Kungsholmen - Stockholm


Lidnersgatan 12A


Kommande försäljning

Lidnersgatan 12A

Kungsholmen

Möjlig 2:a i stabil förening!

Välkommen hem till denna välplanerade 1:a om 33 kvm. Bostaden kan enkelt byggas om till 2:a. se Lägenheten erbjuder ett generöst allrum som ger plats för sällskapsdel med soffgrupp samt säng. I köket finner du mycket bra förvaring samt gott om bänkyta. Badrummet går i ljusa färgval. Här flyttar du in i en stabil och välskött förening där det finns gästlägenhet som medlemmarna kan nyttja. I Kristineberg bor du naturnära med grönskan direkt utanför dörren och på några minuter så når du härliga badklippor. Du når även Hornsbergs Strands vackra strandpromenad med trevliga badbryggor och ett brett restaurangutbud. Du har även trevliga motionsspår precis utanför porten som tar dig runt hela Kungsholmen längs med vattnet. I närområdet finns goda Kommunikationer med buss och tunnelbanans gröna linje når du på någon minut med Coop Kristineberg precis intill. Lindhagens galleria med ICA Maxi, systembolag, apotek mm når du med ca 10 minuters promenad. Där finner du även tunnelbanans blåa linje

Fakta

Adress:
Lidnersgatan 12A
Område:
Kungsholmen, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Församling:
Västermalm
Lägenhetsnummer:
14  /  1202
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.31059%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1938
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Förråd:
Vindsförråd
TV- Internetutbud:
Bredband levereras via Ownit där en medlem kan få 100Mbit/s (139 kr/månad.)
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud)
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift:
1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Energideklaration

Utförd
2020-12-07
102 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
3 000 kr/år
1 440 kr/år
4 440 kr/år
Schablonberäknad

Förening

HSB BRF Karolinerna i Stockholm
702001-0919
Ja
Nej

Om föreningen:  Brf Karolinerna äger marken samt fastigheterna karolinerna 20-22 och bildades 1938.  Föreningen består av 252 st lägenheter som upplåts med bostadsrätt och 3 lokaler med hyresrätt.    Planerade renoveringar:  Renovering av hiss finns på plan inom en framtid men beslut ej taget när detta ska ske Inga större renoveringar planerade i övrigt.    Utförda renoveringar:  1989/90- Stambyte i kök och badrum, elstigar, fasader, tak och värmesystem  2003/04 - Yttre takrenovering i fastighet 10:an och 12:an  2006 - Målning av fönsterbleck och staket  2007 - Målning av trapphus och hissar 2008 - Spolning av avloppsstammar och avloppsstick 2009 - Översyn av hissar samt rengöring av fläktsystemet. 2012 - Takrenovering  2013 - Spolning av avlopps- och köksstammar, lusthuset renoverats samt ett extra cykelrum tillförts  2015 - Ventilation besiktigad  2017 - Källarstammar renoverade  2017 - Renovering av bastu och tvättstuga  2018 - Relining av källarstammar och stamspolning  2018 - Stadgeenligt fastighetsbesiktning  2019 - Renovering av golv i tvättstugor och underhåll av rökluckor och brandskydd. I övrigt har löpande underhåll genomförts.   Övriga utrymmen: Föreningen har tvättstugor i samtliga hus i källarplanet med nya maskiner från 2011. Cykelförvaring finns också i samtliga hus i källarplanet. Föreningen har en bastu med tillhörande relaxrum för de boende att nyttja och även en mindre festlokal. En övernattningslägenhet belägen på Lidnersgatan 12 finns att boka för en mindre kostnad. Mellan husen finns en liten innergård med ett lusthus samt grillplats. Grovsoprummet är beläget i fastigheten Lidnersgatan 2-8.

Beskrivning

Hall:

Välkomnande entréhall med ljusa väggar och plats för avhängning av ytterkläder.

Kök:

Välplanerat kök med gott om förvaring i över och underskåp samt gott om bänkyta. Köket är utrustat med kyl & frys, spis och ugn, fläkt. I köket finns det plats för ett mindre matbord.

Allrum:

Lättmöblerat allrum med ljusa väggar och trevligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Allrummet har plats för både en soffgrupp samt säng.

Badrum:

Helkaklat badrum med ljust kakel på vägg. Badrummet är utrustat med dusch, wc, handfat samt spegel. 

Närområde:

I Kristineberg bor du naturnära med grönskan direkt utanför dörren och på några minuter så når du härliga badklippor. Du når även Hornsbergs Strands vackra strandpromenad med trevliga badbryggor och ett brett restaurangutbud. Du har även trevliga motionsspår precis utanför porten som tar dig runt hela Kungsholmen längs med vattnet. I närområdet finns goda Kommunikationer med buss och tunnelbanans gröna linje når du på någon minut med Coop Kristineberg precis intill. Lindhagens galleria med ICA Maxi, systembolag, apotek mm når du med ca 10 minuters promenad. Där finner du även tunnelbanans blåa linje.

 

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Lidnersgatan 12A

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Lidnersgatan 12A

Alexander König
Ägare/Fastighetsmäklare
072-310 70 60