Tomtebo - Umeå


Alfens Allé 15


Såld

Alfens Allé 15

Tomtebo

Tilltalande trerummare med trevlig planlösning och dubbla balkonger.

Nu ges möjlighet att förvärva en fantastisk 3:a med en takhöjd på 2.70 meter och en trevlig planlösning med fantastiskt ljusinsläpp och ljusa ytskikt. Fastigheten är uppförd 2015 och i nyskick. Lägenheten har fått sig ett lyft med nya, enhetliga golv i ljust laminat. Här bor du i nytt område med naturen som granne och härliga Nydalasjön intill. Goda bussförbindelser till universitet samt centrum. Varmt välkomna att anmäler er till visning. VISNING BOKAS VIA PROPERTIES & PARTNERS HEMSIDA. Vänligen respektera att du behöver boka din tid, helt enskild visning kan ordnas, likaväl som en digital. Kontakta mäklaren vid frågor om detta.

Fakta

Adress:
Alfens Allé 15
Område:
Tomtebo, Umeå
Kommun:
Umeå
Församling:
Ålidhem
Lägenhetsnummer:
52-3020-1-6-3  /  1103
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
1.46572%
Andelstal avgift:
1.46572%
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
2015
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
FTX
Badrum:
1 st
Balkong:
Inglasad balkong, Balkong
Förråd:
I lägenhet
Inkluderat i avgift:
Värme, Varmvatten
Ej inkluderat i avgift:
El, Internet och tv
Hiss:
Ja
Allmänt skick:
Som nytt

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
473 kr
Överlåtelseavgift:
1182,50
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
34.15%

Energideklaration

Utförd
2019-03-06
D
112kWh kWh/m²/år

Driftkostnad

2 100 kr/år
2 400 kr/år
4 500 kr/år

Förening

HSB BRF Lyckoslanten
769627-5556
Ja
Nej

Om förening

BRF Lyckoslanten i Umeå är en äkta bostadsrättsförening med 71 lägenheter i Umeå. Föreningen bildades år 2014 och har fått betyget B för år 2018

Brf Lyckoslanten är en bostadsrättsförening med hus byggda 2015 & 2016.

Det finns 71 st lägenheter i föreningen som består av både två- och fyrvåningshus, två våningshusen har egen solterrass på ca 23 kvm eller uteplats, medans fyrvåningshusen har 1-2 st balkonger per lägenhet

Föreningen äger tillsammans stor gemensam gräsyta med lekplats, en sittgrupp och grill.

Området ligger nära Nydalasjön, samt cykelavstånd till Universitetet och NUS. Det är ca 3-4 minuters gångavstånd till närmsta busshållplats där bussarna går ofta.

Parkering:
Önskar man parkering vänder man sig till HSB. I mån av plats kan man hyra en andra parkering på korttidskontrakt. Lyktvägen har förutbestämda parkeringar och måste avsägas om man ej vill ha dessa. Alfens Allé får ansöka parkering, vanlig plats eller carport. 

45 st p-plats med motorvärmare. 250 kr/mån.
20 st carport. 350 kr/mån.

Tv & Telefoni:
Brf Lyckoslanten är ansluten till stadsnätet som ägs av Ume.net. Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal på IP-telefoni/bredband/TV. IP-telefoni och bredband levereras av A3 med en hastighet på 100/100Mbit/s. TV tjänsterna levereras av Viasat. Dessa tre tjänster ingår i månadsavgiften. 

Gällande IP-telefoni tillkommer abonnemangsavgift samt samtalsavgifter. Det är själva nätanslutningen som ingår i månadsavgiften.

TV-boxen och tillhörande kort tillhör lägenheten och ska därmed lämnas kvar vid eventuell försäljning.

Under hösten 2020 kommer det ske förändringar gällande TV och internet.

 

För mer information: https://www.brf-lyckoslanten.se/

 

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Inglasad balkong:

När man öppnar ytterdörren från trapphuset kliver man först in till ett rogivande uterum som är inglasat. Här innefattas 15 kvm som inte är inräknade i lägenhetens boarea men nyttjas ensamt av bostadsrättsinnehavaren. Det finns gott om plats för möbelgrupp, förvaring samt avställningsplats. 

Hall:

In, via det inglasade uterummet når man hallen. Ett gott första intryck med plats för avhägning, till höger har vi lägenhetens öppna sällskapsytor. Planlösningen erbjuder vardagsrum, matplats samt kök i öppen layout. Till vänster finns lägenhetens badrum samt sovrum. 

Vardagsrum: 

Trevlig vardagsrum som ger plats för soffgruppen, matsalsbordet samt förvaringsmöbler. Härligt ljusinsläpp från de generösa fönsterna. 

Kök: 

Fullutrustat kök med fina beredningsytor och gott om förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. 

Sovrum 1: 

Via köket når man ett av sovrummen och det är via detta rum man kommer ut till lägenhetens andra balkong. Här finns plats för stor säng samt förvaringsmöbel. Det finns också en garderob i rummet.  

Sovrum 2: 

Via hallen eller sovrum 1, finns lägenhetens andra sovrum. Det större av de 2 sovrummen. Här finns gott om yta för dubbelsäng och avlastningsmöbler. Rummet är försätt med garderob.

Badrum: 

Stilrent badrum med grått klinker på golv, vitt kakel på väggar samt golvvärme. Vägghängd wc och glasdörrar i duschhörnan. Tvättmaskin och torktumlare finns att tillgå samt en generös arbetsyta ovan maskinerna. Det finns även förvaringsmöjlighet i form av väggskåp. 

Förråd/Klädkammare:

Väl tilltagen förvaringsyta som kan disponeras som klädkammare, kontor eller förråd. 

Balkong:  

På balkongen är det lagt trall på golv med inbyggd trallbelysning. 

Dokument

Planritning

Hassan Atrakchi
Kontorsägare / Fastighetsmäklare
073-8483804
Stina Johansson
Mäklarassistent / Blivande Mäklare
076-105 38 03