Header image
Properties & Partners TOPPRENOVERAD 3:A MED STOR UTEPLATS
Kommande försäljning

Gribbylundsvägen 76H

Gribbylund

TOPPRENOVERAD 3:A MED STOR UTEPLATS

Här är en riktig "wow-lägenhet" med egen entré, två uteplatser och genomgående planlösning som allt sammantaget skapar fantastisk huskänsla! Bostaden renoverades från topp till tå under 2020 och fick ett helt nytt liv. Varenda tröskel, list och spik. Planlösningen är optimal med öppna och stora sällskapsytor mellan kök och vardagsrum som smälter ihop och skapar med altanen en förstklassig plats för bjudningar. Det moderna köket med sina påkostade material och maskinpark är en glädje att vistas och jobba i. Gott om förvaringsutrymmen i garderober (som matchar kökets luckor och beslag), tvättmaskin och torktumlare i det lyxutrustade duschrummet och genomgående ljusa material och färger driver eventuellt mörka tankar på flykt. Alla väggar är bredspacklade och vitmålade. På golvet finns ett enstavigt ekparkett med fasade kanter. Två bra sovrum med garderober och plats för dubbelsäng. Externt förråd finns precis utanför ytterdörren.

På kort promenadavstånd finns både närservice och restauranger i Gribbylunds Centrum. Där finns även bussar. Till Ängsholmsparken tar det bara några minuter att gå och där finns vackra grönområden, plats för lek och bollspel samt badstrand vid populära Rönningesjön. Skola och förskola runt husknuten och även Gribbylunds öppna förskola samt bibliotek inom räckhåll. Brf Fållbänken är en stor och äkta bostadsrättsförening med ett flertal kommersiella lokaler som hyrs ut i Gribbylunds Centrum. Det finns parkeringsplatser, tvättstugor, cykel- och barnvagnsrum samt lekplatser. Välkommen!

Fakta

Adress:
Gribbylundsvägen 76H
Område:
Gribbylund, Täby
Kommun:
Täby
Lägenhetsnummer:
101716
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.0018878
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1986-87
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Bergvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
1 st
Balkong:
Två uteplatser
Förråd:
Förråd ingår
TV- Internetutbud:
Föreningen har kolektivavtal med telia. TV, TV-play och bredband 500/500. Avgiften 180 kr/mån betalas samtidigt som avgiften för bostadsrätten.
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Förråd
Hiss:
Nej
Allmänt skick:
Gott

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Bostadsrättens nettoskuldsättning:
703 kr
Överlåtelseavgift:
1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Okänt

Driftkostnad

Beräknad på 4 personer
3 600 kr/år
1 800 kr/år
2 160 kr/år
7 560 kr/år
Övrigt avser obligatoriskt tillägg för bredband och kabel-tv

Förening

Brf Fållbänken 1
769625-1730
Ja
Nej

Beskrivning

Hall

Från egen entré kommer du in i hallen med snyggt klinkergolv. Garderobsvägg innanför dörren ger bra förvaring. Vitmålade väggar.

Vardagsrum

Vardagsrummet har öppen och härlig planlösning mot köket och med fönster i två väderstreck känns den väldigt ljus och trivsam. Det finns två uteplatser, en i öst och den andra i väst. Vitmålade väggar och på golvet ligger ett enstavsparkett.

Kök

Kök i vinkel och i mycket smakfull stil. Mörkgröna luckor med beslag i brunt läder. Bänkskiva av ek. Fullt utrustad maskinpark med varmluftsugn och micro i rostfritt, diskmaskin, spisfläkt, kyl och frys integrerat samt induktionshäll. Ledbelysning under överskåpen.

Sovrum 1

Det största sovrummet är rymligt med gott om plats för dubbelsäng. Här finns garderobsvägg med matchande dörrar och beslag med både kök och övriga garderober. Vitmålade väggar och enstavsparkett på golvet.

Sovrum 2

Även detta sovrum är rymligt och har en garderobsvägg. Vitmålade väggar och enstavsparkett.

Badrum

Mycket smakfullt badrum med kakel och klinkers. Lyxigt utrustat med pelare med tvättmaskin och torktumlare. Här finns takdusch, duschväggar i klarglas, rund badrumsspegel med ledbelysning, handfat med kommod, wc-stol och handdukskrokar.

Uteplats

Lägenheten har en stor altan. Utanför altanen finns gräsmatta och träd samt buskar som gör det lummigt och skyddat. På bostadens andra sida finns en altandörr ut till en gräsmatta med möjlighet för ytterligare utemöbler. På denna sida kan man njuta av eftermiddags-/kvällssol.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Gribbylundsvägen 76H

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Gribbylundsvägen 76H

Ansvarig fastighetsmäklare

Mattias Arnkvist
Reg. Fastighetmäklare