord. Utanför sovrummet finns flertalet garderober som erbjuder gott om förvaring. Helkaklat badrum i stilrena färgval som är utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Välkomnade entréhall med bra förvaring i form av garderober. Lägenheten är belägen på en lugn & rofylld gata. Ica supermarket samt busshållplats på kort avstånd från bostaden. Buss till Ulriksdals station ca 5 min, du når Stockholm C på 10 min.Här bor du nära stan men med härliga naturområden runt hörnet. Ett stenkast bort ligger Igelbäckens naturreservat.

Fakta

Adress:
Brogatan 9, 5 tr
Område:
Brotorp, Sundbyberg
Kommun:
Sundbyberg
Församling:
Sundbyberg
Lägenhetsnummer:
843  /  1403
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
1.497700
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2019
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Obligatoriskt Tillägg om 86 kr/mån för bredband (hastighet 50/10). El mäts och debiteras enskilt.
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud), obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer med 86 kr/mån
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift:
1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
30.98%

Energideklaration

Utförd
2021-07-06
74 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
3 000 kr/år
1 440 kr/år
4 440 kr/år
Schablonberäknad

Förening

BRF Sprinta i Sundbyberg
769634-2877
Ja
Nej

ALLMÄN INFORMATION

Välkommen till BRF Sprinta i Sundbyberg! Föreningen består utav 52 lägenheter uppdelade på tre stycken trappuppgångar. Föreningen kommer tillämpa individuell mätning av el, så inget eget abonnemang kommer behövas. Det kommer läggas på avgiften.

FÖRENINGENS EKONOMI

Inga kommande avgiftshöjningar.

UTFÖRDA RENOVERINGAR

2021 - Ny energideklaration utförd. OVK- besiktning.

GARAGE

Föreningens garage ligger i huset och hissen tar dig direkt ner till källarplan. P-plats kostar 1100 kr/ mån. 

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Cykelrum och barnvagnsrum

GÅRDSPLATS

Uteplats med sittplatser och grill, odlingslådor, litet ute gym och en sandlåda

ÖVRIGT OM FÖRENINGEN

El debiteras enligt förbrukning.

Beskrivning

Hall:
Välkomnande entréhall med säkerhetsdörr och generösa avhängningsytor. Här finns ett flertal platsbyggda garderober med gott om förvaring för skor och ytterkläder. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger en ljus ekparkett.

Kök/Vardagsrum:
Rummet bjuder på en social och öppen yta mellan kök och vardagsrum som bidrar till ett härligt ljusflöde bostaden igenom. Köket är modernt utformat med vita köksluckor, stora kakelplattor som stänkskydd samt en svart bänkskiva. Utöver detta är köket fullt utrustat med ugn, spishäll, inbyggd diskmaskin och micro samt kyl & frys. Vardagsrummet ligger i trevligt gavelläge vilket släpper in ljus från två väderstreck. Här finns gott om plats för både stor matplats och soffgrupp. Här finns även flertalet platsbyggda garderober med god förvaring. På golvet löper den ljusa ekparketten rummet igenom och väggarna är målade i vitt. 

Balkong:
Stor balkong med bästa solläge! Njut av goda vänner sällskap då du får plats med ett stort utemöblemang samtidigt som ni blickar ut mot ett trevligt grönområde. Balkongen ligger i sydväst-läge vilket ger dig sol från lunch till sena sommarkvällen. 

Sovrum:
Sovrummet delas av från vardagsrummet genom en vacker industrivägg i glas med spröjs och ram i vitt. Här får du plats med en stor dubbelsäng och sängbord. De vitmålade väggarna lyses upp av ett stort fönsterparti och nedtill fortsätter den ljusa ekparketten in från vardagsrummet.

Badrum:
Modernt badrum som är generöst utrustat med tvättmaskin, dusch med vikbara duschväggar i klarglas, wc, badrumskommod och spegelskåp. Väggarna är kaklade i vitt och nedtill ligger ett grått klinkergolv. 

 

Närområde:
Välkommen till Brogatan 9! Här bor du i ett mysigt och fridfullt område med närhet till lokal ICA-butik, mysiga caféer. butiker och gym. Ta en mysig promenad genom Igelbäcksreservatet eller varför inte promenera mot Sundbybergs centrum och passera mysiga Lötsjön. Om du gillar sport- och kulturevenemang har du också nära till Friends Arena och Mall of Scandinavia. 

Kommunikationer:
Området har goda bussförbindelser med stora delar av Sundbyberg och Stockholm. Med buss 505, 504 och 540 i närområdet tar du dig med lätthet till bland annat Ulriksdals pendeltågsstation, Hallonbergens tunnelbana och Sundbybergs Centrum.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Brogatan 9, 5 tr

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Brogatan 9, 5 tr

Alexander König
Ägare/Fastighetsmäklare
072-310 70 60
Ia Eek
Fastighetsmäklare
070-240 77 44