Properties & Partners

Kungsholmen - Stockholm


Kronobergsgatan 20


Kommande försäljning

Kronobergsgatan 20

Kungsholmen

Exklusiv sekelskiftes 2:a med mysig uteplats!

Välkommen till denna exklusiva sekelskiftes 2:a i det populära projektet 15/20. Bostaden är belägen på central adress på Kungsholmen och är ett konceptuellt livsstilsboende med hög standard. Här kan du njuta av en optimalt planerad bostad med härlig uteplats som vetter mot föreningens trevliga innergård. Väl inne i lägenheten finner du exklusiva materialval med vitvaxade trägolv med golvvärme, ett platsbyggt stilsäkert fullt utrustat kök med exklusiv bänkskiva i carraramarmor. Här finns även vackra sekelskiftesdetaljer med välvda tak och luftig takhöjd. Hela lägenheten andas lyx och detta är det perfekta boendet för dig som bara vill flytta in. I huset finns möjligheterna att äta middag i loungen på innergården, träna på föreningens fina gym, lösa vardagens bestyr i den stora dropin-tvättstugan och bjuda in familj och vänner i ditt second livingroom. Föreningen tillåter även fri andrahandsuthyrning. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka privatvisning.

Fakta

Adress:
Kronobergsgatan 20
Område:
Kungsholmen, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Församling:
Västermalm
Lägenhetsnummer:
0901
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.33000%
Andelstal avgift:
1.36%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1911/ Ombyggnadsår 2017
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Uteplats mot innergård
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Fiber 100 Mbit/s via Stokab med möjlighet att uppgradera till 1 000 Mbit/s och fler kanaler. Bredband tillkommer med 103 kr/mån
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, obligatorisk avgift tillkommer 559 kr/mån för el samt 103 kr/mån för bredband
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
525 kr
Överlåtelseavgift:
1 313 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
2020-09-10
158 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
6 708 kr/år
1 440 kr/år
8 148 kr/år
Schablonberäknad

Förening

BRF Inedal 8
769629-1306
Ja
Ja

Om föreningen: 

Brf Inedal 8 registrerades 2014 och förvärvade fastigheten 2015 med adress Kronobergsgatan 20 och Inedalsgatan 15, Västermalms församling i Stockholm. Föreningen är äkta, äger marken och de vackra tidstypiska husen uppförda 1911. Husen och fastigheten genomgick en totalrenovering under 2016/2017 med projektnamnet "15/20". Juridisk person accepteras inte som köpare då kvoten är fylld.

Föreningens hemsida: www.15/20.se

Uthyrning i andra hand: Föreningen godkänner uthyrning i andra hand så länge det sker i minst tre månader i stöten.

Antal bostadsrätter och lokaler: I husen finns 139 bostadslägenheter och en lokal, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Totala lägenhetsytan uppgår till 3 138 kvm.

Ekonomi: Föreningens likvida medel uppgår till ca 1 400 tkr och långfristiga skulder till ca 69 765 tkr (ca 22 232 kr/kvm). 

Innergård: Fantastisk innergård med grill/utekök och utelounge att njuta under både varma sommardagar och kalla höstkvällar. På innergården finns det infravärme, öppen spis och tak.

Second living room: När din lägenhet inte riktigt räcker till finns ett Second Living Room på gatuplanet. Här finns kök, större middagsbord, sköna soffor och fåtöljer samt en lyxig bioanläggning där du och dina vänner kan umgås, äta middag, spela, se på bio och kanske träffa någon trevlig granne

Gym: I föreningen finns ett modernt och fräscht gym som alla medlemmar får nyttja. 

Tvättstuga: På gården bredvid gymmet tvättar du i en toppmodern tvättstuga med en rejäl maskinpark. Välj mellan att boka en tid som passar dig eller använd en av de många drop in-maskinerna. Tvättstugan är utrustad med 8 tvättmaskiner, 8 torktumlare, 2 torkskåp mm. Samtliga maskiner är från Miele. 

Beskrivning

Interiör

Hall:

Välkomnande entréhall med vitpigmenterat och hårdvaxoljat massivt ekgolv med golvvärme. I hallen har du gott om förvaringsmöjligheter i 5 stycken platsbyggda garderober. Här finns även en säkerhetsdörr med praktiskt kodlås från Yale Doorman.

Sovrum:

Mysigt sovrum med plats för en dubbelsäng och förvaring i platsbyggd garderob. I sovrummet ligger det ett stilrent vitpigmenterat och hårdvaxoljat massivt ekgolv med golvvärme. Här finns även ett fönster med djupa och breda fönsternischer samt en platsbyggd garderob. Sovrummets väggar är målade i en ljus kulör med kontrasterande lister i ljusgrått. Mellan vardagsrum och sovrum finns en praktisk skjutdörr som är inbyggd i vägg.

Vardagsrum/ Kök:

Luftigt vardagsrum med två stora fönsterpartier med djupa och breda fönsternischer samt luftig takhöjd. Vackra detaljer i form av välvda tak. Den öppna planlösningen i rummet skapar en modern och luftig känsla med hjälp av de stora fönsterpartierna som ger mycket ljus till lägenheten. På golvet ligger ett vitpigmenterat och hårdvaxoljat massivt ekgolv med golvvärme.

Stilsäkert kök med smakfulla materialval och luftig öppen planlösning mot lägenhetens vardagsrum. Köket är platsbyggt av Nisseby Snickeri och har gråa köksluckor samt en stilren bänkskiva i carraramarmor. Köket är utrustat med induktionshäll, fläkt samt kombiugn från Miele. Du har även en integrerad kyl & frys samt integrerad diskmaskin. 

Badrum:

Stilrent badrum med snygg gråtonad klinker i hexagonalform på golv samt vitt kakel på vägg som är lagt i förband. Vägghängd toalett med gerberit spolsystem, infällda spotlights i tak, toppdusch samt handdusch, handfat med kommod samt förvaring undertill. 

Uteplats:

Skapa din egna oas på denna ljuvliga uteplats som vetter mot föreningens trevliga innergård. Uteplatsen har trätrall på marken samt har plats för ett bord och två stolar eller en loungemöbel. Uteplatsen är inramad av grönskande buskar och träd med ett integrerat bevattningssystem. 

Närområde:

Välkommen hem till Kronobergsgatan 20 som ligger belägen på centralt men lugnt läge mitt på Kungsholmen. Här bor du på trevlig gata med lummiga Kronobergsparken som granne och Kungsholms strands vatten precis runt knuten. På några minuters promenad når du även trevliga Kungsholms torg med vackra promenadstråk längs med Norr Mälarstrands glittrande vatten. Du har även Fridhemsplan med all tänkbar service med Coop daglivs, ICA butiker, Willys, Västermalmsgallerian och oslagbara kommunikationer i direkt närhet. Här finns ett brett utbud av restauranger, caféer, matbutiker, shopping och gym. På 5 minuters promenad så når du även Birkastan med dess trevliga utbud av caféer och restauranger.

Från Rådhuset går tunnelbanans blå linje och vid Fridhemsplan finns även grön linje samt flertalet linjebussar. 1:ans buss stannar utanför porten, T-centralen med Arlanda Express finns en kort promenad bort. 

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Kronobergsgatan 20

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Kronobergsgatan 20

Alexander König
Ägare/Fastighetsmäklare
072-310 70 60