Header image
Properties & Partners NYBYGGNADSPROJEKT I ORMBACKA

Ormbackavägen 65

NYBYGGNADSPROJEKT I ORMBACKA

I Ormbackas natursköna omgivningar uppförs nu ett nytt område med en rik variation av större parhus och mindre radhus. Här utvecklas ett modernt och hållbart bostadsområde där fokus ligger på rekreation och harmoni. Projektet delas upp i 34 enheter med en totalyta mellan 115-191 kvm per enhet, 4-8 rum. Pris från 4 750 000 kr. Varje enhet har egen trädgård, öppen social planlösning, väl tilltagna fönsterpartier, 2 badrum, balkong samt inredd vind. Radhusen har även ett uppbrutet våningsplan med extra generös takhöjd samt takterrass i härligt söderläge. Samtliga byggnader utförs helt i trä och fasaderna målas i ljusa varma kulörer där varje bostad får sin egen identitet genom en subtil variation av kulörer. Fönsterindelningen är noga studerad för att skapa en elegant rytm. Här erbjuds en perfekt mix av gemenskap och den personliga integriteten. Planerat tillträde under 2025. Vänligen anmäl intresse på projektet för att få löpande information om hur projektet utvecklas.

Fakta

Adress:
Ormbackavägen 65
Kommun:
Järfälla
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Nyproduktionsprojekt - Bostadsrätt
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Nej

Förening

BRF Skälby Trädgård
769641-0468
Ja
Ja

BRF

Nybildat förening bestående av 34 bostäder. 30 radhus och 4 parhus. Alla bostäder kommer få egen mark som kommer att upplåtas tillsammans med bostadsrätterna. Alla rad- och parhus får även en egen frånluftsvärmepump och kan således själva bestämma hur varmt man vill ha inomhus.

Det planeras för ca 35-40 parkeringsplatser och en p-plats är reserverad per bostad. P-platserna kommer att kosta 600 kr/månad.

Beskrivning

Område

I Ormbacka bor du med direkt närhet till natur och härlig grönska. Här är du som inbäddad mellan fårhagar, gröna ängar och trevliga motionsspår. I området finns bland annat en handelsträdgård, skola och en mycket omtyckt förskola, men visionerna för Ormbacka är ännu större. Här planeras Ormbacka bytorg att bebyggas med centrumverksamhet i form utav café, restaurang och butik i markplan. I de planerna möjliggör även fler förskolor, skola, vårdboende och äldreboende.

Visionen om Ormbacka by är att området ska utgöra ett alternativ till mer urbana miljöer men dra nytta av de urbana fördelarna. De centrala cykelstråken samt närhet till buss och t-bana ger alternativ till bilanvändning. Området ska bestå utav klimatsmart bebyggelse med smarta energilösningar. Kulturmiljöer och fornlämningar tillgängliggörs som en levande del av områdets historia. Trädgårdsmästerierna bevaras i områdets struktur och den kvarvarande verksamheten. De boende ska ha möjlighet till att vara fysiskt aktiva i naturliga miljöer året runt.

Alldeles intill Ormbacka ligger Viksjö Golfklubb med flera golfbanor och en mycket populär restaurang. I närliggande Barkarbystaden finns ett brett utbud av såväl shopping på Stockholm Quality Outlet som matbutiker, restauranger, byggvaruhus och IKEA.

Vill du resa kollektivt så har du närmsta busshållplats endast ett stenkast bort. Där trafikerar linje 543 som tar dig till pendeltågsstationen i Barkarby drygt 2 km bort. Från Barkarby tar du dig till Stockholm C på cirka 18 min. Här kommer även tunnelbanans blå linje byggas ut och närmsta T-baneuppgång beräknas bli ca 1,5 km från hemmet. Är du bilburen så tar du dig enkelt och smidigt ut på E18 på endast ett par minuter.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Ormbackavägen 65

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Ormbackavägen 65

Ansvarig fastighetsmäklare

Patrik Bergholm
Fastighetsmäklare