Öst på stan - Umeå


Skolgatan 125B


Såld

Skolgatan 125B

Öst på stan

Centralt boende med egen ingång och uteplats!

Varmt välkomna till denna centrala pärla! Här erbjuds en tvårummare i markplan, med egen ingång och uteplats. Centralt belägen med närhet till allt! Här får man tillgång till kök, stort sovrum med klädkammare och stort vardagsrum. Idag disponeras ca halva vardagsrummet som extra rum/alkov. Rymlig hall med gott om yta för avhängning. Badrum med matta på golv och vitt kakel på vägg, stor kommod med förvaring, badkar och toalett. Centrala stan, universitetet, östra station, gammlia, älv och promenadstråk ligger inom gång/cykel avstånd. Stabil förening med många gemensamma ytor. Bla finns gym, bastu, 3 st. övernattning rum och gemensamhetslokal för 50 personer. Varmt välkomna! VISNING BOKAS VIA PROPERTIES & PARTNERS HEMSIDA. Vänligen respektera att du behöver boka din tid, helt enskild visning kan ordnas, likaväl som en digital. Kontakta mäklaren vid frågor om detta.

Fakta

Adress:
Skolgatan 125B
Område:
Öst på stan, Umeå
Kommun:
Umeå
Församling:
Umeå stadsförs.
Lägenhetsnummer:
212325001-0119-08  /  1001
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.35444%
Andelstal avgift:
0.35457%
Byggnadstyp:
Flerfamiljslägenhet
Byggnadsår:
1991
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk m. värmeåtervinning
Badrum:
1 st
Balkong:
Egen uteplats
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Tv: Swesatchoice Data: Riksnet ingår i avgiften.
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Internet
Ej inkluderat i avgift:
El
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
34.15%

Energideklaration

Utförd
D
92kWh kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
1 800 kr/år
1 800 kr/år
Driftkostnaden är baserad på nuvarande ägares kostnader. Driftkostnader är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.

Förening

RB Brf Träsnidaren-Östermalm
716415-3392
Ja

Om förening

Träsnidaren har 231 lägenheter.
Till lägenheterna följer ett källarförråd. Enstaka extra förråd finns undantagsvis lediga för uthyrning.

Gemensamma utrymmen:
I hjärtat av området ligger kvartersgården, på Östermalmsgatan 28 F. Där finner Du fastighetsskötarnas expedition, kvarterslokalen, tre gästrum, bastu med relax och gym.

Att använda bastun och gymmet är kostnadsfritt och de bokas på anslagstavlan som finns utanför bastun. Gästrummen och kvarterslokalen bokas hos fastighetsskötaren under expeditionstid. När Du hyr gästrum eller kvarterslokal undertecknar Du ett hyresavtal som reglerar användandet av lokalerna.

Kvarterslokal:
I kvartersgården finns en mycket fint inredd kvarterslokal, med tillhörande kök. Här kan upp till 50 personer kan sitta vid dukade bord. Porslin, glas och bestick finns att tillgå, liksom restaurangkaffebryggare, spis, ugn, kyl, frys, diskmaskin och mikrovågsugn. Uthyrning av kvarterslokalen görs endast till bostadsrättsföreningens medlemmar.

Utemiljö:
Parker med fullvuxna träd, gröna buskar och vackra planteringar ger oss naturupplevelser och lust att umgås, små som stora. Lekplatser för de mindre och bänkar för dem som inte har lika mycket spring i benen är utplacerade i hela området.

Parkering:
I föreningen kan du antingen hyra parkering i underjordiskt garage med nedfart från Östermalmsgatan 26-32 eller motorvärmarplats utomhus.

Tvättstugor:
I föreningen finns nio välutrustade tvättstugor, som du bokar med ditt tvättstugelås.

Beskrivning

Dokument

Planritning

Hassan Atrakchi
Kontorsägare / Fastighetsmäklare
073-8483804
Stina Johansson
Mäklarassistent / Blivande Mäklare
076-105 38 03