Header image
Properties & Partners Härlig stuga vid Toftagården med bästa läge!

Spireavägen 14,

Tofta Gotland

Härlig stuga vid Toftagården med bästa läge!

Välkommen till en fristående stuga med 107 m2 upplåten mark och ett välskött hus på 2 rok och sammanlagt 4 bäddar. Stor solig nybyggd altan i sydvästläge på ca 20 kvm som delvis är under tak. Rymligt allrum med fönster i två väderstrek, vackert golv, öppen spis och öppet mot köksdelen. Stort sovrum med plats för dubbelsäng, 2 garderober och fönster i söderläge. Kaklat badrum med dusch, handfat, wc och fönster. Stugan är i mycket gott skick med nytt tak samt ommålat häromåret, både in och utvändigt. Detta är stuga nr 1 i BRF Toftagårdens stugor som ligger granne med anrika Toftagården. Här finns en fantastisk restaurang som serverar frukost, lunch och middag. Ett stenkast bort har man den stora poolen (se bilder!) där ägaren till stugan har 2 fria pool pass under hela säsongen och bredvid ligger baren Ladan. Framför huset är det en fin gräsmatta som passar utmärkt om man vill ägna sig åt lek eller bollspel. Mycket bra läge i område men fritt framför stugan och nästan ingen insyn. Stugan kommer få fiber inkopplat under maj månad. Låga driftskostnader och en välskött BRF som har renoverat sina fastigheter under 2022 och även dragit nya Va-ledningar till alla husen sommaren 2022. Föreningen äger marken runt om stugorna.

Konceptet med denna BRF är att man förvärvar en uthyrningsstuga som kan hyras ut när ägaren själv inte nyttjar sin stuga. Det är ekonomiskt mycket fördelaktigt med uthyrningen där 80% av intäkterna går tillbaka till ägaren för de perioder när Toftagården hjälper till med uthyrningen. Eftersom stugan har 4 bäddar (2 i sovrummet och stor bäddbar soffa i vardagsrummet) så finns chansen till goda intäkter. Denna modell av köp av stuga gör att stugan oftast betalar sig själv även om ägaren nyttjar ca 1/2 sommaren själv i sin egen bostadsrättstuga.

Allt är modernt och fräscht och även hela möblemanget ingår i köpet! Bostäderna har egna p-platser.

Ca 600 meter till Toftastranden, en av Sveriges bästa stränder! Vid vackert väder är sandstranden magisk och har flera olika populära platser som Surflogiet, Tofta beachhouse, Beach Club och längre bort på stranden pittoreska Gnisvärd med fiskestugor och Gotlands bästa Kitestrand! Visby når du på en kvart med bil och det finns nya breda cykelbanor hela vägen till Världsarvsstaden. Strax söder om Toftagården finner ni en av Sveriges finaste golfbanor. Här är det lätt att trivas året runt.

Lugnt område utan biltrafik och barnvänligt med stora grönområden runt knuten. Stugorna är tänkta för tillfällig vistelse för medlemmarna och hyresgäster. Ej permanentboende. Äkta BRF med god ekonomi. Denna stuga är en del av BRF med 16 bostadsrättsenheter. Föreningen har tillgång till egen tvättstuga och sopsortering.
Varmt välkommen på visning under maj månad. Vi kan oftast visa med kort varsel!

Obs Flexibelt tillträde där en ny köpare kan få tillgång till stugan direkt denna sommar om så önskas!

Fakta

Adress:
Spireavägen 14,
Område:
Tofta Gotland , Gotlands Tofta
Kommun:
Gotland
Lägenhetsnummer:
1
Typ:
Fritidshus
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
5.63%%
Byggnadstyp:
1 plans fritidshus
Byggnadsår:
1980
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Direkt el (Elen avläses separat för varje enhet och debiteras ut av föreningen).
Ventilation:
Självdrag
Badrum:
1 st
Balkong:
Stor altan med sol nästan hela dagen
Eldstad:
Eldstad som idag inte används. Finns möjlighet att renovera den.
TV- Internetutbud:
Fiber installeras i maj.
Inkluderat i avgift:
Parkering, sophämtning och tvättstuga. Samt två säsongskort till poolen som ligger precis intill och även 10% rabatt på Toftagårdens mat och dryck.
Ej inkluderat i avgift:
El och vatten.
Allmänt skick:
Gott
Huvudsakligt vädersträck:
Söder och väster.

Ytor

Boarea
31Kvm

Ekonomi

Bef. pantbrev:
0st

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
4 800 kr/år
2 700 kr/år
1 800 kr/år
9 300 kr/år
I elkostnaden ingår även värme

Beskrivning

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Spireavägen 14,

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Spireavägen 14,

Ansvarig fastighetsmäklare

Göran Pagrot
Fastighetsmäklare