Properties & Partners

Haninge - Jordbro


Södra Läget 119


Södra Läget 119

Haninge

Välkomna till detta fina radhus i populärt område!

Letar du efter ett modernt och välrenoverat kedjehus med gott om utrymme för hela familjen? Då har du hittat rätt! Vi har nu nöjet att erbjuda en fantastisk bostad på Södra läget 119 i Jordbro. Här bor du på en lugn och barnvänlig gata med närhet till all tänkbar service. På tomten, som sträcker sig över hela 315 kvm, finns en stor gräsmatta och plats för trädgårdsmöbler, perfekt för sommarens grillkvällar. Dessutom finns en lekplats precis utanför tomten, där barnen kan leka och ha roligt i trygga omgivningar.

Fakta

Adress:
Södra Läget 119
Område:
Haninge, Jordbro
Kommun:
Haninge
Församling:
Ej angiven
Fastighetsbeteckning:
KALVSVIK 11:650
Typ:
Kedjehus
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
2 plans kedjehus
Byggnadsår:
1979
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas isoler med aluminium utsida
Uppvärmning:
Fjärrvärme med vattenburet system
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Fasad:
Stående träpanel
Tak:
Sadeltak, råspont, underlagspapp, läkt och betongpannor
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Platta på mark
Grundmur:
Betong
Badrum:
2 st
Allmänt skick:
Gott

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
2 148 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
860 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
3 008 000 kr
Bef. pantbrev:
13st om 4 505 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1979
Taxeringskod:
220

Beskrivning

Om Bostaden

Bostaden på 144 kvm är helt renoverad invändigt och är i super fint skick. På första våningen finns ett rymligt och modernt kök med gott om förvaringsutrymmen och plats för matbord. Vardagsrummet är ljust och luftigt och ger gott om utrymme för soffgrupp och övrig möblering.

På övervåningen finns tre ljusa och rymliga sovrum, alla med gott om förvaringsutrymmen i form av garderober. Det stora badrummet är helkaklat och inrett med både badkar och dusch.

Med en biarea på 29 kvm finns det också gott om plats för förråd och annan förvaring. Här finns också möjlighet att inreda vinden, vilket ger ännu mer utrymme för till exempel ett extra sovrum eller en hemmabio.

Sammanfattningsvis erbjuder detta kedjehus på Södra läget 119 i Jordbro ett modernt och väldisponerat boende med utmärkt läge och goda förvaringsmöjligheter. Här kan ni slappna av och trivas i trygga och bekväma omgivningar.

Om Jordbro

Välkommen till Jordbro – här finns det mesta som man kan önska sig; lugna villakvarter, moderna lägenheter och en härlig natur som inbjuder till både skogspromenader och bad i den närbelägna sjön Rudansjön.

Kommunikationerna i Jordbro är också utmärkta, vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Här finns flera busshållplatser med täta avgångar som tar dig till både Haninge centrum och Handen station på bara några minuter. Från Jordbro station går både pendeltåg och bussar, vilket ger dig möjlighet att ta dig in till Stockholms innerstad på cirka 20 minuter.

Jordbro erbjuder också flera livsmedelsbutiker, apotek, gym, restauranger och caféer, allt för att du ska ha det så bekvämt som möjligt i din vardag.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Södra Läget 119

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Södra Läget 119

Haris Velic
Fastighetsmäklare
070-072 80 26