Jakobsberg - Järfälla


Alpvägen 15


Budgivning pågår

Besiktigat

Alpvägen 15

Jakobsberg

Välbyggd suterrängsvilla med skogen som granne!

Missa inte chansen att förvärva en riktig funkispärla i sutterräng med enorm potential att skapa ditt nästa drömboende! Underbart läge där du är omringad av lummig och härlig skogsmiljö samtidigt som du endast har 20 minuter till Stockholm City. Bostaden erbjuder en smart planlösning där endast fantasin sätter gränser. Här kan du sätta din egna prägel och antingen utöka antal sovrum samt skapa en öppen planlösning. Huset disponeras med tre bra sovrum på övre plan, ett stort och luftigt vardagsrum med öppen spis, samt ett kök som går att öppna upp mot vardagsrummet. På övre plan finner du även både ett stort badrum samt en gäst wc. Entréplanet har en mysig gillestuga med en fungerande öppen spis, ett extra sovrum/kontor , bastu med dusch samt gott om förvaringsmöjligheter och tvättstuga. Ägaren har även installerat en ny värmepump, bergvärme samt utfört dränering runt om huset år 2007. I huset finns även enkelgarage med plats för en bil.

Fakta

Adress:
Alpvägen 15
Område:
Jakobsberg, Järfälla
Kommun:
Järfälla
Församling:
Järfälla
Fastighetsbeteckning:
JAKOBSBERG 2:2067
Typ:
Villa
Ägandeform:
Friköpt - Småhus
Byggnadstyp:
Suterrängvilla i 2 plan
Byggnadsår:
1967
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning:
Bergvärme ( år 2007)
Fasad:
Tegel
Tak:
Papp
Stomme:
Betong/Trä
Plåtarb.:
Koppar
Bjälklag:
Betong
Grundläggning:
Betongplatta
Eldstad:
2 stycken eldstäder (öppen spis).
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
2 590 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
1 976 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
4 566 000 kr
Taxeringen är preliminär:
Nej
Bef. pantbrev:
19st om 3 000 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1967
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
31.23%
Taxeringskod:
220
Försäkring fullvärde:
Ja

Driftkostnad

Beräknad på 3 personer
26 000 kr/år
6 000 kr/år
4 000 kr/år
2 500 kr/år
7 000 kr/år
45 500 kr/år
Schablonberäknad

Servitut och gemensamhetsanläggningar

Redovisning av rättigheter kan vara ofullständig.
  • Avtalsservitut ledning mm (#01-IM5-66/5832 - 1)
  • Avtalsservitut (#1)

Förening

Nej
Nej

Beskrivning

ENTRÉPLAN:

Hall:
Välkomna dina gäster på bästa sätt i denna trevliga hall. Med naturligt ljusinsläpp känns hallen rymlig och du får enkelt plats med dina gästers ytterkläder och skor tack vare goda avhängningsmöjligheter direkt till höger. Hallens väggar har en vacker vit bröstpanel samt tapetserade väggar.

Sovrum/kontor:
Från hallen tar vi oss vidare till ett av bostadens rum som kan disponeras som sovrum alternativt kontor. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger en heltäckningsmatta.

Gillestuga: 
Bjud in vänner och familj och samlas i detta mysiga sällskapsrum. Med bjälkar från väggar till tak ges rummet en unik karaktär. Till detta kommer den öppna spisen och skapar en varm känsla som sprider sig vidare i resten av bostaden. Denna plats förtjänar att njutas av till fullo. Här finns även 3 fönster som ger rummet ett trevligt ljusflöde.

Bastu:
Avsluta dagen med ett härligt bastubad. Bastun ligger i direkt anslutning till tvättstugan och rymmer utan problem sex personer. 

Tvättstuga:
Tvättstugan är praktiskt planerad och har goda upphängningsmöjligheter. Här finns även ny tvättmaskin och torktumlare från 2021. Här finns även ett tvättställ i rostfritt och linneskåp för förvaring av handdukar och sänglinne.

Matkällare:
Platsbrist är inget du behöver oroa dig för i denna bostad. Med ett stort förråd når du alltid enkelt saker du inte vill ha framme året om. Förrådet inrymmer dessutom en rymlig matkällare. Intresseras du av vin har du här en fantastisk möjlighet att skapa din alldeles egna vinkällare.

Garage:
Enkelgarage med dubbeldörrar och direktentré mot bostaden. Inrymmer liten verkstadsdel med hyllplan samt bänkyta för enklare snickerier. Här finns även en golvbrunn samt plats för en bil samt motorcykel alternativt cyklar.

ÖVRE PLAN:

Vardagsrum:
Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp samt större matbord. I vardagsrummet går det även att skapa ett extra sovrum om så önskas. Vardagsrummet har en mysig fungerande eldstad som pryder rummet och här finns även stora fönsterpartier som skänker bostaden ett trevligt ljusflöde. På golvet ligger en vacker stavparkett och väggarna är tapetserade. Vardagsrummet ligger vägg i vägg med köket och här finns möjligheter att skapa en social öppen planlösning mellan de två rummen. 

Kök:
Kök med matplats samt utgång via altandörr till tomtens baksida. Här finns gott om utrymme för den som gillar att laga stora middagar. Köket bjuder även på ett generöst ljusinsläpp från två stora fönster samt altandörr. Köket är utrustat med kyl & frys, spis & ugn samt fläkt.

Gäst WC:
Toaletten ligger centralt placerad i bostaden och nås via vardagsrummet. Väggarna är kaklade och på golvet ligger en klinker. Här finns även ett fönster, WC samt handfat. 

Badrum:
Större helkaklat badrum med ett fönsterparti samt gott om förvaring i överskåp och kommod. Integrerad spegelbelysning samt WC, bidé och badkar.

Master bedroom:
Stort master bedroom med inbyggda garderober och utgång via altandörr mot tomtens trevliga baksida. Sovrummets väggar är tapetserade och på golvet ligger ett parkettgolv. 

Sovrum 2:
Rymligt sovrum med gott om plats för både säng och ytterligare förvaring. Ljusinsläpp från stort fönsterparti. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger en heltäckningsmatta.

Sovrum 3:
Sovrum med generöst ljusinsläpp och plats för byrå, skrivbord och säng. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger en heltäckningsmatta.

Servitut

Avtalsservitut, Last
1, 1966-09-28

Avtalsservitut ledning mm, Last
01-IM5-66/5832 - 1

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 2 590 000 kr
Mark, totalt värde: 1 976 000 kr ().
Summavärde: 4 566 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 1967
Värdeår: 1967

På lugn återvändsgata ligger det trevliga sutterränghuset på Alpvägen 15. Här bor du i ett mysigt bostadsområde med närhet till såväl vackra naturområden som en levande stadskärna. Här når du Stockholm på endast 20 minuter med pendeltåg eller bil. Du behöver dock inte röra dig långt för att klara av vardagsbestyren. I Jakobsbergs centrum hittar du alltifrån mysiga caféer och restauranger till lokala matbutiken samt Systembolaget och apotek. På Alpvägen bor du också med närhet till vackra Görvälns naturreservat. När solen tittar fram rekommenderas starkt en promenad längs med vattnet där du kan ta en trevlig paus för korvgrillning vid någon av naturreservatets många grillplatser. Välkommen hem!

Planritning

Budgivning pågår

6 495 000 kr Historik
Budgivare 1 2021-11-29 12:33

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Alpvägen 15

Välj en tid för visning nedan
2021-12-01

Alexander König
Kontorsägare/Fastighetsmäklare
072-310 70 60
Jesper Odén
Mäklarassistent/Blivande mäklare
073-352 46 35