Haninge - Handen


Nynäsvägen 84, 18tr


Såld

Nynäsvägen 84, 18tr

Haninge

Nu har ni chansen att förvärva denna dröm lägenheten!

Nu kan jag med glädje presentera denna fantastiska 3:a på 18e våningen med hela 72,5 välplanerade kvm och utsikt över hela Stockholm. Hiss från markplan tar oss hela vägen upp till våning 18. Väl innanför dörrarna möts vi av enhetlighet där stilrena materialval går i en röd tråd. Fullutrustat kök med vita köksluckor, matchande bänkskiva i svartgranit, vitrinskåp, rostfria handtag och vitt blankt kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med rostfria vitvaror, köksfläkt, induktionshäll, ugn, mikro och integrerad diskmaskin samt så har skåpen softclose stängning. Samtliga vitvaror från Siemens. Vidare har vi ett helkaklat badrum med antracitgrå klinker på golvet och mattvit kakel på väggar . Badrummet är utrustat med kommod, handdukstork, spegelskåp med led, duschväggar i klarglas, förvaringsskåp, tvättmaskin och torktumlare från Siemens 800 serie. I samtliga rum vilar en 3-stavs ekparkett och matchande vita socklar. 2 balkonger varav en på hela 16 kvm med morgon och eftermiddagssol.

Fakta

Adress:
Nynäsvägen 84, 18tr
Område:
Haninge, Handen
Kommun:
Haninge
Lägenhetsnummer:
2803  /  2603
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
1.32769%
Andelstal avgift:
1.32767%
Balkong:
Inglasad balkong
Inkluderat i avgift:
Värme, kallvatten, bostadsrättstillägg och bredband
Hiss:
Ja
Allmänt skick:
Som nytt

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift:
1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
31.76%

Förening

Riksbyggen BRF Blicken
769629-0597
Ja

Om Förening

Antal lägenheter
Det finns 85 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Storlekarna varierar till allt ifrån 1:or om 38 kvm till 4:or om 94 kvm.

Det finns en gemensam takterrass på 11:e våningen med festlokal att hyra.

På bottenplan hittar man en frisörsalong med café samt matbutiken Coop.

Föreningen har ett garage runt hörnet med två tillgängliga elbilar som man kan hyra förmånligt.

TV/Bredband

Föreningen har ett kollektivt avtal med Telia där man får en bredbandshastighet på 100/100 Mbit/s och är obligatorisk på avgiften.

Beskrivning

Handen

På grund av Haninges stora yta finns här flera kluster med butiker och service. I centralorten Handen ligger Haninge Centrum med ca 85 butiker, kulturhus och bibliotek.

Större delen av Haninge trafikeras med diverse busslinjer. En viktig punkt för lokaltrafiken är nya fräscha bussterminalen och med pendeln tar du dig in till Stockholms city på mindre än 30 minuter.

I kommunen finns 17 naturreservat, flera natursköna öar i skärgåden och flera fina sportanläggningar. I Handen finns också ett kulturhus och ett bibliotek. Mellan Haninge och Tyresö ligger populära Tyresta nationalpark med många fina vandringsleder genom orörd vildmark. Här finns också många populära badplatser, allt från insjöar som Rudan, till havsbad på Dalarö och Gålö eller Årsta havsbad.

Planritning

Haris Velic
Fastighetsmäklare
070-072 80 26
Erol Atci
Fastighetsmäklare
070-072 80 25