Mariehöjd - Umeå


Skärvstensgatan 24


Skärvstensgatan 24

Mariehöjd

Fin 3a på populärt och nyproducerat område!

Varmt välkomna till denna fina 3a, högt upp i huset med fantastiskt ljusinsläpp och fina tillval. Lägenheten har en trevlig planlösning och lättåtkomliga utrymmen. Väl tilltaget kök med fina arbetsytor, exklusiva vitvaror och i hjärtat av bostaden. Enhetliga golv i vitlaserad ek, exklusivt stenmönstrat kakel i köket samt exklusivare spisfläkt är tillval som gjorts i denna lägenhet. I lägenheten finns även helkaklat badrum med tvätt och tork i kombinerad maskin, arbetsbänk samt förvaring i väggskåp. Vattenburen golvvärme i badrummet. Stor balkong mot den trevliga innergården. I området har det uppförts nyproduktioner och håller hög standard både i byggnationerna samt på gårdarna. här bor man med närhet till bussar, universitet, mataffärer, restauranger mm. Varmt välkomna! VISNING BOKAS VIA PROPERTIES & PARTNERS HEMSIDA. Vänligen respektera att du behöver boka din tid, helt enskild visning kan ordnas, likaväl som en digital. Kontakta mäklaren vid frågor om de

Fakta

Adress:
Skärvstensgatan 24
Område:
Mariehöjd, Umeå
Kommun:
Umeå
Församling:
Umeå Maria
Lägenhetsnummer:
98  /  1304
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
1.06926%
Andelstal avgift:
1.06957%
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
2018
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk m. värmeåtervinning
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Vindsförråd
TV- Internetutbud:
Telias
Inkluderat i avgift:
Internet , Värme, Kallvatten, Kabel-TV
Ej inkluderat i avgift:
El, Varmvatten avräknas separat
Hiss:
Ja
Allmänt skick:
Som nytt

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
473 kr
Överlåtelseavgift:
1 190 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
34.15%
Känd avgiftsförändring:
Nej

Driftkostnad

Beräknad på 5 personer
2 400 kr/år
2 400 kr

Förening

HSB BRF Mariehöjd 2 i Umeå
769628-9151
Ja

Förening

TV/INTERNETANSLUTNING Lägenheterna är utrustade med uttag i de flesta rum och du väljer själv vilken tjänst du vill ha i respektive uttag från mediacentralen i hallen. Bostadsrättsföreningen har tecknat ett femårigt gruppanslutningsavtal är tecknat med Telia. I avtalet ingår ett basutbud för TV (ca 20 kanaler), hastighet på Internetuppkopplingen (10 Mbit ut och 100 Mbit in) och IP-telefoni.

Detta kostar 212 kronor/månad. Detta är inräknat i avgiften.

Den utrustning som krävs finns installerad i respektive lägenhet och tillhör lägenheten. Utrustningen får ej tas med vid flytt.   VÄRME- OCH VENTILATIONSANLÄGGNING Fastigheten ansluts till fjärrvärme och uppvärmningen av samtliga bostäder sker med vattenburna radiatorer. Badrummen är utrustade med vattenburen golvvärme för komfort.
Ventilationssystemet är ett mekaniskt till- och frånluftssystem med hög värmeåtervinning   MÅNADSAVGIFT I avgiften ingår värme, kallvatten, internet, kabel-tv och bostadsrättstillägg Lägenheterna är utrustade med uttag i de flesta rum och du väljer själv vilken tjänst du vill ha i respektive uttag från mediacentralen i hallen. Bostadsrättsföreningen har tecknat ett femårigt gruppanslutningsavtal är tecknat med Telia. I avtalet ingår ett basutbud för TV (ca 20 kanaler), hastighet på Internetuppkopplingen (10 Mbit ut och 100 Mbit in) och IP-telefoni.

Detta kostar 212 kronor/månad. Detta är inräknat i avgiften. IMD
I brf Mariehöjd 2 installeras ett så kallat IMDsystem vilket betyder individuell mätning och debitering. Till systemet kopplas el och varmvattenförbrukning för lägenhet.

Preliminär förbrukning debiteras med 200 kronor /månad på avin för varmvatten och el. Detta är inte inräknat i avgiften.

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande hall med plats för avhängning. 

Badrum

I anslutning till hallen finner vi ett rymligt badrum med generösa ytor. Badrummet är utrustat med kombinerad tvätt/tork., förvaringsskåp monterat på vägg och arbetsbänk ovan tvättmaskin. Duschörn med glasparti och kommod med förvaring samt spegel med förvaring. Ytskikten består av mörkt klinker på golv samt vita kaklade väggar.

Kök

Modernt kök med exklusiva materialval. Vita luckor, svart bänkskiva samt vitvaror i rostfritt. Gott om förvaring och generösa ytor för tillredning. Dekorationssten på vägg ovan bänk. 

Vardagsrum/matplats

Öppet rum med trevligt ljusinsläpp från två väderstreck. Här finns gott om plats att möblera soffgruppen, media möbler samt matgrupp. 

Sovrum 1 

De större av de två sovrummen har fönster i 2 väderstreck. Garderober och utgång till den väl tilltagna balkongen. 

Sovrum 2 

Även i detta rum har det försätts med garderob samt generöst fönsterparti som ger en trevlig rymd i rummet och är det mindre av de två sovrummen.

Balkong

Väl tilltagen balkong med högt läge och utsikt över den trevliga innergården. 

 

Dokument

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Skärvstensgatan 24

Välj en tid för visning nedan
2021-01-28

Hassan Atrakchi
Kontorsägare / Fastighetsmäklare
073-8483804
Stina Johansson
Mäklarassistent / Blivande Mäklare
076-105 38 03