Properties & Partners

Jursla - Åby


Lillsjövägen 12B


Såld

Dolda fel-försäkrat

Besiktigat

Lillsjövägen 12B

Jursla

Natur- och sjönära villa med fristående garage, bergvärme och skogstomt!

På högt läge i omtyckta Jursla finner vi denna välmående villa byggd i souterräng som i klassisk 70-tals anda erbjuder väl tilltagna rum och sällskapsytor. Här är kök och vardagsrum placerat på villans övervåning och får således en trevlig utsikt över villaområdet. I övrigt disponerar villan över fyra sovrum, ett badrum, tvättstuga med bastu, gäst-wc, grovéntre samt gillestuga med öppen spis. Flertalet förråd och ett fristående garage. Besiktningen visar på ett fint hus i gott skick där du kan planera framtida renoveringar efter egna förutsättningar samt tycke och smak. Bergvärme installerades 2004.

I familjevänliga Jursla bor du naturnära och har badmöjligheter i Lillsjön ett stenkast från huset. Bostadsområdet erbjuder flera förskolor, skola med årskurs 1-6, bageri med fik och runt Lillsjön finns flertalet markerade löp -och vandringsleder. Från villan med ca 5 minuter bilfärd når du Ingelsta shopping med bland annat mataffärer, klädbutiker, caféer och restauranger.

Fakta

Adress:
Lillsjövägen 12B
Område:
Jursla, Åby
Kommun:
Norrköping
Församling:
Kolmården
Fastighetsbeteckning:
JURSLA 5:217
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1-plans villa med souterrängkällare
Byggnadsår:
1969
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
2-glas kopplade
Uppvärmning:
Bergvärme
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Tegel
Tak:
Plåt
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Betong
Grundläggning:
Souterrängkällare
Murstock:
Tegel
Badrum:
2 st
Eldstad:
Öppen spis
TV- Internetutbud:
Fiber
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
2 119 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
764 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
2 883 000 kr
Bef. pantbrev:
2st om 190 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1969
Taxeringskod:
220
Försäkring fullvärde:
Ja

Energideklaration

Utförd
2022-07-06
B
63 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
35 000 kr/år
3 316 kr/år
1 400 kr/år
2 666 kr/år
4 828 kr/år
47 210 kr/år
Driftkostnader enligt säljarens uppgifter. Driftkostnader kan variera över tid och är inviduella. El och värmekostnaden är beräknad utifrån ett schablonvärde baserat på 175öre/kWh som 2021 var snittpris för villor i Sverige. Kostad för värme är inkluderad i elkostnaden. Fastighetsavgiften tillkommer.
8 874 kr/år

Beskrivning

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 2 119 000 kr
Mark, totalt värde: 764 000 kr ().
Summavärde: 2 883 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 1969
Värdeår: 1969

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning NORRKÖPING ÅBY GA:3
GA1

Entréhall
Stor och välkomnande entréhall med goda avhängninsmöjligheter. Här har entrén såväl som inre hall försetts med ett praktiskt stengolv. Träpanel i tak och tapetserade väggar. 

Sovrum 1
God plats för säng, skrivbord och övrigt möblemang. Flertalet inbyggda garderober. Ljust trägolv och strukturtapet. Fönster på gaveln mot trädgården. 

Gäst-WC
Helkaklad WC som utrustats med WC, handfat och spegelskåp. 

Tvättstuga
Stor tvättstuga med tvättbänk, tvättmaskin, torkskåp och garderob. Helkaklat och fönster mot trädgården. Goda ytor för ytterligare arbetsbänk och skåp. Här hittar vi även in till lyxig bastu.

Groventré
Med entré från gaveln på huset finner vi det gamla pannrummet. Nyttjas idag som verkstad och har god plats för övrig förvaring. Här står villans bergvärmepump på det praktiska betonggolvet. Grovéntren fortsätter in till ett allrum med två rejäla förråd och ytterligare yta för förvaring. 

Gillestuga
Sällskapsrum för familjen med fönsterpartier mot trädgården. Värmande öppen spis. Plankgolv och träpanel i tak.

Sovrum 2
Plats för större säng, skrivbord och övrig förvaring. Fönster mot trädgården. 

Övervåning

Badrum
Rymligt badrum med våtrumsmatta och våtrumsskivor på vägg. Klassisk 70-tals möblemang i blått utförande. Utrustning i form av badkar, bidé, WC, handdukstork, dubbla handfat, spegel och väggskåp. Fönster mot baksidan.

Sovrum 3
Bostadens stora sovrum har försetts flertalet platsbyggda garderober och har separat ingång till badrummet. God plats för dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang. Fönster lummig baksida. Mörkt laminat och tapetserade väggar. 

Vardagsrum
Väl tilltaget vardagsrum med separat matsalsdel. Eftertraktat fiskbensparkett och medaljongtapet. Flertalet fönster med mycket ljusinsläpp. Utgång till balkongen som sträcker sig längs med hela övervåningen. Matsalsdelen går att bygga om till ett femte sovrum. 

Kök
Öppet och socialt kök med god förvaring genom flertalet under- och överskåp. Öppen planlösning mot allrummet. Köket har utrustats med diskmaskin, kyl/frys, ugn med keramikhäll och diskho. Praktisk skafferi och fönster med trevlig utsikt över villaområdet. Arbetsbänk i trä och diskbänk i rostfritt. Stänkskydd i kakel. 

Allrum / matsal 
I anslutning till köket finner vi ett ljust och luftigt allrum med flertalet fönster och utgång till uteplatsen. Plats för matbord och övrigt möblemang. Ljust laminat och tapetserade väggar.

Sovrum 4
Plats för säng, skrivbord och övrig förvaring. Platsbyggda garderober och fönster mot den gröna baksidan. Ljust laminat och tapetserade väggar. 

Uteplats 
Stor uteplats på högt läge med trevlig utsikt över kvarteret. Marksten och stor markis. Möbleras enkelt efter tycke och smak. 

Planritning

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare
072-930 51 18
Daniel Johansson
Ägare/Fastighetsmäklare
070-895 07 35