Såld Trevlig 1,5:a med balkong i sydvästläge! ACCEPTERAT PRIS

Tegvägen 13

Viksjö

Trevlig 1,5:a med balkong i sydvästläge! ACCEPTERAT PRIS

Accepterat pris, ring gärna för visning! Denna 1,5:a om 42,5 kvm är i toppskick med balkong i sydvästläge vilket ger dig sol från morgon och in på tidig kväll. Lägenheten erbjuder rymlig hall med gott om förvaring, helkaklat badrum med tvättmaskin, välutrustat och praktiskt kök, vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matgrupp och med separat sovalkov. Huset är utrustat med hiss. Nära till busshållplats, Viksjö centrum med brett utbud av handel och service och samtidigt nära Mälarens orörda strand, med stora natur- & strövområden.

Fakta

Adress:
Tegvägen 13
Område:
Viksjö, Järfälla
Kommun:
Järfälla
Lägenhetsnummer:
99-9150-2-39-2  /  1102
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.37165%
Andelstal avgift:
1.28755%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2017
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
FTX
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Vindsförråd
TV- Internetutbud:
Com hem
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten
Ej inkluderat i avgift:
Varm vatten,El, Obligatoriskt tillägg: Internetuppkoppling, TV, bredband och IP-telefoni 248kr
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

BRF Enen i Järfälla
769616-6912
Ja

Föreningsnamn

HSB Brf Enen i Järfälla  

Föreningsform

Bostadsrättsförening 

Beskattas som

Privatbostadsföretag (äkta) 

Allmänt om föreningen

HSB Brf Enen består av 53 lägenheter fördelat på två femvåningshus byggda på en lugn lokalgata omgivna av uppvuxna ekar. 

Äger föreningen marken

Ja 

Byggnadsår

2017

Hiss

Ja  

Kommande/Utförda renoveringar

Inga planerade eller genomförda renoveringar då byggnaden stod klar 2017. 

Föreningens ekonomi

Vanlig indexhöjning om 2% förekommer per årsbasis. 

Överlåtelseavgift

1 207,5 kr betalas av säljare  

Pantsättningsavgift

483 kr 

Försäkring

Bostadstilläggsförsäkringen ingår i månadsavgiften. 

TV och Bredband

Bostadsrättsföreningen tecknar ett gruppabonnemang med grundutbud för tv/telefoni/bredband genom Tele2. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras med ca 248 kr/mån per lägenhet. Samtalskostnaden för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsrättshavaren mot separat faktura från leverantören. 

Parkering I föreningen finns det 10 carportar, 17 parkeringsplatser samt 8 platser längs med Tegvägen.
Carport: 624 kr/månaden, P-plats med el: 416 kr/månaden, P-plats utan el: 312 kr/månaden, handikapparkering: 416 kr/månaden 

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns det miljö-/återvinningsrum och barnvagns- och rullstolsrum. 

Antal lägenheter i förening 53 

Ägande i föreningen

Föreningen accepterar ej delat ägande. Juridisk person accepteras ej.

Beskrivning

Hall:

Välkomnande entéhall med smakfulla ljusa väggar och mörkt klinker på golvet. I hallen finns det gott om plats för avhägning av ytterkläder och skor samt två platsbyggda garderober.

Kök:

Nytt och modernt kök som går i vit design och erbjuder bekvämligheter så som inbyggd mikro och diskmaskin, dessutom har du gott om förvaring och god arbetsyta. Köket är även utrustat med induktionshäll och fläkt. Köket har även en avlastningsbänk som skärmar av köket mot vardagsrummet och som ger en social och öppen känsla.

Vardagsrum med sovalkov:

Det luftiga vardagsrummet har ljusa väggar samt ett parkettgolv som återfinns i både kök och sovalkov som bidrar till en härlig helhetskänsla. Här finns plats för så väl matbord och soffgrupp samt ytterligare två platsbyggda garderober. Vardagsrummet får in härligt solljus från balkongen och det stora fönsterparti som vetter mot sydvästläge och den tysta och mysiga innergården. Sovalkoven rymmer en 1.60 cm säng och har ett mysigt litet fönster.

Badrum:

Helkaklat badrum med vitt kakel på vägg, ljus klinker på golv. Badrummet är utrustat med kombinerad tvättmaskin, dusch, wc, handfat samt spegel.

Område

Viksjö är ett populärt område med närhet till grönområden med vackra promenadstråk, motionsområden och naturreservat. I närområdet finns även Mälarens badstränder och båthamnar. För den aktive erbjuder kommunen en mängd aktiviteter såsom is-, sim- och tennishallar, skidbacke, fotbollsplaner, träningslokaler och Viksjö golfbana med 18 + 9 hål.

I Viksjö finns all tänkbar service med livsmedelsbutik, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Större utbud erbjuds i Jakobsbergs inomhusgalleria med flertalet klädbutiker, caféer, restauranger, bankkontor och biograf. Det tar inte heller lång tid, cirka 5 minuter med bil, att ta sig till Barkarby Handelsplats som är Sveriges största outlet!

I närheten finns även flertalet skolor och förskolor, mer information finns på www.jarfalla.se.

Kommunikationerna är goda med bussar som förbinder till både Barkarbys och Jakobsbergs pendeltågsstation med en resa på drygt 15-20 min till Stockholms Central.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Ia Eek
Fastighetsmäklare