Såld PARHUS MED HÖG STANDARD BYGGT 2018

Lillhagsvägen 14

Rydbo Saltsjöbad

PARHUS MED HÖG STANDARD BYGGT 2018



Ett mycket trivsamt parhus långt upp på lugn återvändsgata i ett sjönära läge. Byggt 2018 med hög standard som genomgående ekparkett med vattenburen golvvärme på båda våningsplanen. Gott om ljusinsläpp från stora fönster och tidlös färgsättning med moderna materialval gör huset till en tavelduk där den egna personlighetens uttryck får utrymme. Välplanerad bostad med hela 5 sovrum och totalt 7 rum och kök. Förvaring finns i garderober, gott om skåp i tvättstugan och förråd både ute och inne. Under sommaren växer livsrummet med den skyddade sydvästvända altanen och trädgården runtom. Det exklusiva Hagaköket med en stor köksö som blir hela entréplanets mittpunkt smälter ihop med vardagsrummet och skapar tillsammans med altanen perfekta utrymmen för bjudningar. Två helkaklade duschrum minskar risken för krockar när familjen växer. Bostaden har B i energivärde vilket ger möjlighet till lägre ränta hos banken, ett s.k. grönt bolån. Parkeringsplats framför huset ingår.

Men man ska inte glömma bort de livsstilsmöjligheter som kommer på köpet. Den närliggande bryggan väcker tanken på båt. Skaffa kajak och paddla på morgnarna, cyklisten i dig hittar vägar både söderut och norrut, golfaren sneglar antingen åt Vaxholm, Ullna eller Österåker. Hela norra Stockholm ligger på pendlingsavstånd, Arlanda på nära håll och skärgården runt knuten. Badplatser på promenadavstånd och Skåvsjöholms hotell med konferens, spa och restaurang.

Fakta

Adress:
Lillhagsvägen 14
Område:
Rydbo Saltsjöbad, Åkersberga
Kommun:
Österåker
Lägenhetsnummer:
2
Typ:
Bostadsrätt - Parhus
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
7.9558%
Andelstal avgift:
7,956007%
Byggnadstyp:
2 plans parhus
Byggnadsår:
2018
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump
Ventilation:
Mekanisk m. värmeåtervinning
Badrum:
2 st
Balkong:
Egen uteplats
Förråd:
Förråd på tomten
TV- Internetutbud:
Fiber
Inkluderat i avgift:
Renhållning, Parkering, Kallvatten, Förråd
Allmänt skick:
Gott
Huvudsakligt vädersträck:
SV

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Beskrivning

ENTRÈPLAN

HALL

Välkommen in i bostadens hall med avhängning innanför dörren i hatthyllor. Mörkgrått klinkergolv och vitmålade väggar.

KÖK

Ett riktigt wow-kök av högsta klass från Haga. Ljusgrå luckor med diskreta beslag och stora gråa kakelplattor som stänkskydd. Fullt utrustad maskinpark med kyl och frys i helskåp, varmluftsugn och mikro inbyggda, integrerad diskmaskin, induktionshäll och spisfläkt. Samtliga vitvaror i rostfritt stål. En underbar köksö som blir entréplanets mittpunkt. Fönster mellan diskbänk och överskåp är ett trivsamt inslag.

VARDAGSRUM

Vardagsrum och kök är i öppen planlösning. Rummet har delats av med ett sovrum 5, detta rum kan självklart tas ner igen för den som föredrar ett större vardagsrum framför ett extra sovrum. Hela entréplanet har vitmålade väggar och ekparkett med vattenburen golvvärme. Stora härliga fönster och altandörr med helglas till altanen.

DUSCHRUM

Duschrum med vitt kakel på väggar och mörkgrått klinkergolv med vattenburen golvvärme. Spotlights i taket. Här finns högskåp, badrumsskåp med spegeldörr och belysning, handfat med kommod och wc-stol.

TVÄTTSTUGA

Vid hallen finns en mycket praktisk tvättstuga. Mörkgrått klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns förvaring i skåp och arbetsbänk med tvättho, kombimaskin och frånluftsvärmepumpen.

SOVRUM 5

Sovrum med garderob. Vitmålade väggar och ekparkett med vattenburen golvvärme.

ÖVRE PLAN

ALLRUM

En trappa upp till ett rymligt allrum, perfekt som familjens tv-rum. Vitmålade väggar och ekparkett med vattenburen golvvärme.

DUSCH-/BADRUM

Duschrum med mörkgrått klinkergolv och vita kakelplattor på väggarna. Takdusch och vikbara duschväggar i klarglas. Spotlights i taket. Handfat med kommod och badrumsskåp samt ett högskåp.

SOVRUM 1

Det största sovrummet som även har garderobsvägg. Ekparkett och vitmålade väggar.

SOVRUM 2 & 3

Två spegelvända sovrum som båda har plats för dubbelsäng. Vitmålade väggar och ekparkett. Härlig utsikt med lite sjöglimt.

SOVRUM 4

Sovrum som även detta har garderob, vitmålade väggar och ekparkett.

Rydbo Saltsjöbad

Allmänt
Rydbo Saltsjöbad är ett lantligt och sjönära område som präglas av stora tomter, men ändå är nära till storstan Stockholm. Här finns flera badplatser och båtbryggor som erbjuder boende avkopplande skärgårdsliv. I området är det blandat permanentboende och fritidsboende. Endast 15 min med bil till skärgårdsidyllen Vaxholm.

Kommunikation
Till och från Rydbo Saltsjöbad tar man sig lättast med buss mot Danderyds sjukhus eller Åkersberga. Från Danderyds sjukhus går tunnelbanan vidare till Stockholm. Med bil till Stockholm tar det ca 25 min och till Åkersberga ca 10 min.

Närservice
På gångavstånd finns matbutik. Närmaste vårdcentral, bibliotek och köpcentrum hittar man i Åkersberga centrum där ett större utbud av affärer finns. Det är även smidigt att ta sig till Arninge Centrum.

Avstånd till (ca):
Åkersberga centrum, 8,8 km
Arninge centrum, 9,5 km
Vaxholm, 14,5 km

 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Mattias Arnkvist
Reg. Fastighetmäklare