Properties & Partners EN GRÖN OAS 30 MIN FRÅN STOCKHOLM
Dolda fel-försäkrat

Svartsjövägen 136

Lövsättra

EN GRÖN OAS 30 MIN FRÅN STOCKHOLM

Välkommen till vad som kan bli ditt nya smultronställe, året om eller bara sommartid bestämmer du. Detta hus i Lövsättra koloniområde har nämligen både vinter- och sommarvatten samt avlopp via samfälligheten. Därför kan du göra som nuvarande ägare och bosätta dig här permanent. Bostaden består utav "storstugan" om 23 kvm som inrymmer kök, vardagsrum och duschrum med tvättmaskin samt "lillstugan" som är sovrum om 8,5 kvm. En total boyta om 31,5 kvm och dessutom med möjlighet till sovloft i storstugan eftersom det är öppet upp till nock där idag. Den generösa takhöjden väcker inte bara tanken på sovloft utan ger även ett bra sätt att kunna använda förvaring på. På tal om förvaring så finns det två förrådsbyggnader på tomten, förrådsdel bakom lillstugan samt vindsutrymme ovanför duschrummet på storstugan. Sedan finns gott flera garderober. Köket är utrustat med kyl och frysskåp (nya 2023), spis och spisfläkt samt diskmaskin. År 2022 installerades en ny luft/luftvärmepump samt nya oljefyllda radiatorer som håller varmt och skönt till en snål peng. Fiber finns installerat och är gratis fram till 13/6-24. Bilparkering är gratis på samfällighetens parkeringsplatser och en kort promenad från fastigheten finns servicehus med dusch.

För dig med gröna fingrar är tomten en dröm. Här finns rabatter och pallkragar att odla i. Idag växer björnbär, hallon, jordgubbar, syrén, lavendel, pioner och rabarber i trädgården för att bara nämna ett litet axplock. Att bara njuta av omgivningarna och lugnet i en solsäng på en av de nylagda altanerna går också bra. En idyll där själen kan få ro efter en dag i storstadens larm. Till Stockholm city är det nämligen endast 30 min med bil. Fastigheten ligger i slutet av området och gränsar mot allmänning vilket gör läget ypperligt med färre grannar utanför knuten. I närområdet finns både Arninge golfklubb och Ullna golfklubb. Strax över 1 km promenad till buss med direktlinje till Danderyds sjukhus (t-bana) och Arninge station (Roslagsbanan).

Fakta

Adress:
Svartsjövägen 136
Område:
Lövsättra, Vallentuna
Kommun:
Vallentuna
Fastighetsbeteckning:
LÖVSÄTTRA 1:45
Typ:
Fritidshus
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 plansvilla
Byggnadsår:
1990
Vatten och avlopp:
Kommunalt/Enskilt sommarv/Enskilt avlopp. Sommar- och vintervatten genom samfälligheten. Avlopp genom samfälligheten.
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Luft-/luftvärmepump & oljefyllda radiatorer
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Plintar
Badrum:
1 st
TV- Internetutbud:
Fiber indraget
Allmänt skick:
Normalt
Huvudsakligt vädersträck:
S

Ytor

Boarea
23Kvm
Biarea
3Kvm
Tomtarea
376Kvm

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Beskrivning

Välkommen in...

...i det stora huset via det nybyggda trädäcket framför entrén. Väl inne möts du av en öppen planlösning med högt i tak och synliga takbjälkar. Den höga takhöjden öppnar möjlighet för att bygga sovloft för den som önskar fler kvm golvyta. med fönster i alla fyra väderstreck blir huset ljust och trivsamt och med naturen runtom som grädde på moset. Både väggar och tak består av vitlaserad träpanel och på golvet ligger en plastmatta med träimitation förutom vid köket där det är klinkerimitation. I det stora rummet finns en dubbelgarderob med skjutdörrar och hyllförvaring på väggen.

Köket har en fräck turkos färg på luckor och lådfronter med vitrinskåp upptill. Bänkskiva i ek och ljust kakel som stänkskydd på väggen ovanför. Utrustat med kyl och frys (nya 2023), spis och spisfläkt samt diskmaskin.

Duschrum med våtrumsmatta och våtrumstapet. Här finns installerad tvättmaskin. Varmvattenberedare, wc-stol, handfat, badrumsskåp, handdukskrokar och duschplats med draperistång.

"Lillstugan" ligger ute på tomten och används som sovrum. Stugan är 8,5 kvm och inrymmer förutom en dubbelsäng även garderob och klädbyrå. Väggar och tak är vitlaserad träpanel och på golvet ligger ett nyare laminatgolv.

Tomten

På tomten med fantastiskt solläge från tidig morgon till sen kväll finns dessutom flertalet uteplatser att välja bland. Tre stycken nya trädäckade altaner samt en stenlagd uteplats.

I trädgården växer bland annat:
- Björnbär
- Blåbär
- Vinbär svarta
- Hallon
- Vindruvor
- Jordgubbar
- Rabarber
- Lavendel
- Astilbe
- Pioner
- Höstaster
- Funkia
- Silerarv
- Alunrot
- Syrén

Övriga byggnader

Förutom stor- och lillstugan finns två förrådsbyggnader. Vid sidan av lillstugan finns ytterligare förråd med dörrar från två håll. Dessutom finns det förvaringsutrymme på vinden ovanför badrumsdelen på storstugan.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Svartsjövägen 136

Välj en tid för visning nedan
:
2024-05-13
:
2024-05-12

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Svartsjövägen 136

Ansvarig fastighetsmäklare

Mattias Arnkvist
Reg. Fastighetmäklare