Header image
Properties & Partners NÄR LÄGET AVGÖR!

Radarvägen 24, vån 6

Hägernäs

NÄR LÄGET AVGÖR!

Välkommen till denna lägenhet med ett av områdets bästa läge. I sista huset på gatan och högt upp i huset i en av Täbys bästa bostadsrättsföreningar med inglasad balkong och superfin utsikt över Stora Värtan. Bostaden har fin utsikt och är helt insynsfri från samtliga fönster. Visst finns det en del renoveringsbehov då standarden på ytskikt och kök är äldre, men bostaden har en väldigt väl fungerande planlösning med två rymliga sovrum, stamrenoverat badrum (med tvättmaskin) vid hallen, två klädkammare, ytterligare ett källarförråd, vardagsrum med inglasad balkong och kök med matplats. Brf Hägern är en otroligt välskött förening med mycket låg belåning och ändå hög skötselnivå. Det har utförts både stam- och fönsterbyte, takrenovering med solceller, nytt skalskydd och vackra lusthus med grillplats på gården. I källaren finns förråd och cykelförråd. Dessutom har föreningen två tvättstugor och motionsrum. Parkeringsplatser finns, även för elbil.

Från porten tar det knappt 1 min att gå till Roslagsbanan som sedan tar ca 20 min till Stockholms östra via Täby Centrum och Universitetet, Arninge C 1 min åt andra hållet. Naturen finns runt hörnet med strandpromenaden från Hägernäsviken hela vägen bort till Näsbypark, eller skogspromenad i Skavlötens naturreservat. Där finns även Rönninge-by med 4H gård och Rönningesjöns flera badplatser. På gatan hittar du både Hägernässkolan F-5 samt två förskolor. En bostad att trivas i!

Fakta

Adress:
Radarvägen 24, vån 6
Område:
Hägernäs, Täby
Kommun:
Täby
Lägenhetsnummer:
124  /  1602
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.8974%
Andelstal avgift:
0.8974%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1963
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme + solceller
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
1 st
Balkong:
Inglasad balkong med sjöutsikt
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Bredband & Kabel-tv ingår i avgiften
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband, Förråd
Hiss:
Ja
Huvudsakligt vädersträck:
Ö

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Bostadsrättens nettoskuldsättning:
137 458 kr
Överlåtelseavgift:
1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare

Energideklaration

Utförd
2019-05-16
D
112 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
4 800 kr/år
1 800 kr/år
6 600 kr/år
Schablonberäknad

Förening

HSB Brf Hägern i Täby
716000-0381
Ja
Nej

Allmänt om föreningen

Föreningen bildades 1962 och är medlem i HSB och har organisationsnummer 716000-0381. Det finns 132 bostadsrätter. Av dessa är 87st 2:or, 44st 3:or och en 1:a. Alla lägenheter har både ett källarutrymme samt en matkällare kopplad till sitt boende. Viktigt att vi håller dessa ytor tomma från allt annat bråte. Detta innebär stor brandfara.Föreningen har en uteplats mellan nr 18 och 20, och en mellan 22 och 24. Båda har en grill som alla i föreningen kan använda. Nationaldagsfika är en tradition som alltid firas vid hus nr 18.

Tvättstugor
Det finns två tvättstugor, en i nr 20 och en i nr 24 som enkelt kan brukas av medlemmarna.

TV, bredband och telefoni
Comhem/Tele2 som leverantör av bredband, kabel-TV och IP-telefoni. Grundutbudet av TV-kanaler ingår i avgiften samt 10mbits bredbandsanslutning. Avgiften för ip-telefoni ingår i avgiften, men
inte samtalskostnader.

Renoveringar
2005 - Stambyte
2009 - Ombyggnad av hissar
2011 - Fönsterbyte
2013 - Installation av säkerhetsdörrar
- Installation av fjärrvärme
- Byggnation av lusthus på gårdarna
2014 - Godkänd OVK Besiktning
2017 - Digitalt inpasseringssystem
2020 - Renovering av tak
- Installation av solceller
2021 - Färdigställande och försäljning av 2 nya lägenheter
2022 - Målning av samtliga trapphus

Beskrivning

Hägernäs

ALLMÄNT
Hägernäs är en stadsdel i nordöstra Täby vid den natursköna Hägernäsviken. På sommaren finns bra badvatten och på vintern har vi oftast is för skridskoåkning eller is med snö för skidåkning tvärs över viken. Här finns den ca 7 km långa strandpromenaden som vackert tar en från Hägernäs Strand till Näsby Park. Inom området finns badplats, fotbollsplaner, tennisplan, tennishall, sporthall och en ishall.

SKOLA, KOMMUNIKATIONER M.M.
Inom närområdet finns det ett flertal daghem/förskolor att välja mellan.

I Hägernäs finns Hägernässkolan som är en fristående grundskola (F-5). I Täby kommun finns ett brett utbud av skolor, såväl kommunala som fristående alternativ, med ett stort antal olika inriktningar. Täbys gymnasieskolor ger ungdomarna alla möjligheter att välja en inriktning som passar just dem.

Från Hägernäs går buss till bl.a. Täby C (604, 617), Arninge (629), och Danderyds sjukhus (629, 604). På gångavstånd finns också Roslagsbanans pendeltåg med linjen Stockholm Östra - Österskär, med den tar det ca 20 min från Hägernäs station.

NÄRSERVICE
I Hägernäs centrum finns all tänkbar service med restauranger, mataffär med postservice, frisör, kemtvätt, flera butiker m.m. Endast 6 min med bil eller tre stationer med Roslagsbanan till Täby Centrum med sitt fantastiska utbud av shopping. Ännu närmare är det till nya Arninge Centrum, antingen med bil eller på cykel/till fots. Nu har nya Roslagsbanestationen i Arninge Centrum öppnat och som endast ligger en station ifrån Hägernäs station.

Hall

Hall med säkerhetsdörr. Plastmatta på golvet med klinkerimitation och vitmålad tapet på väggarna. I hallen finns bra plats för hallmöbler och hatthylla. Här finns även en klädkammare.

Badrum

Vid hallen finns bostadens stamrenoverade badrum. Ljust klinkergolv och vitt kaklade väggar med blå bård. Utrustad med frontmatad tvättmaskin, dusch med draperi, badrumsskåp, handfat med kommod, wc-stol och upphängning för handdukar.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Härifrån nås den inglasade balkongen med fantastisk utsikt över Stora Värtan och sol från tidig morgon till lunchtid. Linoleumgolv och målad tapet i grön färg. Vid vardagsrummet finns även en andra klädkammare.

Kök

Kök med skåp och luckor från ursprungsåret. Tapetserade väggar och linoleumgolv. Köket är utrustat med spis med glaskeramikhäll, spisfläkt, kyl och frys. Vid fönstret finns plats för matgrupp där utsikten är fantastisk.

Sovrum 1

Sovrum som har plats för dubbelsäng. Två platsbyggda garderober med luckor och beslag i original. Grönt linoleumgolv och målade väggar målade i blått.

Sovrum 2

Sovrum 2 är även det rymligt med plats för dubbelsäng. Underbar utsikt mot Stora Värtan och helt insynsfri. Ljust linoleumgolv och väggarna är målade i mörkgrått.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Radarvägen 24, vån 6

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Radarvägen 24, vån 6

Ansvarig fastighetsmäklare

Mattias Arnkvist
Reg. Fastighetmäklare