Norrmalm/Vasastan - Stockholm


Kammakargatan 46, 2 tr


Såld

Kammakargatan 46, 2 tr

Norrmalm/Vasastan

Smakfullt renoverad 3:a i stabil förening med garage!

På våning 2 med hiss finner ni denna ljusa och välplanerade 3:a i absolut toppskick! Bostaden erbjuder en social öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med stora fönsterpartier samt en stor fransk balkong med dubbla dörrar som ger ett trevligt ljusflöde. Köket är smakfullt renoverat och fullt utrustat med kvalitativa materialval. På golvet ligger en enhetlig vitpigmenterad fiskbensparkett och samtliga ytskikt är renoverade i smakfulla färgval. Du har även två stycken rymliga sovrum som erbjuder gott om förvaring i en praktisk walk in closet samt garderober. Badrummet är även det renoverat i kvalitativa materialval med Carrara marmor på golv med golvvärme samt har en egen tvättmaskin som ingår i köpet. Föreningen har en trevlig gemensam takterrass samt en mysig innergård att nyttja för föreningens medlemmar. För dig som har bil så har föreningen ett garage i huset med 20 stycken p-platser. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Fakta

Adress:
Kammakargatan 46, 2 tr
Område:
Norrmalm/Vasastan, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Församling:
Adolf Fredrik
Lägenhetsnummer:
1202  /  1203
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
6.10060
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1960
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Fransk balkong
Förråd:
Källarförråd+ matkällarförråd
TV- Internetutbud:
Com hem
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud)
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
476 kr
Överlåtelseavgift:
1190
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Energideklaration

Utförd
2020-03-20
192 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
3 000 kr/år
2 400 kr/år
5 400 kr/år
Schablonberäknad

Förening

BRF Vingråen 6
769609-1359
Ja
Nej

Om föreningen:

Brf Vingråen 6 är en äkta, välskött och stabil förening med 16 stycken lägenheter varav samtliga innehas med bostadsrätt, en lagerlokal om cirka 20 kvadratmeter samt ett garage med 20 stycken garageplatser. Föreningen har gjort många tunga renoveringar och äger även marken.

Utförda renoveringar:

2020 Föreningen bytte liggande stammar, partiella stambyten är utförda vid ombyggnad av lägenheter.

2017 renovering av hissen, taket samt takterrassen.

2015 renoverades trapphuset.

2014 installerades säkerhetsdörrar.

2011 renoverat golven i garaget.

2005 fönster- och balkongrenovering.

2004 renoverades tvättstugan.

Gemensamma utrymmen:

I föreningen finns källarförråd, cykelförråd, tvättstuga i källaren som är utrustad med två tvättmaskiner en torktumlare, torkrum samt en mangel., takterrass samt garage. Föreningen har även en trevlig innergård med utemöbler. 

Parkering:

I föreningen finns det 20 st garageplatser. Kontakta föreningen för kötid.

Fastigheten:

Huset på Kammakargatan 46 på fastigheten Vingråen 46 ritades 1956-1958 av arkitekten Hack Kampmann, men stod besiktigat och klart först 1961. Kammakargatan 46 består av ett sjuvåningshus med överbyggd gård och indraget översta våningsplan. Fasaden är putsad i en gul nyans och pryds av stora fönsterpartier med franska balkonger med smidesräcken och bröstning i plåt. 

Beskrivning

Hall:

Välkomnande entréhall med plats för avhängning direkt till vänster. På golvet ligger en vacker vitpigmenterad fiskbensparkett och väggarna är målade i en sober kulör.  

Kök/ Vardagsrum:

Smakfullt renoverat kök och vardagsrum i en social öppen planlösning. Köket har vita köksluckor, exklusiva bänkskivor i sten och är fullt utrustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll, integrerad ugn samt kyl & frys. Här finns även en trevlig köksö med bardel som ger gott om bänkyta. Vid köket har du infällda spotlights i tak, väggarna är målade i en sober kulör och på golvet ligger en vacker vitpigmenterad fiskbensparkett. I vardagsrummet har du även gott om plats för ett rejält matbord och soffgrupp. Från vardagsrummet nås bostadens franska balkong som ger ett trevligt ljusflöde.

Sovrum 1:

Bostadens master bedroom är mycket rymligt och ligger på ett lugnt läge mot föreningens innergård. Sovrummet har en vacker vitpigmenterad fiskbensparkett på golv och väggarna är målade i en sober kulör. Här finns även gott om förvaring i praktiska garderober.

Sovrum 2:

Det andra sovrummet har plats för både en säng samt skrivbord och har även gott om förvaring i anslutande walk in closet. På golvet ligger en vacker vitpigmenterad fiskbensparkett och väggarna är målade i en sober kulör.

Badrum:

Fräscht renoverat badrum med vitt kakel på vägg, Carrara marmor på golv med golvvärme samt infällda spotlights i tak. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, duschhörna, vägghängd WC samt tvättställskommod med förvaring undertill. 

Närområde:

Välkommen hem till lugna Kammakargatan. Här bor du på ett centralt med lugnt läge där det kryllar av massa mysiga caféer, kaffebarer och trevliga restauranger i närheten. På kort promenad når du paradgator som Drottninggatan, Odengatan och Sveavägen och ett stenkast bort ges ni möjlighet att njuta av det bästa som såväl Vasastan, Norrmalm samt city har att erbjuda på bekvämt gångavstånd. Du har även nära till Hötorget, Odenplan samt Stureplan. Ni bor även med direkt närhet till flera trevliga grönområden, såsom Tegnérlunden och Observatorielunden. Kommunikationerna kan inte bli bättre då T-centralen ligger endast några minuter bort. Härifrån nås samtliga tunnelbanelinjer, flertalet innerstadsbussar samt Arlanda express.

Dokument

Planritning

Alexander König
Kontorsägare/Fastighetsmäklare
072-310 70 60