Älvsjö - Älvsjö


Kabelverksgatan 46, 4 tr


Såld

Kabelverksgatan 46, 4 tr

Älvsjö

Välplanerad 3:a högst upp i huset med stor balkong i sydvästläge!

Högst upp i huset med hiss finner ni denna välplanerade 3:a om 77 kvm med rymlig balkong om cirka 10 kvm i soligt sydvästläge! Fastigheten byggdes 2021 och är Svanenmärkt med kvalitativa materialval. Bostaden har en väldisponerad planlösning med en välkomnande entréhall, luftigt vardagsrum och kök i en social semi öppen planlösning, två rymliga sovrum med gott om förvaring, samt ett väl tilltaget badrum med tvättmaskin och torktumlare. Detta är bostaden för dig som bara önskar att flytta in och njuta av en hög standard då materialval och finish är i toppskick. Föreningen äger marken, är välskött och innehar även ett garage med 79 st platser. Området runt nya Älvsjö centrum erbjuder ett stort serviceutbud, goda kommunikationer med busslinjer, pendeltåg som tar dig vidare till t-bana. Du har även flertalet förskolor, skolor samt grönskande natur och promenadstråk vid Solbergaskogen. Välkommen att boka in dig på visning!

Fakta

Adress:
Kabelverksgatan 46, 4 tr
Område:
Älvsjö
Kommun:
Stockholm
Lägenhetsnummer:
21402  /  1402
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
1.04%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2021
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk m. värmeåtervinning
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Obligatorisk avgift tillkommer med 220 kr/mån för Telia triple play
Inkluderat i avgift:
Värme, Kallvatten, Varmvatten debiteras enligt förbrukning, Obligatorisk avgift tillkommer med 220 kr/mån för Telia triple play
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift:
1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
29.82%

Energideklaration

Utförd
2022-04-11
77 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
6 000 kr/år
3 000 kr/år
2 400 kr/år
11 400 kr/år
Schablonberäknad

Förening

BRF Soluret i Älvsjö
769637-1991
Ja
Ja

Förening

Om föreningen:

Välkommen till BRF Soluret i Älvsjö. Fastigheten är placerad invid Solbergaskogens trevliga ekbackar och i direkt anslutning till den nya medaljongparken så bor du här på naturskönt läge. Totalt finns här 102 stycken bostäder som innehas med bostadsrätt. Föreningen är en äkta förening som även äger marken. 

Garage:

I föreningen finns 79 stycken garageplatser, varav 8 med laddningsuttag. Utöver detta finns 6 stycken MC-platser.För närvarande kostar en bilplats i garage 1200 kronor och en MC-plats i garage 400 kronor.

Gemensamma utrymmen:

Föreningen har utrymme för källsortering av sopor, cykelrum, rullstols- och barnvagnsförråd, städrum samt fastighetsförråd. Det finns även möjlighet att hyra ett extra lägenhetsförråd för mellan 350 - 700kr/mån.

Ekonomi:

Föreningen har en välskött ekonomi och äger marken i anslutning till föreningen. Föreningen godkänner delat ägande av bostaden.

Beskrivning

Interiör

Hall:

Välkomnas in i den stora hallen med goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober med mjukstängande skjutdörrar. I taket finns dimbar led-belysning. Väggarna är målade i en ljusgrå kulör och på golvet ligger en ljus 3-stavsparkett.

Vardagsrum:

Det stora vardagsrummet ligger i direkt anslutning till bostadens balkong och får in ett fantastiskt ljus från balkongens stora fönsterpartier. Här finns gott om plats för en stor soffgrupp. Väggarna är målade i en ljusgrå kulör och nedtill löper en ljus 3-stavsparkett.

Balkong:

Bostadens rymliga balkong är verkligen något extra. Här njuter du av sol från eftermiddag till sen kväll. Du får enkelt plats med en stor loungegrupp och grillyta. Eftersom bostaden ligger högst upp i huset så har nuvarande ägare installerat en stor utdragbar markis vilket bidrar till att balkongen kan utnyttjas på bästa möjliga vis.

Kök:

Trevligt och ombonat kök som är fullt maskinellt utrustat med kvalitativa vitvaror från Electrolux, så som induktionshäll, ugn, en helkyl & helfrys i rostfritt, mikrovågsugn samt integrerad diskmaskin. Vita köksluckor från Vedum samt bänkskiva i grått med vita kakelplattor som stänkskydd baktill. Köket är väl tilltaget och inrymmer även ett stort matmöblemang med plats för minst 6 personer. Väggarna går i en ljusgrå kulör och på golvet finner ni en enhetlig ljus 3-stavsparkett.

Master bedroom:

Stort master bedroom med tillhörande walk-in closet. Rummet vetter mot lugn innergård samt har ett stort 3-glasfönster som ger rikligt med ljus in i bostaden. Väggarna är målade i en ljusgrå färg och nedtill ligger en ljus 3-stavsparkett.

Sovrum/arbetsrum:

Trivsamt extrarum som både kan nyttjas som extra sovrum alternativt arbetsrum. Här lyser dagsljuset in tack vare det stora 3-glasfönstret i västerläge. På golvet ligger en ljus 3-stavsparkett och väggarna är målade i en ljusgrå kulör.

Badrum:

Väl tilltaget badrum med stora vita kakelplattor på vägg och svart klinker på golv. Rummet är utrustat med en stor tvättmaskin samt en separat torktumlare. Här finns även stora väggskåp till förvaring. Utöver detta är badrummet fullt utrustat med en stor dusch med vikbara väggar i klarglas, badrumskommod med spegelskåp, handdukstork samt skön komfortvärme på golv.

 

Område

Närområde:

Välkommen till Svanenmärkta kvarteret Soluret, perfekt belägen bredvid Solbergaskogens ekbackar och i direkt anslutning till den nya Medaljongparken och Kämpetorpsskolan. Mellan husen ligger den grönskande innergården som är upphöjd från gatuplanet. 

Från Soluret har du gångavstånd till Älvsjö centrum med affärer, gym och närservice. Kommunikationerna är mycket goda,  Du tar dig med pendeltåg till Stockholm city på endast 10 minuter och tack vare fina cykelvägar cyklar du till söder på cirka 25 minuter.

Planritning

Alexander König
Ägare/Fastighetsmäklare
072-310 70 60
Marcus Nilsson
Fastighetsmäklare
073-440 20 20