Properties & Partners

Haninge - Handen


Arkens väg 2


Arkens väg 2

Haninge

Super fin 2:a högst upp i huset med inglasad balkong

Välkommen till denna charmiga lägenhet belägen högst upp på Arkens väg 2. Med sina 55 kvadratmeter och 2 rum och kök erbjuder denna bostad en bekväm och funktionell boendemiljö.

Fakta

Adress:
Arkens väg 2
Område:
Haninge, Handen
Kommun:
Haninge
Församling:
Ej angiven
Lägenhetsnummer:
36  /  1302
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0,962510
Andelstal avgift:
0.009625
Byggnadsår:
2009
Badrum:
1 st
Inkluderat i avgift:
värme, VA, TV (basutbud) samt bredband
Hiss:
Ja
Allmänt skick:
Gott
Huvudsakligt vädersträck:
V

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Förening

HSB BRF Fyrspännaren i Haninge
769615-5642
Ja

Om Förening

Brf Fyrspännaren är en äkta bostadsrättsförening som etablerades 2009 i Haninge. Föreningen består av 81 bostadsrättslägenheter som är belägna på Arkens väg 1, Arkens väg 2, Arkens väg 3, Arkens väg 4, Arkens väg 6 och Arkens väg 8.

Månadsavgiften inkluderar kostnader för värme, vatten och TV-basutbud via Comhem, samt Telenors bredband med en hastighet på 250/100 Mbit.

Från och med 1 april 2023 har avgifterna för lägenheterna justerats upp med 10%.

Föreningen erbjuder både parkeringsplatser och 62 garageplatser, inklusive möjligheter för elbilar. För närvarande finns det inga lediga parkeringsplatser, men det är möjligt att ställa sig i kö genom Fastum.

Månadsavgiften för garageplatser är 700 kr, medan kostnaden för en vanlig parkeringsplats är 350 kr. Det finns även fyra laddplatser för elbilar i garagen.

Föreningen tillhandahåller flera gemensamma utrymmen, såsom barnvagnsrum, cykelförråd och tvättstuga. Det finns även en grovtvättstuga samt ett uthyrningsrum som kan hyras för 200 kr per natt.

Innergårdarna är trevliga och skapar en parkliknande känsla.

När det gäller underhåll har föreningen genomfört olika åtgärder under åren. Exempelvis har ventilationssystemet bytts ut och dagvattenbrunnar har spolats år 2017. År 2018 installerades gångbryggor på taket, en ny grind till gården och stamspolning genomfördes. Linjemarkering för parkeringsplatser genomfördes också samma år. År 2019 utfördes underhållsarbete på hissar, inklusive linbyten och garantiåtgärder. År 2020 genomfördes OVK (obligatorisk ventilationskontroll), samt olika målningsarbeten på taket och fasaden. Slutligen utfördes stamspolning år 2022.

Varje lägenhet har ett eget förråd, och vid överlåtelse av lägenheten tas en överlåtelseavgift ut, motsvarande 2,5% av prisbasbeloppet, som betalas av köparen.

Juridiska personer accepteras som medlemmar i föreningen.

För ytterligare information rekommenderas ett besök på föreningens hemsida: https://www.hsb.se/stockholm/brf/fyrspannaren/

Beskrivning

Om Lägenheten

Lägenheten har genomgående renoverade och välskötta golv och väggar, vilket ger en fräsch och inbjudande atmosfär. Vidare bjuder den på ett ljust och öppet vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och annan önskad möblemang. De stora fönstren släpper in generöst med naturligt ljus och skapar en luftig känsla i rummet.

Köket, även om det har en något äldre inredning, är fortfarande i gott skick och fungerar väl för matlagning och förvaring. Här finns tillräckligt med utrymme för att sätta upp en matplats om så önskas.

Badrummet har också en något äldre stil men är i fullt fungerande skick. Här finns de grundläggande faciliteterna, inklusive toalett, handfat och badkar eller dusch.

En av lägenhetens främsta fördelar är den stora inglasade balkongen som vetter mot väst. Med sol från eftermiddagen till kvällen är detta den perfekta platsen att njuta av eftermiddagskaffet eller bjuda in vänner för en trevlig middag utomhus. Den inglasade balkongen gör att den kan användas året runt och ger extra utrymme för avkoppling och rekreation.

Handen

För pendlare är det värt att nämna att tågstationen ligger bara ett stenkast bort, med en kort promenad på cirka 5 minuter. Det gör det enkelt att ta sig till och från lägenheten med kollektivtrafik för dem som arbetar eller studerar i andra delar av staden.

För de som vill hålla sig i form och leva en hälsosam livsstil finns ett gym i närheten av lägenheten. Det ger möjlighet till träning och motion utan att behöva resa långt. Du kan enkelt inkorporera träning i din vardag och njuta av de fördelar det ger för din hälsa och välbefinnande.

Dessutom finns det en livsmedelsbutik i närheten av lägenheten, vilket gör det bekvämt att handla dagligvaror och hushållsartiklar. Det sparar tid och gör att du enkelt kan få tillgång till det du behöver utan att behöva resa långt.

På grund av Haninges stora yta finns här flera kluster med butiker och service. I centralorten Handen ligger Haninge Centrum med ca 85 butiker, kulturhus och bibliotek.

Större delen av Haninge trafikeras med diverse busslinjer. En viktig punkt för lokaltrafiken är nya fräscha bussterminalen och med pendeln tar du dig in till Stockholms city på mindre än 30 minuter.

I kommunen finns 17 naturreservat, flera natursköna öar i skärgåden och flera fina sportanläggningar. I Handen finns också ett kulturhus och ett bibliotek. Mellan Haninge och Tyresö ligger populära Tyresta nationalpark med många fina vandringsleder genom orörd vildmark. Här finns också många populära badplatser, allt från insjöar som Rudan, till havsbad på Dalarö och Gålö eller Årsta havsbad.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Arkens väg 2

Välj en tid för visning nedan
:
2023-10-05

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Arkens väg 2

Haris Velic
Fastighetsmäklare
070-072 80 26
Erol Atci
Fastighetsmäklare
070-072 80 25