Header image
Properties & Partners ETT LIVSRUM I ROSLAGENS FÖRMAK
Kommande försäljning
Dolda fel-försäkrat
Besiktigat

Spinnarvägen 14

Österåker-Östra Ryd

ETT LIVSRUM I ROSLAGENS FÖRMAK

Detta rymliga och välkomnande hus med bästa läget i Skånsta bjuder på ett högt och avskilt läge, perfekt för de som söker lugn och ro. Hemmet är utrustat med en imponerande stor altan som omsluter hela huset där man kan njuta av både morgonsol och den sena kvällssolen samt vacker utsikt över omgivningarna, vilket skapar en perfekt miljö för såväl avslappning som underhållning. Som grädden på moset finns en välbehövlig bubbelpool, och inte att förglömma en vedeldad bastu som erbjuder skön avkoppling efter en lång dag. Bostaden sträcker sig över två våningar och inkluderar sju rymliga rum och kök, där bland annat en stor hall och ett modernt kök med köksö smidigt ansluter till ett vardagsrum utrustat med en braskamin. Med sina generösa ytor, två välutrustade badrum och smart planlösning passar detta hem utmärkt för den större familjen som värdesätter komfort och kvalitet.

I det charmiga området Skånsta kan du njuta av närhet till både livsmedelsaffär samt förskola och grundskola, vilket gör det till ett idealiskt val för barnfamiljer som söker en praktisk vardag. En kort promenad till busshållplats som trafikeras av bussar som går direkt till Stockholm, Danderyds sjukhus och Åkersberga Centrum. Hela norra Stockholm ligger på pendlingsavstånd, Arlanda på nära håll och skärgården runt knuten. Välkommen till livet som det ska vara.

Fakta

Adress:
Spinnarvägen 14
Område:
Österåker-Östra Ryd, Åkersberga
Kommun:
Österåker
Fastighetsbeteckning:
SKÅNSTA 3:10
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 1/2 plansvilla
Byggnadsår:
2005
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump (vattenburet)
Ventilation:
Mekanisk m. värmeåtervinning
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Krypgrund
Badrum:
2 st
Eldstad:
Braskamin
Pool:
Egen, utomhus
Bastu:
Egen, ved
TV- Internetutbud:
Fiber indraget
Allmänt skick:
Gott
Huvudsakligt vädersträck:
SV

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
2 163 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
1 226 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
3 389 000 kr
Bef. pantbrev:
8st om 3 435 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
2005
Taxeringskod:
220

Energideklaration

Utförd
2024-06-11
D
102 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 3 personer
18 000 kr/år
6 500 kr/år
500 kr/år
5 500 kr/år
6 000 kr/år
36 500 kr/år
Schablonberäknad
9 525 kr/år

Beskrivning

ENTRÉPLAN

HALL
En rejäl och rymlig hall med två dubbelgarderober med spegeldörrar direkt innanför dörren. Gott om utrymme när den stora familjen ska på eller av med ytterkläderna. Vackert enstavigt ekparkettgolv, väggar målade i grått. I slutet av den inre hallen vid sovrummen finns en klädkammare.

KÖK
Samma vackra parkettgolv som i hallen leder dig vidare mot köket in till vänster. Härligt ljusinsläpp från stora fönster och där även ljuset från intilliggande vardagsrummets ljus når in. Köket har en härlig köksö i mitten av rummet. Vita högblanka lådfronter, beslag i borstat stål, ljusgrå bänkskiva och svart kakel på väggen. Fullt utrustat kök med diskmaskin, glaskeramikhäll, spisfläkt, kyl- och frysskåp samt inbyggd mikro och varmluftsugn. Här finns även plats för matbord. Från köket nås tvättstugan som har groventré.

VARDAGSRUM
I direkt anslutning till köket och med utgång till den fantastiska altanen hittar du vardagsrummet. Lättmöblerat rum med plats för både soffgruppen och matgruppen. Här finns även en braskamin. Ekparkett och väggar målade i jordnära toner samt en svartmålad träpanel som fondvägg.

BADRUM
Stilrent och smakfullt renoverat badrum med kakel och klinkers i ljusgrå och svarta toner. Påkostade materialval som takdusch och dubbelhandfat med kommod. Här finns även en stor badrumsspegel, wc-stol, handdukskrokar, skåp och ett fönster. Utrustat med golvvärme. Kvalitetsdokument finns.

SOVRUM 1
Sovrum 1 används idag som klädkammare och förvaring men kan mycket väl användas som ett sovrum och ha plats för dubbelsäng. Ekparkett på golvet och målade väggar i grått.

SOVRUM 2
Sovrum som har plats för dubbelsäng. Ekparkett på golvet och väggar målade i mörkgrönt. Även taket målat i en mörkgrön kulör.

SOVRUM 3
Mindre sovrum utmärkt som gästrum, kontor eller barnrum. Ekparkett på golvet och ljusa väggar samt en svart fondvägg.

TVÄTTSTUGA
Med egen groventré eller från köket nås tvättstugan med våtrumsmatta och våtrumstapet. Här finns frånluftsvärmepumpen, tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, hyllor och förvaring och tvättställ.

ÖVRE PLAN

ALLRUM
Välkommen en trappa upp till ett stort allrum. Detta rum kan både delas upp eller bevaras med denna härliga ljus och rymd som idag. Vitmålade väggar och laminatgolv med träimitation.

DUSCHRUM
Helkaklat duschrum med mörkgrått klinkergolv och vitt kakel på väggar och tak. Utrustat med spotlights och golvvärme. Takfönstret ger ett härligt ljus. Utrustat med handfat med kommod, förvaringslådor, takdusch, duschväggar i klarglas, vägghängd wc och handdukskrokar.

SOVRUM 4
Ett stort sovrum med två härliga fönster med utsikt mot grönska. Väggar målade i mörkgrått och ljust laminatgolv.

SOVRUM 5
Ytterligare ett stort sovrum. Detta rum kan dessutom med lätthet delas av till två normalstora sovrum då det finns två fönster och möjlighet till separata ingångar. Ljust målade väggar och laminatgolv.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Spinnarvägen 14

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Spinnarvägen 14

Ansvarig fastighetsmäklare

Mattias Arnkvist
Reg. Fastighetmäklare