Header image
Properties & Partners RENOVERAD 2:A I SUVERÄN BRF
Kommande försäljning

Radarvägen 24, vån 3

Hägernäs

RENOVERAD 2:A I SUVERÄN BRF

En helrenoverad 2:a med mycket privat läge och balkong med kvällssol. Det lyxutrustade köket med både ång- och varmluftsugn är en fröjd för matlagaren att jobba i. Ytskikten i samtliga rum är fräscha och följer en röd tråd genom bostadens alla rum. Förvaringsmöjligheterna är generösa, vilket bidrar till enkel organisation av kläder och andra tillhörigheter. Vardagsrummet, som flyter samman med köket i en trevlig planlösning, skapar ett luftigt och socialt utrymme idealiskt för såväl daglig avkoppling som festliga tillställningar. Det ljusa interiöret framhäver den välkomnande atmosfären, vilket gör bostaden extra attraktiv. Med sitt underbara läge får du det bästa av två världar: lugnet från naturen samt närheten till stadens puls med Roslagsbanan på knappt 1 min promenadavstånd. Föreningen har stambytt badrummet och där finns även tvättmaskin installerat.

Brf Hägern är en mycket bra bostadsrättsförening med under 2 tusen kronor per kvadratmeter i skuldsättning. Husen värms upp genom fjärrvärme och har även solceller installerade på taken. Det finns motionslokal, mysiga mellangårdar med grillplats och lusthus, tvättstugor, cykel- och barnvagnsrum samt parkeringsplatser.

I Hägernäs bor du med närhet till Hägernäsvikens strandpromenad med badbryggor, strand och restauranger. På andra sidan järnvägen hittar du Skavlötens naturreservat med Rönninge-by 4H gård. Roslagsbanan runt knuten och bussarna likaså. I Arninge- och Täby Centrum finns ett gränslöst utbud av shopping, i det lokala Hägernäs Centrum finns det nödvändigaste som mataffär med post, tandläkare, frisör m.m.

Fakta

Adress:
Radarvägen 24, vån 3
Område:
Hägernäs, Täby
Kommun:
Täby
Lägenhetsnummer:
104  /  1306
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.6948%
Andelstal avgift:
0.6948%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1963
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme + solceller
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong med kvällssol
Förråd:
Källarförråd + Matkällare
TV- Internetutbud:
Tele2
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband, Förråd
Hiss:
Ja
Allmänt skick:
Gott
Huvudsakligt vädersträck:
V

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Överlåtelseavgift:
1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare

Energideklaration

Utförd
2019-05-16
D
112 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
4 800 kr/år
1 800 kr/år
6 600 kr/år
Schablonberäknad

Förening

HSB Brf Hägern i Täby
716000-0381
Ja
Nej

Allmänt om föreningen

Föreningen bildades 1962 och är medlem i HSB och har organisationsnummer 716000-0381. Det finns 132 bostadsrätter. Av dessa är 87st 2:or, 44st 3:or och en 1:a. Alla lägenheter har både ett källarutrymme samt en matkällare kopplad till sitt boende. Föreningen har en uteplats mellan nr 18 och 20, och en mellan 22 och 24. Båda har en grill som alla i föreningen kan använda.

Tvättstugor
Det finns två tvättstugor, en i nr 20 och en i nr 24 som enkelt kan brukas av medlemmarna.

TV, bredband och telefoni
Comhem/Tele2 som leverantör av bredband, kabel-TV och IP-telefoni. Grundutbudet av TV-kanaler ingår i avgiften samt 10mbits bredbandsanslutning. Avgiften för ip-telefoni ingår i avgiften, men
inte samtalskostnader.

Renoveringar
2005 - Stambyte
2009 - Ombyggnad av hissar
2011 - Fönsterbyte
2013 - Installation av säkerhetsdörrar
- Installation av fjärrvärme
- Byggnation av lusthus på gårdarna
2014 - Godkänd OVK Besiktning
2017 - Digitalt inpasseringssystem
2020 - Renovering av tak
- Installation av solceller
2021 - Färdigställande och försäljning av 2 nya lägenheter
2022 - Målning av samtliga trapphus

Beskrivning

Hägernäs

ALLMÄNT
Hägernäs är en stadsdel i nordöstra Täby vid den natursköna Hägernäsviken. På sommaren finns bra badvatten och på vintern har vi oftast is för skridskoåkning eller is med snö för skidåkning tvärs över viken. Här finns den ca 7 km långa strandpromenaden som vackert tar en från Hägernäs Strand till Näsby Park. Inom området finns badplats, fotbollsplaner, tennisplan, tennishall, sporthall och en ishall.

SKOLA, KOMMUNIKATIONER M.M.
Inom närområdet finns det ett flertal daghem/förskolor att välja mellan.

I Hägernäs finns Hägernässkolan som är en fristående grundskola (F-5). I Täby kommun finns ett brett utbud av skolor, såväl kommunala som fristående alternativ, med ett stort antal olika inriktningar. Täbys gymnasieskolor ger ungdomarna alla möjligheter att välja en inriktning som passar just dem.

Från Hägernäs går buss till bl.a. Täby C (604, 617), Arninge (629), och Danderyds sjukhus (629, 604). På gångavstånd finns också Roslagsbanans pendeltåg med linjen Stockholm Östra - Österskär, med den tar det ca 20 min från Hägernäs station.

NÄRSERVICE
I Hägernäs centrum finns all tänkbar service med restauranger, mataffär med postservice, frisör, kemtvätt, flera butiker m.m. Endast 6 min med bil eller tre stationer med Roslagsbanan till Täby Centrum med sitt fantastiska utbud av shopping. Ännu närmare är det till nya Arninge Centrum, antingen med bil eller på cykel/till fots. Nu har nya Roslagsbanestationen i Arninge Centrum öppnat och som endast ligger en station ifrån Hägernäs station.

Hall

Hall med säkerhetsdörr. Mörkgrått klinkergolv med golvvärme och målade väggar i beige. Bra förvaring med öppet garderobssystem från elfa bakom draperi. I den inre hallen ligger ekparkett, där finns även klädkammare med elfasystem samt plats för ytterligare hallmöbler. Ljusstyrning med Plejd.

Kök

Superfint renoverat kök med ljusgrå luckor och lådfronter, svart bänkskiva i kompositsten, kakel ovanför arbetsbänken och i övrigt målade väggar i vitt. Fullt utrustad maskinpark med inbyggd ångugn och varmluftsugn med mikrofunktion, integrerad diskmaskin, rostfri kyl/frys, induktionshäll och rostfri fläktkåpa. Grått klinkergolv med golvvärme. Matplats för upp till 4 personer. Trevlig öppning mot vardagsrummet.

Vardagsrum

Intill köket ligger det rymliga vardagsrummet med plats för både soffgrupp samt större matplats. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar samt en grön fondtapet. Från vardagsrummet nås balkongen med kvällssol. Detta rum har ljusstyrning med Plejd.

Balkong

Härlig balkong med privat läge och kvällssol. Lummig utsikt och inget hus mittemot gör läget privat och trivsamt. Västläge med sol från tidig eftermiddag till kväll. På golvet ligger en välskött trätrall.

Sovrum

Sovrum som har gott om plats för dubbelsäng. Fönster med helt insynsskyddat läge. Ekparkett på golvet och väggar målade i en mörkblå färg.

Badrum

Detta badrum renoverades av föreningen i samband med stambyte. Kakel och klinkers i en beige färg samt vit bård på väggen. Här finns tvättmaskin installerad. Duschplats med lyxig takdusch, stort badrumsskåp med belysning och spegeldörrar, handfat med kommod, wc-stol och handdukskrokar.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Radarvägen 24, vån 3

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Radarvägen 24, vån 3

Ansvarig fastighetsmäklare

Mattias Arnkvist
Reg. Fastighetmäklare