Properzine Marketing

Huddinge - Huddinge


Förrådsvägen 30


Såld

Förrådsvägen 30

Huddinge

Mycket fin 3:a i öppen planlösning!

Välkomma till Förrådsvägen 30 och Brf Plantera i Sjödalen. Här erbjuds en lägenhet om 74 kvm på fjärde våningen med hiss. Väl innanför dörrarna möts vi av enhetlighet där stilrena materialval går i en röd tråd. Med härlig öppen planlösning mellan vardagsrum och kök blir här en naturlig samlingspunkt för familjen. Här finns även två härliga sovrum varav ett med en walk in closet. Med ljusa och tilltänkta materialval blir detta ett trevligt hem med härligt ljusinsläpp. Badrummet är utrustat med kommod, spegelskåp med led, duschväggar i klarglas, förvaringsskåp, tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrummet har vi utgången till den stora balkongen. Brf Plantera ligger utmed Förrådsvägen och Finslipar- gränd med närhet till både pendeltåg och buss. Kvarteret har en grön och ljus innergård som delas med Brf Blomma. Måste upplevas på plats, varmt välkomna!

Fakta

Adress:
Förrådsvägen 30
Område:
Huddinge
Kommun:
Huddinge
Lägenhetsnummer:
2-1301
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
2.076600%
Byggnadsår:
2021
Badrum:
1 st
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, Kabel-tv och bredband
Hiss:
Ja
Allmänt skick:
Som nytt

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
31.55%

Förening

BRF Plantera i Sjödalen
769636-8542
Ja

Om Förening

Parkering

Föreningen har 29 st parkeringsplatser i garage under fastigheten. Man kan anmäla intresse till en plats per lägenhet innan tillträdet. Efter det att samtliga lägenheter har tillträtts kan en extra garageplats bokas i mån av plats.

Förråd

Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd som ligger på vinden. Storlekarna på förråden varierar beroende på lägenhetsstorlek. Cykel- och barnvagnsrum finns i huset.

Sophantering

I entréplan finns miljörum mat- och hushållsavfall.

Hushållsel

Varje lägenhet har en egen elmätare. Ett multimedia och elskåp är placerat i lägenheten. Placeringen av skåpet framgår av bofaktabladet. I skåpet finns huvudavstängning och jordfelsbrytare.

Kall- och varmvatten

Förbrukningskostnader för kall- och varmvatten ingår i månadsavgiften.

Media

I månadsavgiften ingår bredband och ett basutbud av TV-kanaler.

Postfack

Postfack för inkommande post finns på entréplan i respektive hus. Tidningshållare finns vid lägenhetsdörren.

 

Överlåtelseavgift: 3,5% av prisbasbeloppet.

Pantsättningavgift: 1,5% av prisbasbeloppet.

Beskrivning

Huddinge

Service och butiker
Huddinge centrum erbjuder all typ av service en kort promenad till Huddinge centrum med alla nödvändigheter du behöver. I Flemingsberg, bara en pendeltågsstation bort ligger Karolinska Universitetssjukhuset.

Kommunikationer
Med pendeltåget från Huddinge kan du enkelt ta dig till city på ca 15 min. Det finns även ett stort utbud av bussar som trafikerar många olika delar i och runt kommunen.

Fritid och rekreation
Huddinge bjuder på närhet till naturen och grönområden med sina nio naturreservat, från Glömsta äng i väster till Trångsundsskogen i öster. Drygt en tredjedel av kommunens yta är naturreservat. I kommunen finns också flera insjöar som bjuder på badplatser sommartid och skridskoåkning vintertid.

Planritning

Haris Velic
Fastighetsmäklare
070-072 80 26