Hagastaden/ Vasastan - Stockholm


Nina Einhorns gata 6


Såld

Nina Einhorns gata 6

Hagastaden/ Vasastan

Välplanerad 3:a med två balkonger i attraktiva Hagastaden!

VISNING 21/11 11:00-11:30. Välkommen hem till denna välplanerade 3:a med två balkonger i attraktiva Hagastaden! Här bor du i en modern bostad som erbjuder allt man kan önska sig i form av öppna sociala ytor, ljusa och fräscha materialval samt alla tänkbara bekvämligheter. Två balkonger i olika väderstreck i kombination med stora fönster ger lägenheten ett rikligt ljusinsläpp. Bostaden erbjuder ett luftigt vardagsrum med plats för soffa, soffbord, mediamöbel & matgrupp. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum & kök skapar goda ytor som lockar till sociala tillställningar. Stilrent fullt utrustat kök i modernt utförande med ljusgrå skåpsluckor och stänkskydd i vitt kakel. Vidare disponerar bostaden två rymliga sovrum varav det ena med utgång till en av bostadens balkonger. Badrummet är rymligt med grått klinkergolv & vita kaklade väggar samt torktumlare och tvättmaskin. Lägenheten på 69 kvm är ypperligt planerad med avhängningsyta i hall & flera skjutdörrsgarderober med bra förvaring.

Fakta

Adress:
Nina Einhorns gata 6
Område:
Hagastaden/ Vasastan, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Församling:
S:t Matteus
Lägenhetsnummer:
140201  /  1201
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
1.532500
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2018
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
2 stycken Balkonger
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Com hem
Inkluderat i avgift:
Vatten och värme. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg på 88 kr för bredband och tv (basutbud)
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
476 kr
Överlåtelseavgift:
1190
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Energideklaration

Utförd
2020-11-30
97 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 3 personer
3 000 kr/år
2 400 kr/år
5 400 kr/år
Schablonberäknad

Förening

BRF Utveckla
769633-0294
Ja
Nej

Namn: 
Brf Utveckla

Allmänt om föreningen:
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 77 st lägenheter varav samtliga upplåtes med bostadsrätt. Det finns även två hyresrättslokaler. Föreningen köpte fastigheten 2018 och äger marken. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastum. Delat ägande godkänds med en minsta ägarandel om 10%. Juridisk person godkänns ej.

Gårdsplats/innergård

Föreningen har en innergård med bland annat utemöbler, sandlåda och cykelställ.

Fastighetsbeteckning:
Kromosomen 2

Renoveringar:

Då fastigheten är nybyggd 2017-2018 är inga renoveringar utförda/planerade.

Övriga byggnader/utrymmen: 
Cykel- och barnvagnsrum.

Parkering:
Garaget är beläget under gården och är i två plan samt delas mellan fyra fastighetsägare i kvarteret. Kompletterande platser kommer att finnas i angränsande kommunalt garage som ska byggas. Till föreningen hör ett 20-tal garageplatser. Garageplatser till el-bil kan hyras till en kostnad om 2650kr/mån. De vanliga garageplatserna kan hyras till en kostnad om 2150kr/mån. För närvarande är det kö-tid för garageplatserna. För frågor eller tecknande av garageplats kontakta Eva Rosén på Fastum, [email protected], 018-56 32 20.

Beskrivning

Hall:

Välkomnande entréhall med säkerhetsdörr samt plats för avhängning och gott om förvaringsmöjligheter i praktisk garderob. Hallens väggar är vitmålade och på golvet ligger en grå entrématta som övergår i en vitbetsad ekparkett. I taket sitter det även infällda spotlights. Vidare in i hallen finns det ytterligare förvaring i praktiska skjutdörrsgarderober.

Kök/Vardagsrum:

I anslutning till vardagsrummet finner du bostadens fullt utrustade kök som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och goda arbetsytor. Här finns all maskinell utrustning med induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, fläkt, kyl och frys samt integrerad diskmaskin. Det finns även utrymme för ett matbord för 6 personer. I anslutning till kök och vardagsum finner du den trevliga balkongen med plats för utemöblemang. Hemtrevligt och väldisponerat vardagsrum som erbjuder ett generöst ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Här finns gott om plats för soffa, soffbord, tv-möbel och annan önskvärd möblering. Vardagsrummets väggar är vitmålade och på golvet ligger en vitlaserad ekparkett.

Balkong 1: 

Via vardagsrum och kök nås en av bostadens trevliga balkonger. Här finns det plats för utemöblemang och planteringar. 

Master bedroom:

Rymligt master bedroom med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Här finns en stor platsbyggd garderob som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Fint ljusinsläpp genom rummets stora fönsterpartier. På golvet ligger en mysig heltäckningsmatta och väggarna är målade i vitt/grönt. 

Balkong 2:

Via det andra sovrummet nås bostadens andra balkong som har plats för utemöblemang och planteringar. 

Sovrum 2:

Smakfullt inrett sovrum med plats för säng samt tillhörande nattduksbord. Goda förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderob. Här finns även utgång till en av lägenhetens trevliga balkonger som är belägen mot föreningens lugna innergård. På golvet ligger en vitlaserad ekparkett och väggarna är vitmålade samt har en ljusblå fondvägg.

Badrum:

Stort och helkaklat badrum med vitt kakel på vägg och grå klinker på golv. Badrummet är utrustat med duschhörna med duschväggar i klarglas, wc, handfat med kommod samt spegel ovan. Badrummet är välutrustat med tvättmaskin, torktumlare och en praktisk bänkyta. I taket finner du infällda spotlights samt golvet är utrustat med golvvärme.

 

Om området:

Välkommen hem till attraktiva Hagastaden som förenar storstadspuls med avkoppling i lugna omgivningar som grönskande Hagaparken. En spännande stadsdel under uppbyggnad och utveckling! Norra Stationsparken kommer löpa tvärs genom Hagastaden, och riktas åt två håll med Pampas Marina och Karlberg åt det ena hållet och Hagaparken med Brunnsviken åt det andra. I parken kommer det finnas plats för lek, ett samlingstorg inramat av trädrader, planteringar, serveringar, marknader och mindre evenemang. Här finns affärer med stort utbud så som Hemköp, Willys, Coop, och Systembolaget. Både Sats, Friskis & Svettis, och Boost Health Club ligger några minuter bort samt caféer och bageri i närheten. Pulsen på Odenplan och S:t Eriksplan nås med ca 10 minuters promenad. Den nya pendeltågslinjen Citybanan ligger vid rondellen på Vanadisplan, bara några minuter från Hagastaden. Flertalet busslinjer går genom området. I Hagastaden tillkommer också den nya gula tunnelbanelinjen som kommer gå mellan Odenplan och Arenastaden.

Dokument

Planritning

Alexander König
Kontorsägare/Fastighetsmäklare
072-310 70 60