Properzine Marketing

Umedalen - Umeå


Piruettvägen 14


Såld

Besiktigat

Piruettvägen 14

Umedalen

Modern villa i barnvänligt område!

Varmt välkomna till denna toppenfina villa i modern design med en stor altan i väst och rymlig jacuzzi. Här ges nu möjlighet att förvärva en fastighet för den kräsne – en mycket representativ villa uppförd 2013, med generösa ytor, omsorgsfulla materialval och mycket tilltalande planlösning. Trevlig trädgård i bra solläge med äppelträd, och jordgubbsplantage. Barnvänligt område med ett stort antal skolor och parker inom gångavstånd. Detta hus är uppfört i ett lugnt kvarter och i ett lugnt och stillsamt område endast 5km från Umeå city. Här bor man med närhet till skolor och förskolor, mataffärer, restauranger, idrottsplatser samt spa. Man har även naturområden, Umeälven och farleder i direkt närhet. Varmt välkomna att boka in er på visning. VISNING BOKAS VIA PROPERTIES & PARTNERS HEMSIDA. Vänligen respektera att du behöver boka din tid, helt enskild visning kan ordnas, likaväl som en digital. Kontakta mäklaren vid frågor om det.

Fakta

Adress:
Piruettvägen 14
Område:
Umedalen, Umeå
Kommun:
Umeå
Församling:
Umeå landsförs.
Fastighetsbeteckning:
BALETTEN 4
Typ:
Villa
Ägandeform:
Friköpt - Småhus
Byggnadstyp:
1 1/2 plansvilla
Fastigheten besiktigad:
2020-07-13
Byggnadsår:
2013
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump
Ventilation:
Mekanisk frånluft m. värmeåtervinning
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Plåtarb.:
Lackerad plåt
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Krypgrund/varmgrund
Badrum:
2 st
Eldstad:
Braskamin
TV- Internetutbud:
Fiber
Allmänt skick:
Gott
Huvudsakligt vädersträck:
V

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
2 737 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
881 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
3 618 000 kr
Taxeringen är preliminär:
Nej
Bef. pantbrev:
7st om 4 132 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
2014
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
34.15%
Taxeringskod:
220
Försäkring fullvärde:
Ja

Energideklaration

Utförd
2020-06-02
C
74 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 5 personer
18 385 kr/år
9 000 kr/år
400 kr/år
1 700 kr/år
29 485 kr/år

Förening

Nej
Nej

Beskrivning

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 2 737 000 kr
Mark, totalt värde: 881 000 kr ().
Summavärde: 3 618 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 2013
Värdeår: 2014

Rumsbeskrivning

Huvudentré / Hall
Praktisk hall med plats för avhängning. Klinker på golv och golvvärme. Direkt till höger finns trappen upp till övervåningen. In till vänster finns det smakfulla och moderna vardagsrummet, sovrum, badrum och groventré/tvättstuga till höger samt kök rakt fram. 

Vardagsrum 
Perfekt planerat vardagsrum med gott om plats för möblemang. Trevligt ljusinsläpp från 2 väderstreck samt moderna färgkombinationer. Gråa ytskikt samt wood on wall som bryter av väggen vid media möbeln. Smakfullt och nästan taget ur ett heminredningsmagasin.  Mysig braskamin är monterad centralt i rummet och ger en extra mysfaktor. 

Kök
Rymligt kök med plats för stort matbord. Utgång till den fantastiska altanen samt gott om förvaring och beredningsytor. Köket är ljust med bänkskiva i valnöt samt delvis rostfritt. Fullstor kyl och frys, pelare med ugn & micro, spishäll samt diskmaskin består den maskinella utrustningen av. 

Sovrum 1 (Master)
På nedre plan har man låtit skapa ett modernt och lyxigt sovrum med walk in closet och industriglasvägg. Rummet är rymligt och ger plats för dubbelsäng samt gott om förvaring i den generösa garderobslösningen. 

Badrum 
Rymligt badrum med tidlös design. Mörkt golv och ljusa väggar. Duschhörna med glasdörrar samt golvvärme. Härligt ljus via badrumsfönstret. Badrummet är försett med golvvärme. 

Tvättstuga / Groventré
Välplanerad tvättstuga med plats för tvättmaskin och torktumlare. Tvättbänk samt förvaring i form av garderob och öppen skohylla som inrymmer plats för familjens alla skor. 

Övervåningen
På övervåningen möts man av ett härligt allrum med plats för en härlig avkopplingszon. 
Stort badrum med mörkt klinker och ljust kakel.  Dusch, tvättställ samt wc. Utöver det finns även en trevlig bastu. Golvvärme även här. Vidare finns även 3 sovrum. 2 mindre spegelvända sovrum i den högra delen samt ett större till vänster. I det större sovrummet finns praktisk skjutdörrsgarderob. 

Garage
Rymligt garage med fjärrstyrd port, luftvärmepump samt rymligt förråd. Förrådet når man antingen via garaget eller via separat dörr från den väl tilltagna altanen. 

Uteplats
Fantastisk uteplats i väst med stor altan som erbjuder bästa solläget. Här finns gott om plats för matgrupp, loungegrupp och en fantastisk stor och insynsskyddad jacuzzi. I altanen finns inbyggd belysning i form av spotlights. Inbjudande grönyta och plats för lek och skoj. 

 

 

Omgivning

Utbud
I närheten finns matbutik, bistro Le Garage, IKSU Spa mm. 

Skolor
I närområdet finns skolor såväl som förskolor. Bl.a Backenskolan, Västgårdsskolan m.fl

 

Planritning

Hassan Atrakchi
Kontorsägare / Fastighetsmäklare
073-848 38 04
Tilde HG
Mäklarassistent
070-556 18 12