Birkastan/ Vasastan - Stockholm


Robert Almströmsgatan 8


Såld

Robert Almströmsgatan 8

Birkastan/ Vasastan

Välplanerad 20-tals 1:a i Birkastan i lågt belånad förening med låg avgift!

På attraktiv adress finner ni denna välplanerade 20-tals 1:a med hiss i populära Birkastan! Stabil och välskött äkta förening som är lågt belånad och har låga avgifter. Bostaden erbjuder en luftig takhöjd och är smart planerad med ett allrum, ett fräscht renoverat helkaklat badrum samt kokvrå. Här finns även bra förvaring i en inbyggd klädkammare samt garderober. På denna adress bor du på ett toppenläge på lugn och enkelriktad gata endast någon minut från Rörstrandsgatans puls med trevliga restauranger och breda caféutbud. Du har även tillgång till ett källarförråd samt cykelförvaring i källaren. Välkommen att boka in dig på visning!

Fakta

Adress:
Robert Almströmsgatan 8
Område:
Birkastan/ Vasastan, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Församling:
S:t Matteus
Lägenhetsnummer:
G12  /  1102
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
2.24
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1927
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Bredband via fiber från Kustbandet, hastighet 1000 Mbit/s ingår i avgiften, kabel-tv via Sappa ingår i månadsavgiften.
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud), Bredband
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift:
1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Energideklaration

Utförd
2018-03-30
175 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
3 000 kr/år
1 440 kr/år
4 440 kr/år
Schablonberäknad

Förening

BRF Godsten nr 21
716417-4588
Ja
Ja

Om föreningen:

Brf Godsten Nr 21, (org. nr 716417-4588) är en lågt belånad äkta förening som förvärvade fastigheten Stengodset 21 år 1980. Föreningen består av ett gathus beläget på Robert Almströmsgatan 8 och omfattar 18 st lägenheter som innehas med bostadsrätt. Marken innehas med äganderätt.

Föreningen har en gemensam lummig och fin innergård som har gjorts i ordning med grill, utemöbler och sandlåda. I huset finns även gemensam tvättstuga, källarförråd och cykelrum i källaren.

Utförda renoveringar:

2019 Takarbeten och renovering av fönster mot gården

2018 Energideklaration samt OVK

2013 Renovering av trapphus och entré, installering av säkerhetsdörrar,

2011 Vindsvåningarna byggdes i och med detta genomgick huset en större renovering med stambyte, nya elstigare, renovering av hiss och tak,

2010 Renovering av fasad mot gatan,

2006 Tvättstuga,

2003 Fasad mot gården.

Kommande renoveringar:

Fönster kommer att målas våren -2023

Spillvattenledningar kommer att bytas framöver

Beskrivning

Hall:

Välkomnande entréhall med ljust laminatgolv och målade väggar i Stockholmsvitt. I hallen finns det plats för avhängning av ytterkläder samt skor och ytterligare förvaring i en inbyggd klädkammare.

Allrum:

Välplanerat allrum med luftig takhöjd, takrosett, plats för både soffa, säng samt ett mindre matbord. Här kan du avnjuta den trevliga utsikten över Robert Almströmsgatan från det vackert spröjsade fönstret med bred fönsterbänk. Allrummets väggar är målade i Stockholmsvitt och på golvet ligger ett ljust laminatgolv. I allrummet finns även praktiska garderober som erbjuder gott om förvaring.

Badrum:

Fräscht renoverat badrum med vitt kakel på vägg och grå klinker på golv. Badrummet är utrustat med en duschhörna, wc, tvättställ med kommod samt överskåp med infälld belysning. I taket sitter det även infällda spotlights i tak.

Kök:

Välplanerad kokvrå med ljusa väggar, svarta bänkskivor i laminat samt svart kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med diskho, kyl & frys (som står i klädkammaren), spishäll samt över och underskåp och belysning.

Närområde:

Här bor du på bästa läge i Birkastan med Rörstrandsgatans trevliga puls med restauranger och caféer runt hörnet. Här finner du även vackra promenadstråk längs med Karlbergskanalen vid Karlbergs Slott. På några minuters promenad tar du dig till mysiga Vasaparken med minigolf, boulebana, restauranger och caféer.

Sankt Eriksplan har goda kommunikationer med både buss och tunnelbana, vilka tillsammans knyter samman hela Stockholms innerstad. Med hållplats vid Vasaparken har ni även tillgång till flygbuss som tar er ända ut till Arlanda på ca 30 minuter och Odenplan för pendeltågen.

Dokument

Planritning

Alexander König
Ägare/Fastighetsmäklare
072-310 70 60