Birkastan/ Vasastan - Stockholm


Tomtebogatan 33


Kommande försäljning

Tomtebogatan 33

Birkastan/ Vasastan

Smakfullt renoverad sekelskiftes 3:a om totalt 76 kvm golvyta i etage med uteplats!

Välkommen hem till denna ljusa sekelskiftes 3:a i etage om totalt 76 kvm (52 kvm boarea övre plan + 24 kvm biarea i nedre plan). Bostaden är belägen mot föreningens lugna innergård och är smakfullt renoverad samt har en en stor uteplats. Vill du ha en praktisk lägenhet med en stor yta så har du hittat helt rätt! På entréplanet så har du en social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett rymligt sovrum med anslutande walk in closet och ett helkaklat badrum i stilrena färgval. På det nedre planet finns ett stort rum som kan disponeras som ett master bedroom alternativt vardagsrum. Stabil och välskött förening med många tunga renoveringar utförda och en låg belåningsgrad om 1243 kr/kvm. På attraktiva Tomtebogatan bor du på en av Birkastans mest populära gator med direkt närhet till mysiga Rörstrandsgatan, skolor, restauranger, storstadsliv och affärer. På 3 minuters gång når du Sankt Eriksplans tunnelbana.

Fakta

Adress:
Tomtebogatan 33
Område:
Birkastan/ Vasastan, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Församling:
S:t Matteus
Lägenhetsnummer:
81001  /  1001
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
3.7599%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1911
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Uteplats
Förråd:
Vindsförråd
TV- Internetutbud:
Föreningen är idag anslutna till ComHem för Kabel-Tv och bredband.
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud)
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift:
1 190 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Energideklaration

Utförd
2019--03-0
159 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
3 600 kr/år
2 400 kr/år
6 000 kr/år
Schablonberäknad

Förening

BRF Volontären 33
769603-4714
Ja
Nej

OM FÖRENINGEN:

Brf Volontären 33 är en äkta förening med adresserna Tomtebogatan 33 & Tomtebogatan 33A. Föreningen består av 17 st lägenheter som innehas med bostadsrätt.

Föreningen äger marken och har en låg belåningsgrad om 1243 kr/kvm.

UTFÖRDA RENOVERINGAR:

2022 - Stamspolning & uppdatering av tvättstugan
2021 - Renovering av fönster & fasad
2019 - Utförd OVK
2018 - Renovering av källarutrymme

2017 - Målning av tak
2017 - Dränering av innergård
2017 - Uppdatering av hiss
2017 - Stamspolning
2016 - Översyn tak och takränner
2015 - Installation av nya lägenhetsdörrar
2013 - OVK (Obligatorisk ventilationskontroll)
2009 - Uppdatering av tvättstugan
2009 - Ny värmecentral
2005 - Målning av tak
2000 - Installation av balkonger
1995 - Målning av trapphus
1979 - Elstigare
1979 - Stambyte

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
- Trivsam innergård med bord, bänkar samt sandlåda. Grillmöjligheter erbjuds även.
- Tvättstuga, belägen i entréplan med 2 Tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkskåp, 1 mangel.
- Cykelrum, med access från gatan utan trappsteg.
- Barnvagnsrum, access från bottenplan utan trappsteg.

Beskrivning

ÖVRE PLAN:

Hall:
Ljus och inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter. I anslutning till hallen finner du även bostadens badrum. Väggarna är målat i vitt och på golvet ligger ett ljusgrått klinkergolv.

Kök:
Köket ligger socialt i anslutning till det stora vardagsrummet. Här finns diskret infällda spotlights i taket som tillsammans med den ljusa ekparketten samt de vitmålade väggarna ger rummet ett ljust och trevligt intryck. Moderna skåpluckor i vit högglans med en svart laminatskiva ovanpå. Köket är utrustat med induktionshäll, integrerad kyl & frys, diskmaskin, ugn och micro. I taket sitter det även infällda högtalare.

Vardagsrum:
Öppet vardagsrum i direkt anslutning till bostadens trevliga uteplats. Stora fönster samt glasdörrar mot uteplatsen gör att rikligt med ljus flödar in i bostaden. I taket finns dessutom infällda spotlights som ytterligare lyser upp rummet samt även infällda högtalare som löser stämningsmusiken. I vardagsrummet finns bostadens vackra trappa som tar dig till nedervåningen. På golvet ligger en ljus ekparkett och väggarna är målade i vitt. 

Uteplats:
Bostadens stora uteplats ligger ut mot föreningens vackra innergård med pastellfärgade fasader och grönskande planteringar. Här har du med lätthet plats för en stor loungegrupp samt planteringar eller grillhörna. Uteplatsen är uppbyggd med trall och altanräcken som gör att du kommer upp en bit från marken. 

Sovrum:
Genom vackra dubbeldörrar i vitt trä med spröjsade fönster tar vi oss från vardagsrummet vidare till bostadens sovrum. Här får du med enkelhet plats för en stor dubbelsäng samt gott om förvaring. Sovrummet bjuder dessutom på en stor walk-in-closet med platsbyggda garderober. Golvet består utav en ljus ekparkett och väggarna är målade i en vit kulör. 

Badrum:
I anslutning till hallen hittar vi bostadens badrum. Här finner du vita kakelplattor med mörk mosaik i dusch och grå klinker med golvvärme nedtill. I taket finns infällda spotlights. I hörnet av rummet finns en dusch-hörna med vikbara glasdörrar. Utöver detta är badrummet utrustat med wc, badrumskommod, spegelskåp med förvaring samt handdukstork. 

NEDRE PLAN:

Sovrum/ Vardagsrum:
På nedre plan hittar vi ytterligare ett mysigt vardagsrum som även går att göra till ett extra sovrum. Här får du in härligt dagsljus från en glasdörr med takfönster. Rummet ramas in av diskret infällda spotlights i taket. Väggarna är målade i vitt och nedtill ligger en ljus ekparkett.

NÄROMRÅDE:

Välkommen hem till mysiga Tomtebogatan! Här bor du på bästa läge i Birkastan med Rörstrandsgatans trevliga puls med restauranger, caféer och matbutiker precis runt hörnet. Här finner du även vackra promenadstråk längs med Karlbergskanalen vid Karlbergs Slott. På några minuters promenad tar du dig även till trevliga Vasaparken med bl.a. minigolf, boulebana, skridskobana samt trevliga restauranger och caféer.

Vid Sankt Eriksplan har du goda kommunikationer med både buss och tunnelbana, vilka tillsammans knyter samman hela Stockholms innerstad. Med hållplats vid Vasaparken har ni även tillgång till flygbuss som tar er ända ut till Arlanda på ca 30 minuter och vid Odenplan finner ni även pendeltåg.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Tomtebogatan 33

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Tomtebogatan 33

Alexander König
Ägare/Fastighetsmäklare
072-310 70 60