Header image
Properties & Partners NÄR BOTTEN ÄR TOPPEN

Flygkårsvägen 9

Hägernäs

NÄR BOTTEN ÄR TOPPEN

Superfint renoverad lägenhet med sjöutsikt och privat uteplats! Avklädd in till betongen har denna bostad genomgått en ”total make over” under 2020/2021 och fått ett helt nytt liv. Från golv till tak, varenda list, tröskel och spik. Gott om förvaringsutrymmen i garderobsvägg i såväl hall som sovrum, förberett för tvättmaskin i det lyxutrustade duschrummet med golvvärme och spotlights, genomgående ljusa material och färger samt ett toppmodernt kök med vitvaror från Siemens. Här finns smak för detaljer, som att fönsterbrädorna är i samma kompositsten som köksbänken. Elen är renoverad av elektriker med nytt elskåp, jordad el, nya uttag och strömbrytare i hela bostaden. I badrummet är det spotlights i taket och på de flesta ställena finns dimmer. Vardagsrum och kök har öppen planlösning vilket skapar en härlig atmosfär i bostaden. Bostadens egna uteplats blir ett smultronställe med utsikt ner mot skogsbacken på baksidan och en gnutta sjöutsikt över Värtan.

Till bostaden hör ett källarförråd. Fiber indraget i huset. Föreningen har parkeringsplatser i garage samt ute, en föreningslokal, två övernattningslägenheter, tvättstugor i varje höghus, cykelförråd och soprum.

Från bostaden är det en kort promenad på enbart några minuter till Hägernäs badstrand med utegym, beachvolleyboll, grönområden och den vackra strandpromenaden. Bussar mot Danderyds sjukhus, Arninge Centrum och Täby Centrum. Till Hägernäs station och Roslagsbanan är det ca 10-15 min promenad.

Fakta

Adress:
Flygkårsvägen 9
Område:
Hägernäs, Täby
Kommun:
Täby
Lägenhetsnummer:
912  /  0901
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.286%
Andelstal avgift:
0.286%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1983-85 Lägenheten renoverad 2020-21
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Bergvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
1 st
Balkong:
Egen uteplats
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Sappa / Bahnhof
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Källarförråd
Hiss:
Ja
Allmänt skick:
Gott

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Bostadsrättens nettoskuldsättning:
417 027 kr
Överlåtelseavgift:
1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare

Energideklaration

Utförd
2023-07-17
E
103 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
4 200 kr/år
1 800 kr/år
2 028 kr/år
8 028 kr/år
Schablonberäknad

Förening

Brf Flygaren 1
769621-2351
Ja
Nej

Beskrivning

Hall

Hall med garderobsvägg med fyra garderober med spegeldörrar. Vitmålade väggar och ett snyggt laminatgolv med enstavig träimitation, samma golv finns i hela bostaden.

Vardagsrum

Lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning mot köket som skapar härliga umgängesytor. Vitmålade väggar. Spotlights i taket längs med ena väggen.

Kök

Stilfullt och påkostat kök med ljusgrå luckor, bänkskiva av kompositsten och mosaik i olika vilsamma toner mellan bänk och överskåp. Infällda spotlights i överskåpen skapar trivsamt ljus vid matlagning. Underlimmad diskho. Integrerad diskmaskin, rostfri varmluftsugn, spisfläkt och kyl/frys samt induktionshäll. Gott om eluttag. Matplats intill köket.

Sovrum

Väl tilltaget sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Här finns en rejäl garderobsvägg med skjutdörrar med speglar. Vitmålade väggar och utsikt mot mysiga skogsdungen.

Badrum

Ett lyxigt renoverat badrum. Mörkgrått klinker i hexagon form och med golvvärme. Vita stora kakelplattor på väggarna samt hexagonformat kakel i olika nyanser i duschen. Duschväggar i vikbart klarglas. Spotlights i taket samt lampor på väggen vid sidan om badrumsskåpet. Snyggt skålformat tvättställ med kommod undertill. Handdukskrokar och wc-stol. Förberett för tvättmaskin.

Uteplats

Egen uteplats med härlig förmiddagssol. Vetter ut mot husets lugna baksida och skogsbacken ner mot strandpromenaden. Njut av lite egentid och lyssna på fågelsång på denna skyddade uteplats. Trädäck på golvet och plank som skyddar på sidorna.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Flygkårsvägen 9

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Flygkårsvägen 9

Ansvarig fastighetsmäklare

Mattias Arnkvist
Reg. Fastighetmäklare