Såld Välplanerad mini 2:a på våning 5

Valhallavägen 22A, 5 tr

Östermalm

Välplanerad mini 2:a på våning 5

Nu finns möjligheten att förvärva denna välplanerade minitvåa belägen på våning 5 med hiss i ståtlig fastighet anno 1911. Lägenheten karaktäriseras av luftig takhöjd, vacker fiskbensparkett, fantastiskt ljusinsläpp och ett fritt läge utan insyn. I närområdet kryllar det av trevliga restauranger och caféer. Gångavstånd till såväl Stureplan, Odenplan och promenadstråken i Lill-Jansskogen och Hagaparken. I trapphuset finns flera gemensamma vädringsbalkonger och föreningen tillhandahåller även en mysig innergård med grill för för mysiga sommarkvällar.
Kommunikationerna i området är goda med närmsta tunnelbanestation Tekniska högskolan på bara någon minuts gångavstånd. Här bor du med närhet till butiker och mataffärer. KTH, Handelshögskolan och Universitetet finns i närheten.

Fakta

Adress:
Valhallavägen 22A, 5 tr
Område:
Östermalm, Stockholm
Kommun:
Stockholm
Lägenhetsnummer:
00152  /  1502
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.14000%
Andelstal avgift:
1.25472%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1911
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Bahnhof, 1000/1000 Fiber LAN.
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, obligatorisk avgift för bredband och digital TV tillkommer med 250 kr/mån
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

BRF Valhallavägen 22
769606-6724
Ja

Om föreningen:

https://brfvalhallavagen22.se/maklarinformation/

Vilket år byggdes huset? 1911.   När bildades Bostadsrättsföreningen Valhallavägen 22? Föreningen bildades 2002, och huset köptes 2003.   Hur många lägenheter finns i föreningen? 60 st lägenheter.   Har föreningen några hyresrätter? Inga lägenheter som är hyresrätter, men sju lokaler på bottenvåningen som hyrs av olika företag.   Vilka adresser är det i föreningen? Valhallavägen 22. Innanför porten finns tre olika trapphus – A, B, C.   Är föreningen klassad som en äkta eller så kallad oäkta bostadsrättsförening? Äkta.   Äger föreningen marken? Ja.   Har det diskuterats eller beslutats om avgiftshöjningar i föreningen? Ja, senaste beslutet trädde i kraft 2023-01-01 och med tanke på de omständigheter som råder gällande höjda kostnader för el, värme, räntekostnader mm. kommer föreningen diskutera detta i återkommande framöver och följa den ekonomiska utvecklingen noga.   När skedde en avgiftsförändring senast? +15% från 2023-01-01.   Vilken leverantör av Bredband har föreningen? Bahnhof.   Vad ingår i avgiften för bredband? 1000/1000 Fiber LAN.   Är V/A-stammar bytta eller planerade att åtgärdas? De är bytta 1996-1998 och planeras inte att åtgärdas inom närmsta tiden.   Finns det en tvättstuga i föreningen? Ja.   Finns det parkeringsplatser i föreningen? Ja, 5 stycken. För närvarande är det kö till dessa.   Finns det innergårdar i föreningen? Ja, två innergårdar samt gemensamma balkonger i alla trappuppgångar.   Tillåter föreningen andrahandsuthyrning? Ja. All andrahandsuthyrning måste dock godkännas av styrelsen, och den måste vara tidsbegränsad.   Tillåter föreningen delat ägande? Ja.

 

Utförda renoveringar:

2022- Fasad och fönsterrenovering
2018 - Taket renoverat.
2017 - Samtliga avloppsrör på bottenplattan samt vertikalt till första våningen relinade/ infordrade.
2014 - Ommålning av tak mot gränd.
2014 - Renovering av fönster.
2013 - Spolning av stammar. 
2011 - Installation fjärrvärme.
2010 - OVK-besiktning. 
2009 - Totalrenovering av trapphus samt installation av säkerhetsdörrar. 
2009 - Nytt plåttak inklusive snörasskydd.
2008-2009 - Nytt utrymme tvättstuga med nya maskiner.
2008-2009 - Nya elstammar/elledningar. Nya hissmotorer uppgång A och B samt nyinstallation hiss uppgång C.
2008 - Omputsning fasad.
1996-1998 - Byte av V/A stammar i kök och badrum.

Gemensamma utrymmen:
Det finns cykelförråd, barnvagnsförråd, källarförråd och en stor tvättstuga. I trapphuset finns även gemensamma balkonger som alla medlemmar får använda. 

Beskrivning

Hall:

Välkomnande entréhall med ljusa väggar, trägolv samt gott om förvaring i garderob.

Kök:

Ett mysigt och funktionellt kök som har gott om förvaring i under- och överskåp. Maskinell utrustning i form kyl/frys, gasspis, fläkt och ugn.

Vardagsrum:

Vacker fiskbensparkett och härligt ljusinsläpp från stort fönster. Här ryms både soffgrupp och matplats. I anslutning till vardagsrummet finns en rymlig klädkammare.

Sovrum:

Mysigt sovrum med ljusa väggar och trägolv. Här finns även plats för en dubbelsäng (180 cm bred säng står på plats idag). 

Badrum:

Helkaklat badrum med WC, dusch, tvättställ och spegel 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Alexander König
Ägare/Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Jesper Odén
Franchise-sale / Kommersiell mäklare