Finnboda/ Kvarnholmen - Nacka


Kvarnholmsvägen 39D


Såld

Kvarnholmsvägen 39D

Finnboda/ Kvarnholmen

Välplanerad 2:a med balkong i västerläge!

Kontakta ansvarig mäklare för att boka privatvisning! Välkommen hem till denna optimalt planerade 2:a med rymlig balkong i soligt västerläge! Bostaden erbjuder en mycket yteffektiv planlösning med ett fullt utrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet där det finns gott plats för ett rejält matbord och soffgrupp. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen som vetter mot väster med sol under eftermiddagen. På balkongen finns det gott om plats för en rejäl loungegrupp eller matbord om så önskas. Sovrummet är även det rymligt och erbjuder bra med förvaring i praktisk garderobsvägg samt vetter mot föreningens lugna innergård. Hall med goda avhängningsmöjligheter och säkerhetsdörr. Från hallen når du bostadens helkaklade badrum med golvvärme, badkar samt tvättmaskin/torktumlare. Stabil och välskött förening som äger marken. I föreningen finns även gästrum att hyra samt parkeringar och garage.

Fakta

Adress:
Kvarnholmsvägen 39D
Område:
Finnboda/ Kvarnholmen, Nacka
Kommun:
Nacka
Församling:
Nacka
Lägenhetsnummer:
47  /  1102
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.85995%
Andelstal avgift:
0.87448%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2008
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Bredband upp till 100Mbit/s levereras av Telenor till samtliga lägenheter. Kostnaden för detta ingår i månadsavgiften. ComHems digitala grundutbud ingår i månadsavgiften.
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud), Bredband
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
476 kr
Överlåtelseavgift:
1190
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
30.31%

Energideklaration

Utförd
2016-10-20
108 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
2 040 kr/år
3 300 kr/år
5 340 kr/år
Schablonberäknad

Förening

HSB BRF Finnboda Hage i Nacka
769612-1313
Ja
Nej

Om föreningen:  

HSB Brf Finnboda Hage

Organisationsnummer:

769612-1313

Allmän information:

HSB Brf Finnboda Hage är en äkta bostadsrättsförening med totalt 86 st lägenheter samt 9 st lokaler fördelade på två hus (Kvarnholmsvägen och Finnboda Parkväg).Husen stod färdiga för inflyttning 2008. Läs mer på www.hsb.se/stockholm/brf/finnboda-hage.

I föreningen (port 39A) finns också en gästlägenhet som kan hyras för 300 kr/natt (4 bäddar), cykel/ barnvagnsrum i varje trapphus och fyra soprum med viss källsortering.   Föreningen har ett antal extra förråd som kan hyras av medlemmarna för 300-350 kr/mån För vinterförvaring av utemöbler finns en större lokal man kan hyra plats i mot en mindre avgift.   Föreningen har gemensamt elavtal upphandlat och varje medlem betalar endast för sin egen förbrukning (föreningen står för abonnemanget) och detta faktureras på månadsavgiften.  

Belåningsgrad per kvm:

8771 kr/kvm

Utförda renoveringar:

2014 utfördes stamspolning
2019 installerades snöras-skydd och droppbleck på taken i föreningen.
2019 lades en del av gångbana bakom husen mot lekplatsen vid Finnboda Dunge.
2020 rustades Kilen (den gemensamma marken mellan huskropparna i föreningen) upp till en trevlig uteplats för föreningen.
2020 byttes luftfilter i samtliga lägenheter i föreningen.
2020 byttes en takfläkt i 39D.
2021 Installationer av laddboxar på 10 garageplatser

Då husen byggdes 2008 finns en underhållsplan som föreningen följer löpande.

Övriga utrymmen i föreningen:

På Kvarnholmsvägen 39A finns en lokal som används både som mötesrum för styrelsen och som gästrum för boende i föreningen. har fyra sovplatser, badrum med dusch, balkong och ett litet pentry (ej kokplattor, endast mikrovågsugn) och kan hyras för max en vecka i taget för 300 kr per natt. Förrådsutrymmen finns i anslutning till husen.

Parkering/ Garage:

Brf Finnboda Hage har både ytparkeringar (500kr/mån) och parkeringsmöjligheter i garage (900 kr/ mån). Det finns 75 p-platser samt 9 ospecifierade parkeringsplatser längs Finnboda Varvsväg. I garaget finns platser för både bilar och motorcyklar/mopeder. I garaget finns 10 platser med möjlighet att ladda elbilar. Platserna kostar 1 050 kronor per månad och kostnaden för elförbrukning tillkommer. Laddboxarnas effekt är 11 kW.

 

Beskrivning

Hall:
Välkomande entréhall med säkerhetsdörr samt grått klinkergolv med målade väggar i ljusgrått. Här erbjuds gott om förvaring i stora garderober med spegelskjutdörrar och praktisk Elfa-inredning.

Vardagsrum:
Rymligt vardagsrum med parkettgolv, målade väggar i vitt med en fondvägg i tapet. Fantastiskt trevligt ljusinsläpp via de stora fönsterpartierna och härifrån nås även utgången till bostadens rymliga balkong. Vardagsrummet har en social öppen planlösning mellan kök och matplats. Stilfullt kök med parkettgolv och målade väggar i vitt. Köket är inrett med gråa köksluckor, en grå laminatbänkskiva och svart kakel över arbetsytorna som stänkskydd. Köket erbjuder gott om plats för förvaring med flera skåp och lådor samt generösa arbetsytor. Vitvaror såsom induktionsspishäll, fläkt, ugn, diskmaskin , mikrovågsugn och kyl/frys. Samtliga maskiner är i rostfritt utförande. Trevlig matplats invid fönster med gott om plats för 6-8 personer. I vardagsrummet har du även plats för en rejäl soffgrupp.

Balkong:
Rymlig balkong med trätrall på golv och glasräcken. På balkongen har du västerläge och trevlig utsikt mot Finnboda Park. Här finns gott om plats för möblering och grillmöjligheter.

Sovrum:
Rymligt sovrum med parkettgolv och tapetserade väggar. Sovrummet erbjuder även bra förvaring via en praktisk garderobsvägg samt har plats för dubbelsäng med tillhörande soffbord.

Badrum:
Stort helkaklat badrum med svart klinkergolv med golvvärme och kaklade väggar i vitt och svart. Badrummet är utrustat med toalett, handfat, badrumsskåp, handdukstork och dusch/badkar. Tvättdel med tvättmaskin(Electrolux), torktumlare (Electrolux), vit arbetsbänk i laminat och vägghängda skåp ovanför.

Välkommen hem till Finnboda Hamn, ett nybyggt område med anrik historia och magnifika vyer över Stockholms inlopp, innerstan och Djurgården. Detta är området för dig som vill bo med närhet till naturen men samtidigt vill ha nära till innerstans puls. Området erbjuder god närservice i form av mataffär (ICA Nära), Gym (Puls & Träning), trevlig restaurang (Docklands) och möbelbutik (Fogia) med café. Ett större serviceutbud finner du vid Kvarnholmen och i Sickla köpkvarter som erbjuder matbutiker, ett stort shoppingutbud och fantastiska restauranger. Södermalm ligger också nära och med en kort båttur når du Nybroplan. För dig som gillar båtliv så finns även flera båtklubbar och charmiga promenadstråk intill vatten som tar dig till Saltsjöqvarn med populära Boule & Berså och vidare till Södermalm och Hammarby Sjöstad.

I området finns förskola och Vilans Skola F-6. I angränsning till området finns ytterligare förskolor och skolor.

Området trafikeras av buss 402 som går till Slussen, buss 469 som går till Nacka sjukhus via Sickla köpkvarter samt buss 53 som tar er hela vägen in till Slussen, Centralen och Fridhemsplan. Närliggande Henriksdal ger tillgång till samtliga Nacka/Värmdö bussar samt Saltsjöbanan. Det finns även möjlighet att ta sig till stan via båt (SL-kort gäller). Pendelbåten Sjövägen trafikerar Nybroplan (City) - Nacka (Kvarnholmen) - Lidingö (Dalénum) - Frihamnen. Vissa båtturer går också till Gamla Stan och Strömkajen. Båttrafiken är tät under rusningstid och båtarna går sent in på kvällen. Morgonbåtarna bjuder också sina passagerare på kaffe. Läs mer om båttrafiken på www.sjovagen.nu.

Dokument

Planritning

Alexander König
Kontorsägare/Fastighetsmäklare
072-310 70 60
Jesper Odén
Mäklarassistent/Blivande mäklare
073-352 46 35