Properties & Partners

Haga - Norrköping


Smedstugugatan 14


Såld

Smedstugugatan 14

Haga

Goda renoveringsmöjligheter med högt läge, hiss och balkong!

Här finns optimala förutsättningar för att renovera en välplanerad 3:a i en stor och stabil förening. Några av lägenhetens fördelar är flexibel planlösning som idag rymmer två separata sovrum, ett bra vardagsrum med stora fönsterpartier och balkong med fritt läge i bästa solläge med utsikt över villaområden. Lägenheten har även bra förvaring och badrum med både handdukstork och tvättmaskin. Möjligheter finns även att öppna upp lägenheten ytterligare för ännu luftigare ytor. Lägenheten är även del i en av Norrköpings största föreningar med stabil ekonomi och välskött organisation.

Fakta

Adress:
Smedstugugatan 14
Område:
Haga, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Församling:
Ej angiven
Lägenhetsnummer:
319  /  1401
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.26504%
Andelstal avgift:
0.26706%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1957
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Fiber via Telia. Bredband 100/100 mbit och TV Telia Lagom ingår i månadsavgiften.
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband.
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift:
1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
2019-09-23
E
128 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
4 200 kr/år
2 400 kr/år
6 600 kr/år
Schablonberäknad

Förening

Riksbyggen Brf Norrköpingshus nr 8
725000-3618
Ja

Om föreningen

Föreningen äger fastigheterna Pingstliljan 3, Hyacinten 1, Hyacinten 5, Nejlikan 2 och Påskliljan 23 i Norrköpings kommun. På fastigheterna finns 17 byggnader med 441 lägenheter uppförda. 

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring. 

Inom föreningen finns 246 parkeringsplatser varav 51 stycken med eluttag, 90 garageplatser varav 27 i varmgarage samt 6 mc-garageplatser. Separat kö tillämpas. Annars finns möjlighet att parkera gratis på gatan i nästan hela området. 

Inom föreningen finns cykelförråd, tvättstugor och bastu att tillgå. Övernattningslägenhet (300 kr/dygn) och samlingslokal (500 kr/dygn) finns att hyra. 

Reparationer och underhåll 
1995/96 - Stambyte.
2007 - Uppförande av miljöhus samt nya postboxar och byte till säkerhetsdörrar. 
2012/13 - Upprustning och renovering av garage och p-platser, gårdar och grönytor, fönster, huskroppar, ventilation, tvättstugor och lokaler.
2014/15 - Ny tvättstugeutrustning.
2015/16 - Byte av brandvarnare och uppfräschning av lokaler.
2016/17 - Upprustning och renovering av föreningslokal, garage och p-platser, markytor, fasad, dörrar, portar, tvättstugor samt byte av hissar och vissa elinstallationer utförda.
2017/18 - Byte av hissar.

För mer information, vänligen läs den senaste årsredovisningen.

Beskrivning

Hall
Entré med säkerhetsdörr. Här finns förvaring i både platsbyggda garderober och en större klädkammare med plats för både kläder och övrig förvaring.

Kök
Kök med bra ljusinsläpp, vita luckor och bänkskiva i laminat. Kyl och frys i fullstorlek samt ugn med häll. Bra förvaring i både över-och underskåp och ytskikt med mönstrad tapet och laminatgolv. Möjlighet finns att öppna upp ytan mot intilliggande sovrummet.

Duschrum
Större duschrum med wc, handfat i kommod, spegelskåp, duschhörna, tvättmaskin och handdukstork. Plastmatta och kaklade väggar.

Vardagsrum
Allrummet i mitten av lägenheten har ett rejält ljusinsläpp via ett stort fönsterparti möjligheten att öppna upp balkongdörren. Lättmöblerade ytor som täcks av ett ljus laminatgolv och tapetserade väggar. 

Sovrum 1
Lägenhetens vänstra sovrum med egen ingång till köket har bra plats för dubbelsäng och garderober. Här ligger en ljus plastmatta och väggarna är tapetserade.

Sovrum 2
Lägenhetens andra sovrum lämpar sig även väl som matsal, kontor eller extra sovrum. Även här består ytskikten av plastmatta och tapetserade väggar.

Planritning

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare
070-864 65 71