Header image
Properties & Partners ÖPPEN OCH LJUS HÖRNTVÅA MED INGLASAD BALKONG

Solparksvägen 17A, vån 2

Solbacka Strand

ÖPPEN OCH LJUS HÖRNTVÅA MED INGLASAD BALKONG

Rymlig och modern hörnlägenhet med superfint skick i vackra Solbacka Strand. Bra beläget på en höjd och med närhet till både vacker skärgårdsmiljö och Norrtäljes charmiga stadskärna som nås med strandpromenaden. Denna välplanerade lägenhet med öppen planlösning är ljus med fönster i två väderstreck. Kök och vardagsrum smälter ihop och skapar tillsammans med den inglasade balkongen förstklassiga utrymmen för bjudningar. Balkongen är på hela 10 m2 och ger med sitt soliga västerläge extra guldkant på tillvaron. Bostaden har genomgående ekparkett på golvet och vita väggar. Ett fräscht kvalitetskök från Ballingslöv med ljusa toner och fullt utrustad maskinpark. Utmärkt förvaring i garderober, klädkammare och källarförråd. I föreningen finns även cykelförråd. I det helkaklade badrummet finns kombimaskin.

Bostadsrättsföreningen Solviken i Norrtälje äger marken och är en äkta bostadsrättsförening. Det finns parkeringsplatser både ute och i carport samt laddplatser för elbilar. I nuläget är det inte kö till parkering. Under 2022 investerade föreningen i solceller på båda hustaken samt skaffade gemensamt elnätsavtal för medlemmarna. Husen värms upp med fjärrvärme och har mekanisk frånluft med värmeåtervinning. Föreningens energideklaration har energiklass B vilket ger möjlighet till miljölån hos banken och ränterabatt. Från Solbacka finns buss till Norrtälje bussterminal. Från bussterminalen går det bussar med täta avgångar mot Stockholm. Det går även bussar inom Roslagen, till Uppsala och Arlanda.

Fakta

Adress:
Solparksvägen 17A, vån 2
Område:
Solbacka Strand, Norrtälje
Kommun:
Norrtälje
Lägenhetsnummer:
G1104  /  1104
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.0192
Andelstal avgift:
0.0192
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2016
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme, solceller
Ventilation:
Frånluftsventilation med värmeåtervinning.
Badrum:
1 st
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Fiber
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband, Förråd
Hiss:
Ja
Allmänt skick:
Gott
Huvudsakligt vädersträck:
V

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Bostadsrättens nettoskuldsättning:
718 kr
Överlåtelseavgift:
1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare

Energideklaration

Utförd
2020-08-27
B
59 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
2 640 kr/år
2 400 kr/år
5 040 kr/år

Förening

BRF Solviken i Norrtälje
769630-3200
Ja
Nej

Allmänt om föreningen

Föreningen består av 44 lägenheter i en fastighet fördelade på två hus som är belägna i Solbacka Strand, ca 500 m från Norrtäljeviken.

Övriga utrymmen
Källarförråd, cykelförråd, rullstolsrum

Utförda renoveringar
Solceller och laddstolpar

Parkering
Uteplatser finns med elstolpe samt i carport. Parkeringsplats finns lediga. Föreningen har även några gästplatser.

Beskrivning

Hall

Hall med säkerhetsdörr, hatthylla och två garderober. Ekparkett på golvet som återfinns i hela bostaden samt vita väggar.

Vardagsrum

Öppet och ljust rum som smälter ihop med köket och skapar en social planlösning med fönster i två väderstreck. Lättmöblerat med plats för soffgrupp och en stor mediamöbel. Vita väggar och ekparkett.

Kök & Matplats

Rymligt kök i vinkel som passar den matglada då det finns gott om arbetsyta och en riktig diskbänk. Vita luckor, beslag i borstat stål, ljusgrått kakel och svart laminatbänk. Fullt utrustad maskinpark från Bosch med kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, inbyggd micro och spisfläkt. Vid fönstren finns plats för matgrupp.

Inglasad balkong

I västläge och med inglasning ger denna stora balkong guldkant på vardagen. Möjlighet att grilla med gasolgrill. Härlig utsikt mot centrala Norrtälje i söder.

Sovrum

Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och ytterligare sovrumsmöbler. Fönster i mycket insynsskyddat läge. Walk-in closet öppet garderobssystem.

Badrum

Badrum med mörkgrått klinkergolv och vita kakelplattor på väggen. Vikbara duschväggar i rökglas. Kombimaskin från Bosch som både tvättar och torktumlar. Ovanför kombimaskinen finns bänkskiva och förvaringsskåp. Här finns även toalettstol, handfat med kommod och badrumsskåp med spegeldörrar.

Norrtälje

Norrtälje är en tätort i Uppland och centralort i Norrtälje kommun i Stockholms län. Kansliort för Norrtälje domsaga. Norrtälje är beläget cirka 68 kilometer nordöst om Stockholm och är en naturskön skärgårdskommun.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Solparksvägen 17A, vån 2

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Solparksvägen 17A, vån 2

Ansvarig fastighetsmäklare

Mattias Arnkvist
Reg. Fastighetmäklare