Properties & Partners

Vendelsö - Haninge


Kuskens gata 7


Såld

Dolda fel-försäkrat

Besiktigat

Kuskens gata 7

Vendelsö

Insynsskyddad hörntomt i sydvästläge med stor altan!

Välkommen till drömhemmet på Kuskens gata 7! Detta modernt designade hem erbjuder 108 kvm boyta och en generös tomt om 623 kvm. Med nyligen installerade solpaneler minskar du dina energikostnader samtidigt som du minskar din miljöpåverkan.

Beläget på en gaveltomt, ger detta hus extra utrymme och en känsla av privatliv som få andra kan erbjuda. Garageutrymmet är rymligt och har ett tillhörande förråd. På uppfarten ryms ca 4-5 bilar och har även plats för båt eller husbil.

Området Vendelsö omfamnar dig med naturskön skog och sjöar, vilket är en perfekt plats för friluftsentusiasten. Samtidigt finns allt du behöver inom räckhåll, inklusive mataffärer och skolor.

Njut av soliga dagar och kvällar på den insynsskyddade uteplatsen med det bästa sydvästläget. Kuskens gata 7 är mer än bara ett hem – det är en möjlighet till en bekväm och mångsidig livsstil.

Fakta

Adress:
Kuskens gata 7
Område:
Vendelsö, Haninge
Kommun:
Haninge
Församling:
Ej angiven
Fastighetsbeteckning:
SÖDERBY 4:63
Typ:
Kedjehus
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1-plan grändvilla
Byggnadsår:
1970
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas förutom badrum
Uppvärmning:
Luftvärmepump och direktverkande el
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Träpanel
Tak:
Plåt
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
Badrum:
1 st
Eldstad:
Braskamin
TV- Internetutbud:
Tele2
Gästtoalett:
Ja
Allmänt skick:
Gott
Huvudsakligt vädersträck:
SV

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
1 738 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
1 451 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
3 189 000 kr
Bef. pantbrev:
16st om 3 980 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1970
Taxeringskod:
220

Driftkostnad

Beräknad på 4 personer
17 000 kr/år
8 500 kr/år
500 kr/år
4 500 kr/år
1 500 kr/år
32 000 kr/år
Uppvärmningskostnad är inkluderad i Elkostnaden. Driftkostnader kan variera beroende på antal i hushållet, avtal och förbrukning.
9 287 kr/år

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Vardragsrum 

Vardagsrummet har en elegant parkett som ger en naturlig och exklusiv känsla. De fräscha vita väggarna med en fond vägg skapar en ljus och luftig atmosfär somdu kommer att älska. Dessutom finns en mysig braskamin som ger en extra dimension av komfort och värme till rummet. Taket är omsorgsfullt utformat med infällda spotlights, vilket ger en modern och stilren design. Dessutom har vi integrerat dimmerbelysning, så att du kan skapa den perfekta atmosfären för varje tillfälle.

Hall

Entrén har eleganta svarta klinkergolv med inbyggd golvvärme, vilket ger både stil och komfort. Väggarna är prydda med ljusa tapeter för att skapa en ljus och välkomnande atmosfär. I hallen finns gott om förvaringsutrymme med en garderob och en klädkammare, vilket gör det enkelt att organisera dina kläder och skor. Det finns också gott om plats för att hänga av dig ytterkläder och andra tillbehör när du kommer hem.

Badrum

Badrummet har grått klinkergolv och vita kaklade väggar för en enkel och praktisk stil. Inuti finns en bastu, en takdusch med en standard duschhörna, tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighet, en handdukstork, en vit kommod med handfat, spegelskåp, samt en wc. Belysningen består av infällda spotlights och en dimmer för att justera ljusnivån. Det här är ett funktionellt badrum som har allt du behöver för din vardag.

Gäst-WC

Gäst-WC:et är utrustat med svart klinkergolv och golvvärme för extra komfort. Delvis svart kakel pryder väggarna, och här finns också praktiska hyllfack för handdukar och andra tillbehör. Rummet innehåller ett handfat och en WC för gästernas bekvämlighet. Det här är ett funktionellt och snyggt inrett gäst-WC som möter grundläggande behov.

Gäststuga

Gillestugan har vackert parkettgolv och väggar i en ljus nyans av vitt. Här finns gott om plats för en säng, och det finns även elektricitet installerat i rummet, vilket gör det mångsidigt och funktionellt för olika ändamål. Det här är en flexibel och inbjudande gillestuga som kan anpassas efter dina behov och önskemål.

Garage

Garaget är praktiskt och rymligt med ett angränsande förråd, vilket ger gott om plats för förvaring och hobbyprojekt. Uppfarten är tillräckligt stor för att rymma cirka 4 bilar, vilket ger dig gott om utrymme för parkering. Dessutom finns möjlighet att använda utrymmet för att ställa upp en båt eller husbil om så önskas. Det här är en flexibel lösning som ger dig möjlighet att anpassa utrymmet efter dina behov och intressen.

Master bedroom

Sovrummet erbjuder ultimat komfort och elegans. Heltäckningsmattan och de målade grå väggarna skapar en fridfull atmosfär. Plus, den rymliga klädkammaren med skjutdörrar håller din garderob organiserad och tillgänglig. Här finns även en monterad luft värmepump som även fungerar som en AC.

Sovrum 1 

Sovrummet är en fridfull oas med blå väggar som ger en avslappnad atmosfär. En vit panel på en av väggarna ger en touch av elegans. Här finns gott om utrymme för en bekväm säng och andra möbler, samt en rymlig garderob för att hålla dina kläder organiserade

Sovrum 2

Detta sovrum omfamnar dig med lugn och ro med sina rosa väggar. Här finns gott om utrymme för en bekväm säng och din personliga inredning. Garderoben håller dina kläder organiserade. 

Kök

Marbodalkök med ekparkett och vita väggar skapar det en välkomnande känsla. De svarta köksluckorna är både eleganta och moderna. Köket är komplett med ugn, spis, diskmaskin samt en fullstor kyl och frys. Infällda spotlights ger perfekt belysning, och med dimmerbelysningen kan du skapa den perfekta atmosfären. Ett matbord för 6-8 personer passar utmärkt i det charmiga burspråke

 

Område

Kuskens gata är vackert belägen med en fridfull atmosfär, samtidigt som den har nära till en mängd bekvämligheter. Bara 500 meter bort hittar du en Coop-butik, och Ica Kvantum ligger inom bekväma 800 meters avstånd. I detta område finns också gym och ett brett utbud av andra vardagstjänster tillgängliga. För föräldrar med småbarn finns flera förskolor att välja mellan, inklusive Fasanen och Tjädern. Dessutom erbjuder Vendelsömalmskolan och Svartbäcksskolan högkvalitativ utbildning för de yngre invånarna.

Om du är en naturälskare kommer du att uppskatta närheten till Tyresta nationalpark och de många sjöarna som är lättillgängliga. Detta ger möjlighet till avkopplande naturupplevelser och utomhusaktiviteter.

För de som pendlar eller reser in till staden är kommunikationen utmärkt. Busslinjerna 807 och 809 tar dig till Gullmarsplan, medan 809c tar dig till Stockholm central. Dessutom finns buss 834 till Handen, vilket gör det enkelt att ta sig till olika destinationer runt om i regionen.

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning HANINGE SÖDERBY GA:1
GA1

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 1 738 000 kr
Mark, totalt värde: 1 451 000 kr ().
Summavärde: 3 189 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 1970
Värdeår: 1970

Planritning

Erol Atci
Fastighetsmäklare
070-072 80 25